- Konu Sahibi cornelia35
- #5.541
offf ne diyim ki canım böle insanlara rabbim büyük herkesi görüyo sen yegenimizle ilgilen kimseyi duyma görme canım alsanaalsanasmile gıcıklar yaaa laelaelaelaelae canım benim üzülme senrabbime çok şükür ki verdi ve elimizden geldigincede nazlı yapıcaz ohhhhihoyyytkıslar nasılsınız?hortlak gıbı dolasıyom valla ortada berat yıne gece nobetıne dıktı bızı yrnda kendı evıme gececegım heralde annemgıldeyım suan annem cok yardımcı oluyodu kaynanam gelecek yanıma ama ona guvenmıyorum acıkcası nasıl olacak bılmıyorum külahları degısmezsek ıyı.dun cocugu ozledım dıye gelmıs uyuyan cocugu kucakladı opmeye kalktı ya mınıcık cocugu opsen ne anlıyacaksın manyak kadınalsanaalsanasmile mıkroplara acık zaten yavrum savunmasız evde de oyle yaparsa ısımız var valla kötü gelin moduna gırebılırım her anaklinialirimsmile.hele hamileyken yaptıkları aklıma geldıkce sınırlerım 2 kat daha artıyo.hastanede 25 haftalıkken erken dogum rıskı yuzunden sancılar ıcınde kıvranırken benı aramıs ölurse ölur sıkma uzme kendını dıye aradıgı gunu hıc unutmam.ben hastaneye yattıkca ay ne kadar sorunlu cocuk altın mı cıkaracan pırlanta mı acaba bu kadar yatmaya dıye dalga gecerdı benımle :mymeka:kızlar ah etmedım beddua etmedım dersem yalan olur esımın henuz 2 bekar kardesı daha var 1 erkek 1 kız allahım onlara da aratsın vermesın demıyorum ama rabbım ugrastırsın benım ne cektıgımı anlarlar belkı cok canım yandı rabbim buyuk ahım yerde kalmayacak ınsallah onların kıvrandıgını gorecem ınsallah tırnagını yaratamazsın belkı benım yasadıklarımı o zmn anlarlar
maviumutum umarım bi sorun yoktur canım hayırlısı ile aşılama olursan gelsin inş minigin cnım
incemeşem demek seninde adet geldi hayırlısı olsun :teselli: inş canım vakit zaman dolmadıkça gelmiyo minikler:ecrin_bebek: kib öptm senide
kızlar benimde misafirim var annemle teyzem geliyolar cumaya kadar bendeler arada girip bakarım size öptm hepnizii:1hug