• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oyok anam arkasından kırmızılar geldi kürtajdan sonra dengem bozuldu herhalde neyse hayırlsıı olsun işin garibi gerçekten hepsi gebelik belirtisiydi bende şaşırdım bu kadar erken gelmesine 24 cü gün adet oldum neyse dedimya kıız beraber sayacağız işte günleirmizi seni bekliyorum ben
olumunekankayizsmile

tüh yaaaaaaaaaaaaa
valla nasıl heyecan yapmıştım
benim hamilelikte öyle olmuştu

neyse bekle beni pazartesi falan adet olsam
senden 1-hafta 10 gün geride kalırım
yani önce sen senden 10 gün sonra ben vericem müjdeyi eee arayı da kızlar doldursa fena olmaz
ama senden çok umutluydum yaaaa

evet her gün girmeye çalışacağım sizleri merak ediyorum. geçmişi okumaya vaktim yok.
bana yeni beklenmeyen günlerinizi yazarsanız listeye devam edelim..
beni özlediniz dayanamadım... üzmeyeyim sizi..
hep beraber bebek yapalım..... yola devammmmmmm :enbuyukkk:

cnmm hoşgeldinn..bende uzun süredir yoktum tüp bebek için işlemler yordu beni..ve sonunda yaptırdım.. yumurtalarım toplandı çarşamba günü gidip alıcam bebişimi..allah izin verirse hamile kalcam inş... hep birlikte yola devam... hepimiz burda 1 sneye aşkın yazışıyoruzz..pes etmek yok dediğin gibi... sevgilerrr..görüşrüz yine...

oyok anam arkasından kırmızılar geldi kürtajdan sonra dengem bozuldu herhalde neyse hayırlsıı olsun işin garibi gerçekten hepsi gebelik belirtisiydi bende şaşırdım bu kadar erken gelmesine 24 cü gün adet oldum neyse dedimya kıız beraber sayacağız işte günleirmizi seni bekliyorum ben
olumunekankayizsmile

cnmm yaa ...offf bu negatifler çok zor oluyor bende bilirim..o kadar çok negatifle karşılaştım ki ..hayırlısı deyip geçmek zorumda kalıyoruzz... ben inanıyorum elbet allah bize hayırlı olduğu gün bebişimiz verecek.. bak sen ne güzel yazmışsın aşılamaların tutmuş hamile de kalmışsın..ama sürdürmekte zor ...umarım olur ..inan bazen diyorum mki hamile olduğumu görsem başka bişey istemiyorum... o bile yok bende...hiç göremedim çift çizgi...ama allah tan hayırlısı...tüp bebek yapıyorum ya hiç düşünmüyorum valla o kadar rahatım ki nasıl olsa ben alıştım olsa da allah tan olmasa da ...o yüzden sanki tüp bebek merkezi ne öle kontrol için gidiyomm..ehhh işte diyorum..biz elimizden geleni yapcaz ...taktir allah ın... çok öpüyorum senii..kendine iyi bak hep birlikte başarırız inş...

kıslaaaarrrrrr ben döndümm biliyorum cooook uzun zaman oldu girmeyeli bazı sebeplerden dolayı.listeye ekleyin bakim benide hemde 2 kişilik yer acın bu kez:kedi: hepinizi cokk özledimŞeniz ayrıntıları anlatıcam teker teker simdilik iyi geceleropuyorumnanaktan

tüh yaaaaaaaaaaaaa
valla nasıl heyecan yapmıştım
benim hamilelikte öyle olmuştu

neyse bekle beni pazartesi falan adet olsam
senden 1-hafta 10 gün geride kalırım
yani önce sen senden 10 gün sonra ben vericem müjdeyi eee arayı da kızlar doldursa fena olmaz
ama senden çok umutluydum yaaaa
canım napalım hayırlısı valla bend eumutlanmıştım kocacığım dah açok umutlanmıştı en çok ona üzüldüm napalım allah büyüktrü vardır elbet bizim bebişlerin bi vakti hadi bakalım yola devammmmmm kızlarrr

