• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
piran geldinmi kız doktordan.... anlat bakalım neler oldu..................merakla bekliyoruz..

canım daha saat 3 te gidecem ilkini bugün yapıcaklar 2 . yarın yapacaklar eve gelir gelmez size olanı biteni anlatırım bu benim ilk aşılamam canım yanacak diye çok korkuyorum bana dua edin kızlarsenağlama

canım daha saat 3 te gidecem ilkini bugün yapıcaklar 2 . yarın yapacaklar eve gelir gelmez size olanı biteni anlatırım bu benim ilk aşılamam canım yanacak diye çok korkuyorum bana dua edin kızlarsenağlama

korkmak yok .cesaretli olman gerek. mutlu olman gerek düşün bebeğini almaya gidiyorsun....kaydirigubbakcemile4

denmur konumuzla alakalı degil ama profiline fotoları nasıl koydun anlatırmısın bana rica etsem
kaydirigubbakcemile3

denmur konumuzla alakalı degil ama profiline fotoları nasıl koydun anlatırmısın bana rica etsem
kaydirigubbakcemile3

anlatırım tabi canım ana sayfada kullanıcı paneli diye bi yazı var. ona tıkla. açılınca solda avatar resmi koy yazar onada tıkla hemen görceksin altta gözat yazar onada tıkla sonra bilgisayarında yüklü resimlerinden seç ekle değişiklikleri kaydete bas işte bu kadar:1hug:

anlatırım tabi canım ana sayfada kullanıcı paneli diye bi yazı var. ona tıkla. açılınca solda avatar resmi koy yazar onada tıkla hemen görceksin altta gözat yazar onada tıkla sonra bilgisayarında yüklü resimlerinden seç ekle değişiklikleri kaydete bas işte bu kadar:1hug:

çok saolasın canım yardımın için seninde cuman hayırlı olsun su cuma mübarek gün rabbim dualarımızı sen kabul et :Saruboceq:

canım hayırlısı olsun canın hiç yanmıycak inan 2dakika da bitiyo :1hug:dualarım seninle

kızlar bugun adet oldum yıne olmadı artık bundan sonra tup bebek demıstı doktor hanım ıns sızden guzel haberler duyarız:çok üzgünüm:

canım hiç üzme kendini dualarımız seninle tüp bebekte başarı oranı çok daha yüksek umudunu kaybetme emi umarım biran önce güzel meleğini kucağına alırsın :teselli:

gerci benim önümde eylül günesi var o ceksin bası biz gelelim ardından hadi eylül günesi bizede sans olllllllllllll

kızlar sizler olmasanız ben ne yaparım iyiki varsınız dualarınızı bekliyorum az kaldı umarım hastalanmam sizlerle rahatca herşeyi paylaşmak çok güzel umarım hepiniz güzel haberler:emir_bebek: alırsınız ve bizlere iletirsiniz :emir_bebek:

canım sakin ol dualarımız seninle hiç korkma 5 dakikada pitiyo işlem daha sonra seni dinlendiriyolar ozaman diyosun işte ne oldu bittimi diye 40-45 dk dinlendiriyorlar eve gidince yat dinlen bişey yapma güzel haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:

inş. devammı gelmez. haber bekliyoruz...dualarımız seninle.. umarım bebeişin tutunma kanamasıdır.....:Saruboceq: allahım önce üzüp sonra sevindirir......

canım listeden silebilirsiniz.sanırım yumurtam erken çatlamış olabilirmiş .yani adet gördüğüm doğrusenağlama

canım listeden silebilirsiniz.sanırım yumurtam erken çatlamış olabilirmiş .yani adet gördüğüm doğrusenağlama

canım üzüldüm .... bir daha ki sefere inş.. ben kimseyi listeden silmiyorum..
pes etmek yok. yola devam... biz her zaman burdayız... üzme kendini...

10/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:sabırlı anne adayları :nazar:
--------------------------------------------------
Eylül_güneşi...................13/nisan
cingis.pembesi................16/nisan
sellen............................ 16/nisan
zumrut8136.....................20/nisan
sevcan35.........................20/nisan
sevcangoksel...................20/nisan
denmur............................22/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
ayrederya........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
ukla.................................6/mayıs
angeeeeel87.........................?
RENO..................................?
zero55.................................?
ilkkad..................................?
nayla..................................?
ventamaris .........................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
manolya............................?

:nazar:en sabırlı en umutlu anne adayları :nazar:
maviumutolsun (yola devam)
nessel.............(yola devam)
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)

saolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesı asılamam var bol dualrınıza ıhtıyacım var kızlar

saolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesİ asılamam var bol dualrınıza İhtİyacım var kızlar

canım hadi bakalım hayırlısı olsun.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X