• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıslar nerdesınız yah sevgılıler gunu kutlamaya erken mı basladınızbilmiyorumkismilebenim kocadan bı beklentım yok kırdım dızımı ustumde pıjamalar kös kös oturuyomalsanaalsanasmile

delikafaduldendelikafadulden
kıslar nerdesınız yah sevgılıler gunu kutlamaya erken mı basladınızbilmiyorumkismilebenim kocadan bı beklentım yok kırdım dızımı ustumde pıjamalar kös kös oturuyomalsanaalsanasmile

aynen cicim benim koca da çalışıyo akşam yemeğe gidicez heralde erken çıkabilirse
ben de pijamalarla oturuyorum hatta bi ateş basıyo kiiiiiiiiiiiiiii
atletleyim
yandım valla yandım ateş basıyoooooooooooo

iğne yaptırdım ya onda gebelik hormunu varmış o kavuruyo beni

bebeğim gelse çabucak ta gerçek hamilelik hormonu yaksa kavursa beniiiiiiiiiiii
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

sopa istiyosun sopaaaaaaaaaaaaaaa
kızım nurdan nasıl tüp bebekle olmamışken hamile kaldı
ben nasıl kaldım
öldüm sinirden ya delüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bu ay olmasa bile tedavisiz de hamile kalma ihtimalin var

kaç gün geciktin sen bakiym?????
yaf tamam kızmaa haaa haklısın bilmiyom geçen dr gittim sperm sorunu kocişte bende hücre bozuklugu kan ppıhtılaşması rahim tersligi guatr prl ( o geçti galiba ilaçtan sonra) bunlar hep olunca ümitlenemiyom iştee inan bende heves ettim ama ya yoksa die boşver diyom adet gelir diyom neyse bu ay 9unda olmam gerekti normalde 5 yda 6 güngeçti adet

canım nerde kutlaması kociş yanaktan bi öptü gitti dışarıya öglen dahda gelmed i aman boşver be canım snede sıkma canını varsın hediyede almasınlar

delikafaduldendelikafadulden

aynen cicim benim koca da çalışıyo akşam yemeğe gidicez heralde erken çıkabilirse
ben de pijamalarla oturuyorum hatta bi ateş basıyo kiiiiiiiiiiiiiii
atletleyim
yandım valla yandım ateş basıyoooooooooooo

iğne yaptırdım ya onda gebelik hormunu varmış o kavuruyo beni

bebeğim gelse çabucak ta gerçek hamilelik hormonu yaksa kavursa beniiiiiiiiiiii
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

canım ıyı olmaya calısıyom ıste eve tıkıldım kaldım hani halden anlayan koca:mymeka:insan alır sıkılmıstır dıye bı dolastırır nerdeeeeÇok üzgünüm çoookcok gergın hıssedıyom kendımı bugun ama du bakalım kıme patlarımsempatiksalakcinni nan calıs gece bakalım atesli gacı:kedi:allahım hayırlısıyla yollasın bebegını canım dualarımdasın bebiş mujdelerinizi 4 gozle beklıyom

yaf tamam kızmaa haaa haklısın bilmiyom geçen dr gittim sperm sorunu kocişte bende hücre bozuklugu kan ppıhtılaşması rahim tersligi guatr prl ( o geçti galiba ilaçtan sonra) bunlar hep olunca ümitlenemiyom iştee inan bende heves ettim ama ya yoksa die boşver diyom adet gelir diyom neyse bu ay 9unda olmam gerekti normalde 5 yda 6 güngeçti adet

canım nerde kutlaması kociş yanaktan bi öptü gitti dışarıya öglen dahda gelmed i aman boşver be canım snede sıkma canını varsın hediyede almasınlar

gokcem senınkı yıne yanaktan öpmüs bnımkı sabah kaldırdı beni sevgililr gunun kutlu olsun canım dedi kendine gore tasayı attı esek:roflol:aha benımkıde eve parke dosenıyo onların basına gıdecem dıye cıktı bı tel actım kontrol edıyım dıye arkadalarla oturuyoz dıyo yawww git de yalandan bı ot cöp al hıc degılse :oklava:

gökcem test yap dıye ısrar edemıyom kı canım aynı seylerı bende yasadım sende haklısın ama meraktan da catlıcam valla allahım insallah yollamıstır melegını canım benim ya hayırlı haberlerini alıcaz insallah

gokcem senınkı yıne yanaktan öpmüs bnımkı sabah kaldırdı beni sevgililr gunun kutlu olsun canım dedi kendine gore tasayı attı esek:roflol:aha benımkıde eve parke dosenıyo onların basına gıdecem dıye cıktı bı tel actım kontrol edıyım dıye arkadalarla oturuyoz dıyo yawww git de yalandan bı ot cöp al hıc degılse :oklava:

