- Konu Sahibi cornelia35
yumurtalıklarım tembel azıcık.:) gecen ay ılk defa yumurtam olgunlasmıstı ve hemen catlatıp asılama oldum ama tutmadıbenneyaptımki
anladım canım.bizimde tam tersine sperm yetersizliği.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtalıklarım tembel azıcık.:) gecen ay ılk defa yumurtam olgunlasmıstı ve hemen catlatıp asılama oldum ama tutmadıbenneyaptımki
slm arkadaşlar hayırlısı ile ilk aşılamamı bugün 5 te oldum ikinci bi aşılama da yarın saat sabah 9 da olacam.idrarım sıkışık olarak gittim hem alttan hem üstten bakılıyordu.ilk olduğu için zorlandım.2 kez üst üste aşılama olmak başarı şanşını artırıyormuş.hayırlısı ile inşallah bu ay hepimiz hayırlı haberler alırız...
sen yine de keçiboynuzu kürünü uygula derim. faydası oluyromuş kızlarda yazmış burdan okudum bende.. bende başladım içirmeye sağolsun içip duruyo sesini çıkartmıyor...
inş. faydası olur bizimde ileri hareketlilik azdı... ama olmaz demedi dokotr. bakalım hayırlısı allahtan vakti zamanı gelince olacak.. sanırım biz biraz acele ediyoruz.
slm arkadaşlar hayırlısı ile ilk aşılamamı bugün 5 te oldum ikinci bi aşılama da yarın saat sabah 9 da olacam.idrarım sıkışık olarak gittim hem alttan hem üstten bakılıyordu.ilk olduğu için zorlandım.2 kez üst üste aşılama olmak başarı şanşını artırıyormuş.hayırlısı ile inşallah bu ay hepimiz hayırlı haberler alırız...
kızlar bısey sorcam ya dr asılamadan sonra ılıskı mı onerıyo??
evet canım en azından bize önerdi 3-5 gün arası bi nevi evde aşılama yani
o zaman aşılamanın ne anlamı kalıyor.. bunca stres sıkıntı zaman para....:uhm:
doğru söylüyosun bende aynı şeyi düşünmüştüm ama doktorum takviye amaçlı dedi ve kesinlik yapın dedi
ıyı de benım esım santıyede ama nasıl olcak yaaa ufffff((((((((( ben hıc bosuna umıtlenmeyeyım o halde
[QUOTE=incemeşe]beklemek çok zor geliyogunler geçmiyo 1 hafta var adet olmama..aşılamadan sonraki gun kasıklarım ve belim çok ağrıdı ve kahverengi leke çoktu bende dr normal olduğunu söledi bugun aşılama yaptıralı 4 gun oldu leke kalmadı fakat inanılmaz bel ağrım var dün akşamdan beri sanki şiddetli adet oluyomuşum gibi ..aynı sorunları yaşayanlar varmıki lütfen yazın kızlar meraktayım[/QUOTE