cnmm yaa ...offf bu negatifler çok zor oluyor bende bilirim..o kadar çok negatifle karşılaştım ki ..hayırlısı deyip geçmek zorumda kalıyoruzz... ben inanıyorum elbet allah bize hayırlı olduğu gün bebişimiz verecek.. bak sen ne güzel yazmışsın aşılamaların tutmuş hamile de kalmışsın..ama sürdürmekte zor ...umarım olur ..inan bazen diyorum mki hamile olduğumu görsem başka bişey istemiyorum... o bile yok bende...hiç göremedim çift çizgi...ama allah tan hayırlısı...tüp bebek yapıyorum ya hiç düşünmüyorum valla o kadar rahatım ki nasıl olsa ben alıştım olsa da allah tan olmasa da ...o yüzden sanki tüp bebek merkezi ne öle kontrol için gidiyomm..ehhh işte diyorum..biz elimizden geleni yapcaz ...taktir allah ın... çok öpüyorum senii..kendine iyi bak hep birlikte başarırız inş...
inşallah canım ya hayırlısı olsun öle pes etmek yok valla yola devam canla başla çalışmalara devam etcezzzz kızlarr hayırlısını isteyin kızlar lütfen illa çocuk olsun demeyin allah hayırlısını versin haberdar et bizi bak gelişmelerden olurmu canım ben sürekli yazıyorum zaten olumunekankayizsmile

kıslaaaarrrrrr ben döndümm biliyorum cooook uzun zaman oldu girmeyeli bazı sebeplerden dolayı.listeye ekleyin bakim benide hemde 2 kişilik yer acın bu kez:kedi: hepinizi cokk özledimŞeniz ayrıntıları anlatıcam teker teker simdilik iyi geceleropuyorumnanaktan
cadıı hoşgeldin aramıza yalnızda gelemmeişsin ama köteği hakettin sen valla bugun herşeyi yazıyosun :oklava:

kızlar sormayın valla anlatsam roman olur yasadıklarım yani nerden nasıl baslayacagımıda bılemıyorumbilmiyorumkismile

kıızzzz nerelerdesin sen bakıyımmmmalsanaalsanasmile

angeeeeelll87 valla anlamayız anam romandan neyim anlat hepisini meraktan öldürdün bizi artık kötü şeyler aklımıza gelmeye başlamıştı allah göstermesin insan bi iyim derdi kısacık kıızz

