• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eveeeet tatil başladı karneleri verdik kuzularıma oyy özlicem onları
ilk defa bi tatilde gezme düşünmüyorum sadece dinlencem bol bol yatıcam ohh miss

canımcımm kolay gelsinŞeniz valla bende bı ortalıgı topluyom bırakıyom koyverdım herseyi :bbo:dünden beride basım dönuyo kımıldamaya korkuyorum:çok üzgünüm:evin işi bitmiyo yaaaa senin bıde kaynana mı cıktı basına Çok üzgünüm çoook
saol fıstık yaaa :1hug: bakalım kaynanatör gelcem dedi kesin deil ama ben hazırlıgım tamalıyım dedim gelince dipli bucaklı yapamam .. ay kıyamam sana da yaa sen kendini zorlayacak işler yapma eger imkanın varsa eve kadın tut yada annenler yakınsa gelsinler haftada bi yardımcı olsunlar canım aman dikkat et az kaldı bundan sonra zaten yorulcan canım bebikten:):emir_bebek:

kızlar yazamıyorum ama okuyorum hergün... işyerinde işlerim karışık.. her an işten ayrılabilirim..
canım sıkıın o yönden .. diğer tarafını zaten biliyorsunuz... hiç huzurlu değilim şu iş yüzünden...
bu iş stresindeyken şu velet gelsede sevinsek hep beraber... tedavide olan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun tedaviniz.. inş. tez zamanda güzel sonuçlar alırsınız.. hamiş olup ta ortadan kaybolup yeniden aramıza katılan arkadaşlar varsa.....:) bebişlerine ii baksınlar.... mavimm sıra bizde olur inş....hayırlısı allahtan...... öptüm hepinizi....
ahh canım üzüldüm bende şimdi işten çıkman umarım sizi zorlamaz gerçi psikolojik olarak daha fazla yıpranırsın alıştıgın için çalışmaya neyse inş hakkında hayırlısı olur belkide minigin gelir işi unutursunkaydirigubbakcemile5
çok güzel kar yağıyo bayılırım:)))))
karneleri de verdik şükür başladı tatil
öptüm herkesi
oo tatile girdiniz hadi bakimm artık keyfini çıkar canım gezmeye de gitcektini demi umarım kafan dagılır canım
eveeeet tatil başladı karneleri verdik kuzularıma oyy özlicem onları
ilk defa bi tatilde gezme düşünmüyorum sadece dinlencem bol bol yatıcam ohh miss

senin adınada sevindim canım okul çok yogun olur umarım sende güzelce dinlenirsin tatilin güzel geçer canım

kızlar yazamıyorum ama okuyorum hergün... işyerinde işlerim karışık.. her an işten ayrılabilirim..
canım sıkıın o yönden .. diğer tarafını zaten biliyorsunuz... hiç huzurlu değilim şu iş yüzünden...
bu iş stresindeyken şu velet gelsede sevinsek hep beraber... tedavide olan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun tedaviniz.. inş. tez zamanda güzel sonuçlar alırsınız.. hamiş olup ta ortadan kaybolup yeniden aramıza katılan arkadaşlar varsa.....:) bebişlerine ii baksınlar.... mavimm sıra bizde olur inş....hayırlısı allahtan...... öptüm hepinizi....

:utangac:cok utandık bissssss valla bundan sonra tepenizdeyimaklinialirimsmile kardeslerimizi 4 gözle bekliyoz :emir_bebek:ama stres yapmak yooookkkkkk:olmaz:

angel geliyorum arkandan ama işte tatilde yumurtlarsam zor biraz:)))

canımcım hadi hayırlısıyla insallah:Saruboceq:kıss tatil falan vız gelir bebikler için gerekirse yemek yeme ıcme calış:kedi:yumurtala gunune denk gelırsede 1 2 saatlıgıne otele kacıverın nasıl fıkır ama :jeyyar:olumunekankayizsmile

saol fıstık yaaa :1hug: bakalım kaynanatör gelcem dedi kesin deil ama ben hazırlıgım tamalıyım dedim gelince dipli bucaklı yapamam .. ay kıyamam sana da yaa sen kendini zorlayacak işler yapma eger imkanın varsa eve kadın tut yada annenler yakınsa gelsinler haftada bi yardımcı olsunlar canım aman dikkat et az kaldı bundan sonra zaten yorulcan canım bebikten:):emir_bebek:
valla canım geldıler mı 4x4 lük hizmet bekliyo hanımefendiler sankim kraliyet ailesindenlülülülülülü.istesemde yapamıyorum iş zaten az fazla ayakta dursam agrım oluyo kadın gelcek insallah subat sonu temızlıkten sonrada kuzunun oda işini halletcez allah kısmet ederse az daha pasaklı pasaklı oturalım bakalım-tatlicadiarzu-

canımcım hadi hayırlısıyla insallah:Saruboceq:kıss tatil falan vız gelir bebikler için gerekirse yemek yeme ıcme calış:kedi:yumurtala gunune denk gelırsede 1 2 saatlıgıne otele kacıverın nasıl fıkır ama :jeyyar:olumunekankayizsmile

