• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı cumalar olsun rabbim gönlümüzdeki muratları versin inşşş
kızlar bugünde adet olmadım ayın 8 i yada 9 u olmam gerekti ama ya hislerim kuvvetli hamile degilim biliyorum ama stres oldum iyice gelsin artık adetimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bide ilaç kullanıyom asprin vitamin follibol bunlar adeti geciktirmez galiba demi ? offf off mafoldumben

oyy maşallah maşallahhhh minigimize yegenimize amabak görüyonmu kızlar inat işte adam onca parmakatmışkaydirigubbakcemile3 tık yapmamış uyyy rabbim saglıklakucagına almak nasip etsin darısıda bizlere inşş
kız angelllllllllllllllllll bizde okusak olmamı bize nie oku demiyon küstüm bennn sana:umursamaz:lülülülülülü:dilcikar:

gokcecimm canım olur mu hıc oyle sey hatta senın nıyetıne de okurum :1hug:canımcım basladıgında söyle bı kısmınıda ben tamamlarım elimden geldigince rabbim kabul buyurur insallah.ama küsmee lütfennnolumunekankayizsmileçumutsuzum filanda deyip durma bakım bı test yaptır kız valla merak ettim melegın gobusune konmusturda senı utandırır beklemıyom fılan dıyon ahanda bole sok olursun ins:1shok: bu ay bombaları incemese sen maviumut patlatcak sanırım

12.02.2010 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI :nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp :emir_bebek: (24.08.09) :emir_bebek: BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp :emir_bebek:
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp :emir_bebek: :hooray: :nazar:
maviumutolsun ...................27.şubat.2010
GokçeRana23.....................08.şubat.2010
incemeşe...........................14.şubat.2010
DamlaUmut.........................03.mart.2010
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 ............................(yola devam)
mavioje...............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

aleyna222.........(yola devam) tüp :emir_bebek: 23.02.2010 hayırlı haberlerini bekliyoruz.
sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
nergis55...........(yola devam)tüp:emir_bebek:
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
fatmaozkan.......(yola devam) tüp :emir_bebek:

uklacım sevindim hande bebek sağlıklıymış onun yeri özel bende çok seviyorum onu ben:)))))
bakalım biz çalışacaz ama nolur bilemem

gökçeeeeeeeeeeeee kız yap şu testi yyaaaaaaaaa
adet geçmiş umutsuzum diyo yap da bi moral bulalım nurdan da öyle diyodu bak kızı kocaman oldu yarın test yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppppppppppppppppppppppp

incemeşem nerde benim
kız hadii açmadın mı yolumu gelmedi mi senin adet zamanın dikkat ettiysen adet demedim zamanı dedim çünkü adet yok bebiş var iiinşaaallllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

gokcecimm canım olur mu hıc oyle sey hatta senın nıyetıne de okurum :1hug:canımcım basladıgında söyle bı kısmınıda ben tamamlarım elimden geldigince rabbim kabul buyurur insallah.ama küsmee lütfennnolumunekankayizsmileçumutsuzum filanda deyip durma bakım bı test yaptır kız valla merak ettim melegın gobusune konmusturda senı utandırır beklemıyom fılan dıyon ahanda bole sok olursun ins:1shok: bu ay bombaları incemese sen maviumut patlatcak sanırım
ay canım benim yaa şaka ettim ben küsmedim canım yaa eger okumaya başlarsam sanada söylerim benim için okursun canım ya bide gerçekten hiç belirti yokkkk keşke ufak bi ümidim olsada heveslensem ama allah büyük bakalım inş gelmiştir minik sen nasılsın canım
gökçeeeeeeeeeeeee kız yap şu testi yyaaaaaaaaa
adet geçmiş umutsuzum diyo yap da bi moral bulalım nurdan da öyle diyodu bak kızı kocaman oldu yarın test yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppppppppppppppppppppppp

yafff delümmm yapayım testi ama inanki hiç birşey hissetmiyom belirti yok ne bilim insan hamile oldugunu anlar yaa gerçekten benim adet gelicek ama gecikti ben biliyom yaa yarında adet olmazsam alırım test yaparım kızmaaaaaaaa :)

kız gökçe ben de belirti yok diyodum çıktı işte
belli olmaz belirti ver deriz olmaz yok deriz olur yap bitanem sen yoksa da kurtulursun stresten

haaa hemen yarın al testi bak nöbetçi eczane arayacaksın neyse canım sağlık olsun gelse de gelmese de biz elimizden geleni yapıcaz çok öptüm

ay canım benim yaa şaka ettim ben küsmedim canım yaa eger okumaya başlarsam sanada söylerim benim için okursun canım ya bide gerçekten hiç belirti yokkkk keşke ufak bi ümidim olsada heveslensem ama allah büyük bakalım inş gelmiştir minik sen nasılsın canım

yafff delümmm yapayım testi ama inanki hiç birşey hissetmiyom belirti yok ne bilim insan hamile oldugunu anlar yaa gerçekten benim adet gelicek ama gecikti ben biliyom yaa yarında adet olmazsam alırım test yaparım kızmaaaaaaaa :)

