• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kııızz angeeeell nerdeyse aynı sıkıntıları yaşamışız aynı şeyleri bende yaşadım beraber paylaşalım bunları anam benim eşimimn aileside ban aaynısını yaptılar ikizler sıkıntılı oluyo canım ya allahım bunu bağışlasın sana benimkilerde 6 haftalıkken gittiler ya senin en azından brii duruyo allahım kucağıan almak nasip etsin uuzn uuzn yazışırız sen seninkiler yazarsın bende benimkiler haha öpüyorum

allahım ıslah etsin boyle ınsanları canım ınan dıyecek soz edecek beddua bulamıyorum artıkalsanaalsanasmile.amin canım rabbim sennde gobusunu dldursun tez zamanda bıze bunc seylerı yasatan ınsanlara inat sımsıkı tutunsun meleginde hasetlerınden catlasınlar.daha bunlar ne ki canım 10 da 1 i bıle degıl edılen lafların hepsını anlatıcam dha :mymeka::mymeka::kızgın:

18.01.2010 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI :nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp :emir_bebek: (24.08.09)
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09)
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu.
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35............................ ..2010..... tüp :emir_bebek: :hooray: :nazar:
ruyalar........................................... ???.
maviumutolsun ...................(yola devam)
DamlaUmut........................05.şubat.2010
GokçeRana23.....................08.şubat.2010
aleyna222..........................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 ............................(yola devam)
sansux..............................(yola devam)
mavioje...............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

nessel..............(yola devam) tüp :emir_bebek:
sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
nergis55...........(yola devam)tüp:emir_bebek:
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
fatmaozkan.......(yola devam) tüp :emir_bebek:

slm kızlarrr

incemeşe geldi mi adetin??

ben buay çok ümitliydim ya hayırlısı ama..meryem suresine başla canım adetin bitince,anlamını oku hergün

angel tekrar hoşgeldin
ama o arkadaşına çok kızdım ya nası üzülmüştüm negatif sonucun diye
göz göre göre yalan söylemiş bi de diyo çok kötü durumda.. sen sonucunu poztif aldığında bunları yazdı bana
alsanaalsanasmileCADIARZUakannehir

canım ne deseniz haklısınız valla cok utanıyorum coookkkeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kıııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nerdesin sren valla sonucun negatif bizi de unuttun diye düşünüyodum
valla bi daha git affetmicem ben ötekileri bilmem:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
neyse hoşgeldin sen de bebeğin de
kız nasıl durdun onca zaman
kaç aylık oldun
geçmişi okuduysan durumumu anlamışsındır
yeniden umutla bekliyoruz işte

kıııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nerdesin sren valla sonucun negatif bizi de unuttun diye düşünüyodum
valla bi daha git affetmicem ben ötekileri bilmem:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
neyse hoşgeldin sen de bebeğin de
kız nasıl durdun onca zaman
kaç aylık oldun
geçmişi okuduysan durumumu anlamışsındır
yeniden umutla bekliyoruz işte

canım benım yaa valla cok ozlemısım hepınızı bundan sonra hep burdayım bı yere gıtmeye nıyetım yok.okudum caım ya allahım en kısa zamanda tekrar yollayacak ınsallah melegını kuzumcumla dua edıyoruz hep teyzelerine :1hug:24 haftalık olduk canım daha cok yolumuz var anlayacagın bende hep dıken ustundeyım valla ıyıce psıkolojm bozuldu bısey olursa dıye

angel im Allah korusun kuzunu
kız mı erkek mi????
sevindim valla artık gitme
anlamadığım şu an görüşüyomusun kayınvaldenlerle hiç canını sıkma boşver
daha sık görüşürüz artık

angel im Allah korusun kuzunu
kız mı erkek mi????
sevindim valla artık gitme
anlamadığım şu an görüşüyomusun kayınvaldenlerle hiç canını sıkma boşver
daha sık görüşürüz artık

amin canımın ici rabbim sana da tattırsın tekrar en kısa zamanda kuzucum erkek teyzesi:emir_bebek:kayınvalideyle mecburen görüsüyoruz canım ama cok sık degıl o kadar seyden sonra bile hala yuzume bakabiliyolar edep yok işte :mymeka: ha birde genetik testimd soun cıktı pıhtılasma var her 2 genımde de transferden beri hergün göbüsten ıgne yapıyorum doguma kadar oyle devam edecekmısız suzgece döndü vucudum vallakaydirigubbakcemile3 allahım kimsenın emeklerini bosa cıkarmasın insallah

Son düzenleme:
selam kızlar benım aşılama tutmamıştı sonra kendiliğinden oldu
şimdi allahın izniyle 3 haftam var doğuma allahım isteyen herkes nasıp etsin bu duyguyu.........

amin canımın ici rabbim sana da tattırsın tekrar en kısa zamanda kuzucum erkek teyzesi:emir_bebek:kayınvalideyle mecburen görüsüyoruz canım ama cok sık degıl o kadar seyden sonra bile hala yuzume bakabiliyolar edep yok işte :mymeka: ha birde genetik testimd soun cıktı pıhtılasma var her 2 genımde de transferden beri hergün göbüsten ıgne yapıyorum doguma kadar oyle devam edecekmısız suzgece döndü vucudum vallakaydirigubbakcemile3 allahım kimsenın emeklerini bosa cıkarmasın insallah
kızzzz sen nerelerdeydin yaa özledik senide inan çok merak ettik ilk zxamanlar artık ümit kesmiştik senden ama iyimişsin maşallah ogluşunda senleymiş hayırlı olsun canım:nazar:saglıkla kucaklarsın inş kan pıhtılaşması bendede çıkttı genetik sonucu 2 gendede heterozigot um neyse ..
selam kızlar benım aşılama tutmamıştı sonra kendiliğinden oldu
şimdi allahın izniyle 3 haftam var doğuma allahım isteyen herkes nasıp etsin bu duyguyu.........

aa hatırladım şimdi hayırlı olsun canım az kalmış rabbim dogumda kolaylık versin inş saglıkla kucaklarsın senin bebegin kız mı oglan mı canım normal dogum mu yapıcaksın kib hayırlı olsun tekrardan:):nazar:

20.01.2010 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI :nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp :emir_bebek: (24.08.09) gamyoncuiremsu
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09)
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu.
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp :emir_bebek: :hooray: :nazar:
ruyalar........................................... ???.
maviumutolsun ...................(yola devam)
DamlaUmut........................05.şubat.2010
GokçeRana23.....................08.şubat.2010
incemeşe............................14.şubat.2010
aleyna222..........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 ............................(yola devam)
sansux..............................(yola devam)
mavioje...............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

nessel..............(yola devam) tüp :emir_bebek:
sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
nergis55...........(yola devam)tüp:emir_bebek:
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
fatmaozkan.......(yola devam) tüp :emir_bebek:

Back
X