- Konu Sahibi cornelia35
- #1.041
canım sen listede varsın zaten .adet tarihi ni yazarmısın.. inş. hayırlısıyla ilk aşılamada kavuşursun yavruya....
27 nisan benim tarihim. teşekkürler dilekleriniz için, inşallah hepimiz kavuşuruz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen listede varsın zaten .adet tarihi ni yazarmısın.. inş. hayırlısıyla ilk aşılamada kavuşursun yavruya....
İyi akşamlar kızlar. Benim de bu ay ilk aşılamam olacak inşallah. Eşim ve ben 33 yaşımızdayız. 2,5 yıllık evliyiz ve 22aydır korunmuyoruz. 1 yıldır da klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi gördüm ama hiç sonuç yok. Eşimin spermiyogramı iyi, benim rahim filmim iyi. Önceleri dr pko demişti sonra onu da aştık çok şükür. Bugün adetimin 5. günü ve sabah klomen aldım tekrar, şu saate kadar da bir mide krampım var ki sormayın. Ne yesem çıkarıyorum. Sizde de böyle durumda olan var mı?
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
mrb aşılaman hayırlı olsun tutar inşallah.ben de 1 kere aşılama oldum ama tutmadı .klomen içerken benim de midem çok rahatsız oldu ama benim midem hassas ilaç içmeden mide koruyucu alırım.klomene başlayınca önce almadım sonra aldım mide koruyucu doktoruna sor al istersen canım.şansın bol olsun
kızlar bişey soracağım. aşılama yapılırken zorlandınızmı ? benim biraz canım yandı, zorlandım açıkçası
delikafadulden delikafadulden delikafadulden rahim filminden zor mu?
kızlarr yarın 3 buçukta ilk aşılamamı oluyorum dua edin olur mu çok ihtiyacım var
bu msjımı okuyunca allah yardımcın olsun deseniz beni çok mutlu edersinz çok heyecanlıyım buaradakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5
merhabalar kızlar benide listeye eklermisiniz benim 13 nisanda yani yarın ilk aşılamam yapılacak ALLAH hepimizin yardımcısı olur inş ve bir an önce yavrularımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder.....hepimiz birbirimiz için dualar edelim avuç açalım rabbimize kul un dusı kul için geçerli imiş ben sizin için dua etmeye başladım bile sizde benim için edin lütfen.....herkese bol şanş......
saolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesİ asılamam var bol dualrınıza İhtİyacım var kızlar
kızlar doktor bana ilişki falan önermedi 2 gün üstüste aşılama yapıldı poregestan diye bir hap yazdı kızlar ben jel veriliyo diye biliyorum hiç kulananız oldumu
kızlarr yarın 3 buçukta ilk aşılamamı oluyorum dua edin olur mu çok ihtiyacım var
bu msjımı okuyunca allah yardımcın olsun deseniz beni çok mutlu edersinz çok heyecanlıyım buaradakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5
merhabalar kızlar benide listeye eklermisiniz benim 13 nisanda yani yarın ilk aşılamam yapılacak ALLAH hepimizin yardımcısı olur inş ve bir an önce yavrularımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder.....hepimiz birbirimiz için dualar edelim avuç açalım rabbimize kul un dusı kul için geçerli imiş ben sizin için dua etmeye başladım bile sizde benim için edin lütfen.....herkese bol şanş......
hadi kızlar.... eylül güneşi nerdesin.. uyan da bize mutlu haber ver............ ben dokotra gitmeden
güzel bir müjde alayım istiyorum...:enbuyukkk:
Ayderyacım ben bi kaç gündür takip edemedim. Listedeki arkadaşlardan hiç olumlu sonuç alan varmı acaba??
Benim belli olmasına 3 gün kaldı ama umduum yok regl olacağım tüm belirtileri gösteriyorum ne yazıkki![]()