canım benim seve seve okurum mavıumut'uma da sana da datlım benim olmazdı olmasa ya allahın ıznıyle hamıleyım bak tum adet belırtılerını yasadım ınan dr um bıle sasırdı tuttuguna rabbim büyük yarın bı test yaptır bence hem idrarda yapma kanda baktır dırekt benim ıdrar testlerine karsı alerjım varda:mymeka: o kadar cok negatıf gosterdıler kı bana Çok üzgünüm çoook

kız gökçe ben de belirti yok diyodum çıktı işte
belli olmaz belirti ver deriz olmaz yok deriz olur yap bitanem sen yoksa da kurtulursun stresten
haklısın canım söz yarın test alcam yapıcam hani derler ya kadınların hissi kuvvetli die ben ondan test almadım yarın haber veririm akşam canım gündüz eşimle çıkarız dışarı alırım ama sabaha adet olmazsam tabi:)
canım benim seve seve okurum mavıumut'uma da sana da datlım benim olmazdı olmasa ya allahın ıznıyle hamıleyım bak tum adet belırtılerını yasadım ınan dr um bıle sasırdı tuttuguna rabbim büyük yarın bı test yaptır bence hem idrarda yapma kanda baktır dırekt benim ıdrar testlerine karsı alerjım varda:mymeka: o kadar cok negatıf gosterdıler kı bana Çok üzgünüm çoook

saol canım benim allah razı olsun sen dua et bizlere yeter okumasanda söyledigin bile yeter canım bide kan testi yapamam yaa burda hastane var ama ilçedeyim kan testi yapamıyolar onun için elazıg a gitmem gerek gidemedigim iiçin burda idrar testi alırım bende hep negatif gördügüm için acaip tiksintim var testlere:)

günaydın kızlarr gökçeranam inş bebeiş vardır hayatım olmazsada üzme kendini inş adetlerin düzene girer güzelim .. kızlarr geldi sabah sabah benim kırmızılar eşim çok üzüldü ben zaten bekliyodum da :( napalım hayırlısı bakalım

günaydın kızlarr gökçeranam inş bebeiş vardır hayatım olmazsada üzme kendini inş adetlerin düzene girer güzelim .. kızlarr geldi sabah sabah benim kırmızılar eşim çok üzüldü ben zaten bekliyodum da :( napalım hayırlısı bakalım

incemesem hayırlısı olsun canım ama durmak yok calısmya devam :kedi:

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn
boşver benim de olmıcak zaten biz birbirimizi bekliyoruz bebeeeem
hiiiiiiiiç üzülme
bana da doktor 1-2 aya toparlar vücudun dedi

eşin de üzülmesin yeter artık üzüldüğümüz doktor dediki bi kere hamile kalan bin kere kalır üzülme sakın

ay canım çok üzüldüm yaa bizde vardır sandık ümitlendik neyse kısmet yokmuş sende eşini teselli et rabbim bizleride börüyo inş gelir meleklerimiz
yaa bende adet olmadım ama sabah eşim test almam dedi getirmedi zaten adet olursun dedi bende üstelemedim almadım bakalım bikaç güne gelmezse eger test degild kan testi yaparım inşş

maviumutum söz verdim sana ama testi kociş bıramkıyo boşuna yapma dedi ve test aldırmadı bana :( bende bikaç gün daha bekleyip öyle yapıcam gelmezse tabi:(

gelmesiin inşallah
kan testinde öğren bebişi
sonra nasıl olsa pozitifi görmek için idrar testi yaparsın:))))))))))))))))))))))
süper olur inşallah
bu negatif zincirini kırmalı biri
hatırlayın ben hamile kaldım
bikaçgün sonra ukla
sonra boncuk sonra nurdan
özlem
peş peşe
yine öyle olur inşallah
umudumuz sen de kıralım artık zincirleri
inşallah vardır da pişman olursun beni dinlemediğine :))))))))))))))))))))))))))

iiiiinnnşaaalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

gelmesiin inşallah
kan testinde öğren bebişi
sonra nasıl olsa pozitifi görmek için idrar testi yaparsın:))))))))))))))))))))))
süper olur inşallah
bu negatif zincirini kırmalı biri
hatırlayın ben hamile kaldım
bikaçgün sonra ukla
sonra boncuk sonra nurdan
özlem
peş peşe
yine öyle olur inşallah
umudumuz sen de kıralım artık zincirleri
inşallah vardır da pişman olursun beni dinlemediğine :))))))))))))))))))))))))))

iiiiinnnşaaalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım yaaa ne güzel moral oluyosun ama ne bilim hiç kendiliginden bebegin tedavisiz gelecegine ihtimal vermiyorum o kadar sorun varki hep tedavi ile olcak gibi geliyo bakalım bugünde olmadım daha bikaç güne gelmezse adettttttttt yaparım inş kan testi ve dedigin gibi sırf gıcıklıgına idrar testide yaparım hayırlısı ile zincirleri kıralım inşş sırayla hamiş kalalım :=)

sopa istiyosun sopaaaaaaaaaaaaaaa
kızım nurdan nasıl tüp bebekle olmamışken hamile kaldı
ben nasıl kaldım
öldüm sinirden ya delüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bu ay olmasa bile tedavisiz de hamile kalma ihtimalin var

kaç gün geciktin sen bakiym?????

Back
X