kıslar ilk tüp denememde hamile kalabıldım cok sükür her ne kadar fazla umudumuz olmasada :sinifsinif:bütün adet belirtilerini yasadım o 12 gün beklerken ömrümden ömür gitti son 2 gün olmayacak diye saatlerce gözyası doktüm ta ki test gunu pozitif sonucu alana kadar.degerim güzeldi ama hala inanamıyordum ayaklarım sonucu almaya gderken geri geri adım atıyordu alısmısım ya kırmızı kart yemeye her seferindekafamçokkarıştı.ama hersey daha yenı baslıyormus megerse 4+2 günlükken 2 kese göründü ikiz bbeklerim olacagını ogrendim taa ki 6 .haftaya kadar surdu bu sevinc malesef ikizimin biri gitmisti 6.haftadasenağlama.allahım hakkımızda boylesını uygun gordu demekki rabbim karnımdakı melegime ömür versin :nazar:tüm bunlar ust uste gelmısken daha esımın aılesıne ikiz oldugunu soylememıstım tedavıyle oldugunu da hamıle kaldıktan sonra ogrendıler.sevgılı kayınvalıdecıgımın hamile kaldıgımı soyledıgım an telde ses tonu degısmıstı zaten:mymeka:ikiz olmasın aman naparız nasıl bakarız tasasına dusmustu sanki ona baktıracak olan var da... bastan beri istemiyordu kadın esekten dusmuse dondulülülülülülü.neyse eşimin kendi memleketınde ısı cıktı oraya gıtmek zorunda kaldık tedavıde zaten yanımda degıldı bende yanına gittim bebegimi kabullenemeyen insanlar sahte sahte yalakalıklara basladılar TORUN klımesı gecmeye basladı lafların arasında yaptıklarını hatırladıkca hala sinirden titriyorumalsanaalsanasmile.hiç biriyle muhattap olmamaya calısıyordum gelin görün ki hıc bısey olmamıs gibi hala eskisi gibi olacagımı sanıyorlardı.ta ki kayınpederimin ramazanda kadir gecesi günü bu cocugu niye yaptın ne geregi vardı zamanımıydı sozlerini isitene kadar....yasakkelime tabi bu sozlerden sonra bana ciner geldi actım agzımı yumdum gozumu zavallı esımde sahıt olmustu babasının agzından cıkan sözlere dondu kaldı hic bır tepkı veremedi.işte o günden sonra degısti bazı seyler derler ya herseyde bir hayır vardır diye sen ne kadar saygıyla sevgıyle yaklassanda karsındakı anlamayınca olmuyo ıste.bunları dıyen ınsanlar sımdı ne mı yapıyor abuk subuk hayallare dalıyolar kendilerince allahım kucagıma almayı nasip ederse benım cektıgım sıkıntılardan 1 dk bıle haberı olamayan ustune ustluk bu lafları eden ınsnlara hadlerini bildirmek olacak.şimdilik bu kadar kızlar daha anlatacak o kadaaaaaar coooookkk sey var ki bir bilseniz.:delphin:buraya uzun zaman boyunca ugrayamadım ama ınanın hep sizlere dua ettim teker teker allahım bebeklerını bekleyen tum annelere tatırsın bu duyguyu bu zorlu yollardn bende gectım zamanında en ıyı ben anlarım sızlerı hep dualarımdasınız kızlar rabbım kımseyı evlat hasretiyle sınamasın AMıNNN

Son düzenleme:
şu an uzun yazmaya vaktim yok. angeeeell87 laflarım sana.. dua etki bebiş varmış karnında yoksa :oklava: dayak geliyordu.. çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. tekrar girerim malum KDV ZAMANII.... hangi gün öğrendim bebişini tarih yaz listeye ekleyeyim...

angeeeeelll87 valla anlamayız anam romandan neyim anlat hepisini meraktan öldürdün bizi artık kötü şeyler aklımıza gelmeye başlamıştı allah göstermesin insan bi iyim derdi kısacık kıızz

canım ne deseniz haklısınız valla cok utanıyorum coookkkeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

şu an uzun yazmaya vaktim yok. angeeeell87 laflarım sana.. dua etki bebiş varmış karnında yoksa :oklava: dayak geliyordu.. çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. tekrar girerim malum KDV ZAMANII.... hangi gün öğrendim bebişini tarih yaz listeye ekleyeyim...

canımcımm doguruyumda hayırlısıyla sonra atarsın dayagı icinde kalmasın:1hug:24 agustosda ogrendim canımcım .aminnn allahım sana ve tüm bekleyen arkadaslarıma da nasip etsin insallah tez zamanda :Saruboceq::Saruboceq:

kııızz angeeeell nerdeyse aynı sıkıntıları yaşamışız aynı şeyleri bende yaşadım beraber paylaşalım bunları anam benim eşimimn aileside ban aaynısını yaptılar ikizler sıkıntılı oluyo canım ya allahım bunu bağışlasın sana benimkilerde 6 haftalıkken gittiler ya senin en azından brii duruyo allahım kucağıan almak nasip etsin uuzn uuzn yazışırız sen seninkiler yazarsın bende benimkiler haha öpüyorum

Back
X