canım iyi fikir ama eşim gitmiyo istanbul a ben gidiyorum
aslında ne zaman yumurtlama günüm onu bilmiyorum
yani yarın ilaç bitiyo salı günü falan adet olsam yetişiyo ama nasıl olacak bilmem olsun artık hayırlısı olsun
hamile kalmaya da korkuyo insan
ne zaman hayrlıysa o zaman gelsin bebikom

canım iyi fikir ama eşim gitmiyo istanbul a ben gidiyorum
aslında ne zaman yumurtlama günüm onu bilmiyorum
yani yarın ilaç bitiyo salı günü falan adet olsam yetişiyo ama nasıl olacak bilmem olsun artık hayırlısı olsun
hamile kalmaya da korkuyo insan
ne zaman hayrlıysa o zaman gelsin bebikom

saka bı yana hayırlısı olsun cnm ınsallah bu ay gelir melegin:Saruboceq: bebek ısterken hap kullanmanın ne ıgrenc bısey oldugunu ıyı bılırım tam asılamaya baslayacagım sırada bende de kıst cıkmıstı:mymeka:2.ay buyuyerek gelmisti tekrar hemde:tomato:bebişimde bende dua edicez sana teyzesiiiii:emir_bebek:

sağol canım kist geçmiştir inşallah kist var dediğinden beri 1 kere adet oldum 2.yi olucam e hap ta içtim
iinşallah geçmiştiiir
bebişini de seni de öperim çok çok
sağolun dualarınız için

slm arkadaşlar...nasılsınısnzz bakam...ben bişey sorucam bilgisi olan yada kullanan varsa cvp yazsın lütfen...clexan diye bir iğne var dr. bana bunu 12 gün verdi kan sulandırıcı bir iğne..ama benim başım belada bununla acayipp acıyor yaa göbekten vuruyoruzz.acaba biz bunu tüp bebek yaptırdık diye devamlı mı vurulcaz..yada bu iğneyi vurulan var mı..tüp bebek yaptırıpta kullanmayan var mı...kafam karıştı benim..o kadar çok hap iğne var ki....
şaşırdım ben...bazen sıralarını karıştırıyorum...öpüyorum çokkk... bu arada yarın kar geliyormuş ist.. gerçi yurdun heryerine geliyorda.... kar bilirisiniz melektir... umarım bu aylarda melekler bizlere bebişlerimizi getirirler...opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar...nasılsınısnzz bakam...ben bişey sorucam bilgisi olan yada kullanan varsa cvp yazsın lütfen...clexan diye bir iğne var dr. bana bunu 12 gün verdi kan sulandırıcı bir iğne..ama benim başım belada bununla acayipp acıyor yaa göbekten vuruyoruzz.acaba biz bunu tüp bebek yaptırdık diye devamlı mı vurulcaz..yada bu iğneyi vurulan var mı..tüp bebek yaptırıpta kullanmayan var mı...kafam karıştı benim..o kadar çok hap iğne var ki....
şaşırdım ben...bazen sıralarını karıştırıyorum...öpüyorum çokkk... bu arada yarın kar geliyormuş ist.. gerçi yurdun heryerine geliyorda.... kar bilirisiniz melektir... umarım bu aylarda melekler bizlere bebişlerimizi getirirler...opuyorumnanaktan

canım bende tüp bebekle hamile kaldım:nazar::emir_bebek: genetik test yapıldı 2 genımde sorun cıktı hamilelıgimin basından beri kullanıyorum ben clexane 0.4ü.kan pıhtılasmasını önlüyo kullanmadıgın takdirde bebege yeterli miktarda kan gitmeyip kayıplara sebep oluyo allahım esırgesin:Saruboceq:göbeginin 2 parmak yan tarafını elınle tut hafif yatay olarak batır ıgneyı hem morarmıyo hemde cok fazla acı hissetmiyosun yerimseniben.

canım bende tüp bebekle hamile kaldım:nazar::emir_bebek: genetik test yapıldı 2 genımde sorun cıktı hamilelıgimin basından beri kullanıyorum ben clexane 0.4ü.kan pıhtılasmasını önlüyo kullanmadıgın takdirde bebege yeterli miktarda kan gitmeyip kayıplara sebep oluyo allahım esırgesin:Saruboceq:göbeginin 2 parmak yan tarafını elınle tut hafif yatay olarak batır ıgneyı hem morarmıyo hemde cok fazla acı hissetmiyosun yerimseniben.

canlarım benim neler çekiyolar allahım emekleriniz boşa çıkarmasın hepinizin kaydirigubbakcemile3

güzelbi hafta sonu diliyorum hepinize güzeller
nesselcim ben igne kullanmadım dedigin igne kan sulandırıcı kan pıhtılaşmaması için verilir benim dr asprin vermişti tüp bebek yaptırdıgım da inş sonucu güzel olur canım bide ikinci denemede banada o igneden verir galiba kan pıhtısı oluyo yaa offf offf çekilcek çile var galiba

mrhaba angeeel özelden mesajlaşmıştık hatırladın mı selçukluda tüp bebek yaptıracaktım nasılsın??

Back
X