• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm ben yeniyim
aşılama yaptırdım bende 3 gun evvel ama nasıl olacak sonuç bilmiyorum tutmaycak diey korkuyorum işin açıkcası kist bendede var ama dr genede aşılama yaptı umarım seninkide gitmiştir

slm ben yeniyim
aşılama yaptırdım bende 3 gun evvel ama nasıl olacak sonuç bilmiyorum tutmaycak diey korkuyorum işin açıkcası kist bendede var ama dr genede aşılama yaptı umarım seninkide gitmiştir

hosgeldına.s. inşallah olumlu sonuc alırsın.bebişine kavuşursun :emir_bebek:

10/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:sabırlı anne adayları :nazar:
--------------------------------------------------
Eylül_güneşi...................13/nisan
cingis.pembesi................16/nisan
sellen............................ 16/nisan
zumrut8136.....................20/nisan
sevcan35.........................20/nisan
sevcangoksel...................20/nisan
denmur............................22/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
ayrederya........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
ukla.................................6/mayıs
angeeeeel87.........................?
RENO..................................?
zero55.................................?
ilkkad..................................?
nayla..................................?
ventamaris .........................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
manolya............................?
gonulll...............................?
incemeşe..........................?

:nazar:en sabırlı en umutlu anne adayları :nazar:
maviumutolsun (yola devam)
nessel.............(yola devam)
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)

slm ben yeniyim

mrb canım da sana kıst varken nasıl asılama yaptı bana kıst varken ılac verırsek kıstı buyuturuz daha cıddı soruna yol acar rahım de dedı gecmesını beklıycez acele edıp de baska sorun cıkarmayalım dedı

göbek deliğinin 2 yada 3 parmak sağından yada solundan yapıyosun.. .ğnesi çok ince ve küçük ben elimle karnımı biraz sıkıştırıp iğne yi vuruyorum. asıl bana yapamazmışım gibi geliyodu.. ilini doktor vurdu gösterdi.. ben anlamadım bile bittimi dedim.. sonra içim rahatladı yaparım dedim kendi kendime..ilk gün eşimi uyandırdım sabah kalk iğnemi yapacağım yanımda dur diye... o bile şaşırdı nasıl yaptın diyo.. ama emin ol korkulacak birşey değilmiş..zaten ecz. ler yapmıyo aklında bulunsun.. ama doktoruna sor hangi iğneyi verecekse önceden hazırla bu iğneler heryerde herzaman bulunmuyo sıkıntı yaşama. bahsetmiştim benimkinin kalemi vardı bulamadım sıkıntı yaşadım ama sonra hastaneden temin ettiler.. insilün iğneleri gibi ince uçlu birşey ..bakalım belki sana iğne vermez ilaç verir... cesaretli ol...

bana ıgnelerı verdı zatn canım dolapta kıstın yok olmasını beklıyoruz fostımon verdı 20 kutu :S

bana ıgnelerı verdı zatn canım dolapta kıstın yok olmasını beklıyoruz fostımon verdı 20 kutu :S

ben ondan kullanmadım. bilmiyorum ama genelde aynı tarzda olur bu iğneler.Puregon Pen Kullanimi sitesine bir bak. bana bu iğneden verdi
nasıl yapıldığı çok güzel video anlatımlı gösteriyoo. belki faydası olur...
kadına bakma biraz harakiri yapıyomuş gibi gösteriyo ama öyle korkunç değil...:):1rolleyes:

mrb kızlar eve gelir gelmez açıp sizi okuyorum.bugün arı sütü poleni aldım .keçi boynuzu ve incire devam .banane ekleyin beni de listeye biz artık aşılamayı evde kendimiz denicez:utangac::utangac:aşılaması tutmayan arkadaşlar geçmiş olsun denemeye devam.adet tarihim 4 mayıs heralde kendi aşılamamı evde kendim yapcam yaz bitene kadar.böylesi daha stressiz hormon da yok............gelicek benim bebişim..........

mrb kızlar eve gelir gelmez açıp sizi okuyorum.bugün arı sütü poleni aldım .keçi boynuzu ve incire devam .banane ekleyin beni de listeye biz artık aşılamayı evde kendimiz denicez:utangac::utangac:aşılaması tutmayan arkadaşlar geçmiş olsun denemeye devam.adet tarihim 4 mayıs heralde kendi aşılamamı evde kendim yapcam yaz bitene kadar.böylesi daha stressiz hormon da yok............gelicek benim bebişim..........

canımmm hosgeldın hadı bakalım kolay gelsın allah guc kuvvet versın :))).benım oyle bı sansım yok ne yazıkkı :((

ben ondan kullanmadım. bilmiyorum ama genelde aynı tarzda olur bu iğneler.Puregon Pen Kullanimi sitesine bir bak. bana bu iğneden verdi
nasıl yapıldığı çok güzel video anlatımlı gösteriyoo. belki faydası olur...
kadına bakma biraz harakiri yapıyomuş gibi gösteriyo ama öyle korkunç değil...:):1rolleyes:

canım benım tsk ederım yardımın ıcın saol ıyıkı varsınız hepınız

10/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar: sabırlı anne adayları:nazar:
--------------------------------------------------
Eylül_güneşi...................13/nisan
cingis.pembesi................16/nisan
sellen............................ 16/nisan
zumrut8136.....................20/nisan
sevcan35.........................20/nisan
sevcangoksel...................20/nisan
denmur............................22/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
ayrederya........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs.....süpersin...hihoyyyt
ukla.................................6/mayıs
angeeeeel87.........................?
RENO..................................?
zero55.................................?
ilkkad..................................?
nayla..................................?
ventamaris .........................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
manolya............................?
gonulll...............................?
incemeşe..........................?

:nazar:en sabırlı en umutlu anne adayları :nazar:

nessel.............(yola devam)
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)

ne diyebilirimki harikasın.. bize de moral oluyor senin böyle konuşman.allah gönlüne göre versin..canım... listedesin.. zaten hiç çıkartmamıştım dikkat ettiysen.. :1hug:

slm ben yeniyim

hoşgeldin arkadaşım.aynen benimde kistim vardı dr.asılamamı yaptı. :1no2:

ay canım benim ya tek kelimeyle harikasın....inşallah hepimizin bu uğraşları boşa çıkmaz.bir an önce bebişlerimize kavuşuruz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X