ay bu adamlar tam delüler ya arasam benimkide şimdi hangi arkadaşlar bir oturuyodur kaydirigubbakcemile dedigin gibi alsalar birer çöp ama nerde :sinifsinif: benimkide mali kriz deyip beni avundurdu bi yanakla iştekaydirigubbakcemile3 sanki hiç öpmemişim yakaydirigubbakcemile3 neyse yaa ee sen iyisin minigin nasıl canım

gökçe cim o işleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççç belli olmaz şekerim
yine de bekle balkalım
yavrucum ne mucizeler oluyo ne mucizelerrrrrrrr
inşallah biri de senin göbüşüne konmuştur

biz de gece kutladık aynen öpücükle
araba aldık para pul tükendi
hediye yok ama hiç dert etmiyorum
biraz abartıcam ama
inşallah Rabbim hediyemi konduruyodur göbüşüme:))))))))))))))))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

ay bu adamlar tam delüler ya arasam benimkide şimdi hangi arkadaşlar bir oturuyodur kaydirigubbakcemile dedigin gibi alsalar birer çöp ama nerde :sinifsinif: benimkide mali kriz deyip beni avundurdu bi yanakla iştekaydirigubbakcemile3 sanki hiç öpmemişim yakaydirigubbakcemile3 neyse yaa ee sen iyisin minigin nasıl canım

kıss o mali kriz lafı bizde de pek meshur bu aralar sizde de mi var demek sırnaşık şeysırnaşık şey millet gıbı sankim pırlanta istiyoz benım kaynana bılme hayatım pırlanta al diyo 50 yasındakı kadın bayanssulusmilekriz mıriz bahane canım yalnız taktikleri sahane.minigimde iyi herlade teyzesi birde su kasılmalarım gecsydı hayırlısıyla sureklı dıken ustundeyım valla psikolojim bozuldu iyiceaklinialirimsmile

biz de gece kutladık aynen öpücükle
araba aldık para pul tükendi
hediye yok ama hiç dert etmiyorum
biraz abartıcam ama
inşallah Rabbim hediyemi konduruyodur göbüşüme:))))))))))))))))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

maviumutum kazasız belasız kullanın ıns arabanızı bebegını atıp gezdırmeyi nasıp etsın allahım.kız derdım hedıye fılan degıl gecıstırı gıbı yaptı sabah ona sınırım bozuldu yada ben bu aralar kafayı yedımeyvahedigeldismiledelikafadulden

hamile kaprisi mi yoksa eeeeeeeeeeeeeehormonlar tavan nasıl olsa
oğluşunla kutla sende ne güzel
benim karnım dolu olsa hhiiiiiiiiiiiiiiiiç üzülmem yalnızım diye oyna işte oğlunlaa

hamile kaprisi mi yoksa eeeeeeeeeeeeeehormonlar tavan nasıl olsa
oğluşunla kutla sende ne güzel
benim karnım dolu olsa hhiiiiiiiiiiiiiiiiç üzülmem yalnızım diye oyna işte oğlunlaa

valla kapris de degil canım yaa ne oluyo bende cozemedim tam hos kapris olsada cekcek adam yok hayırlısıyla bı dogsun koca flan aramam zatide ev darmadagın her yer heryerde nasıl toplanacaksa kaynanada kalıyoruz bu hafta temızlık bıtınce evıme gececem azcık da onun stresı var heralde.rabbim sizlere de versin ınsalah canım ya cifter cıfter hemde:Saruboceq:

yakın olsak ta gelsem yardımaa
boşver
anladım seninki kaynana stresiiii
benimkilerde gelecek önümüzdeki hafta sonundan sonra
aynı stres başlayacak
iyiler aslında bana bi zararları yok ama
kaynana işte

kocana da yüklenme fazla adam streslidir
bazı erkeklerde eşi hamileyken hamilelik stresi yaşaıyomuş seninki de öyledir
doğur bi de sağlıkla rahatlarsınız

yakın olsak ta gelsem yardımaa
boşver
anladım seninki kaynana stresiiii
benimkilerde gelecek önümüzdeki hafta sonundan sonra
aynı stres başlayacak
iyiler aslında bana bi zararları yok ama
kaynana işte

canım benim dusundugun yeter allah razı olsunopuyorumnanaktan kızz kaynananın en iyisi gökten pamuk olup yagsa gelinin basını yararmışkaydirigubbakcemile3:kedi:

Back
X