• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyi akşamlar kızlar. Benim de bu ay ilk aşılamam olacak inşallah. Eşim ve ben 33 yaşımızdayız. 2,5 yıllık evliyiz ve 22aydır korunmuyoruz. 1 yıldır da klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi gördüm ama hiç sonuç yok. Eşimin spermiyogramı iyi, benim rahim filmim iyi. Önceleri dr pko demişti sonra onu da aştık çok şükür. Bugün adetimin 5. günü ve sabah klomen aldım tekrar, şu saate kadar da bir mide krampım var ki sormayın. Ne yesem çıkarıyorum. Sizde de böyle durumda olan var mı?
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

mrb aşılaman hayırlı olsun tutar inşallah.ben de 1 kere aşılama oldum ama tutmadı .klomen içerken benim de midem çok rahatsız oldu ama benim midem hassas ilaç içmeden mide koruyucu alırım.klomene başlayınca önce almadım sonra aldım mide koruyucu doktoruna sor al istersen canım.şansın bol olsun

mrb aşılaman hayırlı olsun tutar inşallah.ben de 1 kere aşılama oldum ama tutmadı .klomen içerken benim de midem çok rahatsız oldu ama benim midem hassas ilaç içmeden mide koruyucu alırım.klomene başlayınca önce almadım sonra aldım mide koruyucu doktoruna sor al istersen canım.şansın bol olsun

İyi fikir tşk canım...

kızlar bişey soracağım. aşılama yapılırken zorlandınızmı ? benim biraz canım yandı, zorlandım açıkçası

delikafadulden delikafadulden delikafadulden rahim filminden zor mu?

merhabalar kızlar benide listeye eklermisiniz benim 13 nisanda yani yarın ilk aşılamam yapılacak ALLAH hepimizin yardımcısı olur inş ve bir an önce yavrularımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder.....hepimiz birbirimiz için dualar edelim avuç açalım rabbimize kul un dusı kul için geçerli imiş ben sizin için dua etmeye başladım bile sizde benim için edin lütfen.....herkese bol şanş......

kızlarr yarın 3 buçukta ilk aşılamamı oluyorum dua edin olur mu çok ihtiyacım var
bu msjımı okuyunca allah yardımcın olsun deseniz beni çok mutlu edersinz çok heyecanlıyım buaradakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

canım allah yardımcın olsun hayırlı haberlerın alırız ıns :Saruboceq:

merhabalar kızlar benide listeye eklermisiniz benim 13 nisanda yani yarın ilk aşılamam yapılacak ALLAH hepimizin yardımcısı olur inş ve bir an önce yavrularımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder.....hepimiz birbirimiz için dualar edelim avuç açalım rabbimize kul un dusı kul için geçerli imiş ben sizin için dua etmeye başladım bile sizde benim için edin lütfen.....herkese bol şanş......

canım hosgeldın aramıza dualarım sızlerle allahım cok aratmadan hepımıze nasıp etsın ıns :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canım yaptım allah senin de yardımcın olsun dün ben yarın sen 2 ün ara ile inşallah hayırlı haberler alırız.hepimizin yüzü güler inşallah...

kızlarr yarın 3 buçukta ilk aşılamamı oluyorum dua edin olur mu çok ihtiyacım var
bu msjımı okuyunca allah yardımcın olsun deseniz beni çok mutlu edersinz çok heyecanlıyım buaradakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

allah yardımcın olsun canım. bende ptesi doktordayım.kontrol..a.s.

hadi hayırlısı olsun.. inş. bebiş haberlerini de yazarız. allah yardımcın olsun

13/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:sabırlı anne adayları:nazar:
--------------------------------------------------
Eylül_güneşi...................13/nisan
cingis.pembesi................16/nisan
sellen............................ 16/nisan
zumrut8136.....................20/nisan
sevcan35.........................20/nisan
sevcangoksel...................20/nisan
denmur............................22/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
ayrederya........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
angeeeeel87.........................?
RENO..................................?
zero55.................................?
ilkkad..................................?
nayla..................................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
manolya............................?
incemeşe..........................?
nevaa ...............................?
aslımuratelkoca.................?
cakıltaşı...........................?
nesemeşe........................?

:nazar:en sabırlı en umutlu anne adayları :nazar:
--------------------------------------------
nessel.............(yola devam)
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)

hadi kızlar.... eylül güneşi nerdesin.. uyan da bize mutlu haber ver............ ben dokotra gitmeden
güzel bir müjde alayım istiyorum...:enbuyukkk:

günaydın herkese önceliklee hadi eylül güneşi herkes senin güzel haberini bekliyor gerci uyanmamışındır cabuk uyan bize haberi ver çok heycanlıyım senin adına artık biriniz verin güzel haberi:lepi:

hadi kızlar.... eylül güneşi nerdesin.. uyan da bize mutlu haber ver............ ben dokotra gitmeden
güzel bir müjde alayım istiyorum...:enbuyukkk:

Ayderyacım ben bi kaç gündür takip edemedim. Listedeki arkadaşlardan hiç olumlu sonuç alan varmı acaba??
Benim belli olmasına 3 gün kaldı ama umduum yok regl olacağım tüm belirtileri gösteriyorum ne yazıkki :(

kızlar siz ne durumdasınız.. cingis.pembesi ve sellen .......... sonuaçlara az kaldı...
allahım size sabır güç versin. hayırlı haberler verirsiniz inş..... şu listeyi bebiş haberleriyle süsleriz..

Ayderyacım ben bi kaç gündür takip edemedim. Listedeki arkadaşlardan hiç olumlu sonuç alan varmı acaba??
Benim belli olmasına 3 gün kaldı ama umduum yok regl olacağım tüm belirtileri gösteriyorum ne yazıkki :(

umutsuzluğa kapılma.. allah büyük tür dua et... listeden haber yok henüz. eylül güneşinden haber bekliyouz...hayırlı haberler..inş.verir bizi de sevindirir.

Back
X