- 27 Şubat 2010
- 12.223
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi cornelia35
- #6.221
sağol canım benim eşimdede var sperm hareketliliği az ve morfoloji %6güle güle maviumutum kendine ii baköptm canım
zeynepcim dogal yoldan oldu benimde genetik bozuklugum rahim tersligim eşimde sperm azlıgı guatr prolaktin vs vardı yani sen dua et rabbim kabuleder inş tüpünde teki açıkmış şansın var canım neden olmasın yumurta takibi yaptır tüpün açık oldugu ay deneyin inş olur inş canım
bendede prolaktin üst sınırda ve pko varmış rahmimde ters bu arada
sorunlarımız aynı gibiymiş
evet canım yaşıma güveniyorum zatenhoşgeldin nurdan cım maşallah yegenimize baktıki teyzeleri bekliyo dedi annemi üzmeyim bari :9 aferim ona
zeynepcim yaşın küçükmüş canım bak 29 yaşındayım ben rabbim ol derse olucak inş sıkma canını
inşaallah olur
hoşbuldum canımzeynepcım hosgeldın canım rabbim tupe gerek kalmadan gondersın ıns yavrunu.allah o kaynanalara bızı unutturacak dert versın bızde tartıstık 20 25 gun oldu kendı annemlerdeyım gorusmuyorum onlarla benı odaya kılıtleyıp cocugumu elımden almaya kalktılar kayınpeder olacak kopek.babamı cagırdım geldı aldı benı polıs cagıracam deyınce bısı yapamadılar anlatsam agzınız acık kalır kızlar
amaaaa seninkide benimkilerden betermiş Allah sabır versin