• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bence angel ya çok sevinçli yada çok üzgün ondan bilgisayarın başına gelemiyor ama inşallah çok sevinçlidir eşiyle birlikte zaman geçiriyordur ondan haber veremiyordur

26/8/2009 tarihi itibariyle listemiz........ HAYIRLI RAMAZANLAR
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
windy................................31/ağustos 2.aşılama sonucu bekliyor.:Saruboceq:
biteksen................................
maviumutolsun .....................2/eylül
ayrederya............................3/eylül
ukla.....................................8/eylül
nessel................................22/eylül
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
aleyna222..........................aşılama yaptıracak bayramdan sonrayı bekliyor.
yasemin33.........................25/ağustos tedavisine başlıyor. hayırlısıyla.
catdog.............................. :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp :emir_bebek: 24.08.2009 sonuç bekliyoruzzzzzzz hihoyyyt
zumrut8136......(yola devam) tüp :emir_bebek: ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp :emir_bebek:
sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek: angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
alara1983..........(yola devam) tüp :emir_bebek:
özgül23.............(yola devam) tüp :emir_bebek:
zero55..............(yola devam) tüp :emir_bebek: ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:
nurdannurdan....(yola devam) tüp :emir_bebek: transferi yapıldı.30/ağustos test tarihi..:Sarub

Son düzenleme:
kızlar aklıma okadar takılmışki bilg.sırf bunun için giriyorum zaten,bugün rüyamda gördüm angeeli:)delikafadulden:roflol:
bende konyadayım ya karşılaşıyorz yolda,tanıyorum angeeli (NASI TANIYOSAM) değerim 187 diyo sarılıyoruz falan allahm inşşzemuszemuszemuszemus

ayderya cnmm..ooyyyyy malesef hastalandımm...napalım kısmet değilmiş...beni eylül 22 yazarmısın... bu arada angell hala haber yok sanırım... baktım ama yok haber... inş.. iyidir haberler yaaaa....çok öptüm..görüşürüzzzz

ayderya cnmm..ooyyyyy malesef hastalandımm...napalım kısmet değilmiş...beni eylül 22 yazarmısın... bu arada angell hala haber yok sanırım... baktım ama yok haber... inş.. iyidir haberler yaaaa....çok öptüm..görüşürüzzzz
nasip kısmet canım.. bir daha ki aya inş... listeye yazdım.... bende öptüm.. angelll :1no2:

incemeşecim sen artık normal yolla hamile kalabilecek durumda sın ne mutlu sana keşke ben de öyle olsam da 6 ay beklesem razıyım neyse er yada geç sağlıkla gelsin bebişlerimiz.angel dan haber yok hala çok merak ettim

ah canım bende öyel diyordum herşeye razıyım diye ama valla başıan gelince öle demiyosun şimdi gebelik çocuk deyince tüylerim diken diklen oluyoo ben nasıl tekrardan deneyeceğim onuda bilmiyorum kabus gibiydi benim için he rgün ölüp ölüp dirildim bilmiyorum 6 ay sonra tekrar deneyip denemeyecğimi hatta mümkünse hiç kadın doğum doktoru görmek istemiyorum artık kaç yıldır çekmediğim kalmadı :( allahım hayırlısını versin senin sorunun neydi güzelim neden kalmaıyosun normal yoldan :teselli:

incemeşecim canın ne zaman isterse o zaman bırakırsın korunmayı bence şimdiden dillendirip kendini şartlama belki 6 ay sonra hiç korkmadan isticeksin rahat ol sadece.
bizim sorun da varikosel canım sperm değerlerini etkilemiş sayımız normal ama ileri hız biraz düşük aslında bizden çok daha az değerlerle doğal yoldan hamile kalanlar var ama kısmet işte.haziranda varikosel ameliyatı oldu eşim beklioruz ekimde kontrole gidicek düzelmişmi die ben de hep bi umut beklemedeyim.böyle işte

....................................................................................................................................................

Son düzenleme:
28/8/2009 tarihi itibariyle listemiz........ HAYIRLI RAMAZANLAR
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
windy................................31/ağustos 2.aşılama sonucu bekliyor.:Saruboceq:
biteksen................................
maviumutolsun .....................2/eylül
ayrederya............................3/eylül
ukla.....................................8/eylül
nessel................................22/eylül
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
aleyna222..........................aşılama yaptıracak bayramdan sonrayı bekliyor.
yasemin33.........................25/ağustos tedavisine başlıyor. hayırlısıyla.
catdog.............................. :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp :emir_bebek: 24.08.2009 sonuç bekliyoruzzzzzzz hihoyyyt
zumrut8136......(yola devam) tüp :emir_bebek: ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp :emir_bebek:
sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek: angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
alara1983..........(yola devam) tüp :emir_bebek:
özgül23.............(yola devam) tüp :emir_bebek:
zero55..............(yola devam) tüp :emir_bebek: ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:
nurdannurdan....(yola devam) tüp :emir_bebek: transferi yapıldı.30/ağustos test tarihi..:Sarub

nurdan nasıl olmadı yaaaaaaaaaaa 12.gün bakılıo ve 5 in üstü gebelik değilmi anlamadım ben?erken mi yaptın testi hemen olmadı deme yaaaaaaaaaaaaaaaa

nurdancım nasıl yani canım 5 in üstünde hamile demek dr a sormadınmı cnaım sen?
angelim sen hala gelmedin nei merakta bıraktın bizi inş iisindir

nurdan nasıl olmadı yaaaaaaaaaaa 12.gün bakılıo ve 5 in üstü gebelik değilmi anlamadım ben?erken mi yaptın testi hemen olmadı deme yaaaaaaaaaaaaaaaa

canım 12.gün bakılıyo ama benim pazara denk geliyodu
bugün 20-30 falan olsaydı değerim yükselme ihtimali vardı ama 5 micro için çoook düşük bi değer
pazar gününe 2 katına çıksa bile 10 olack ki bu da öyle
arkadaşların 12. gün değerleri 100ün üzerinde genelde..

tabi mucize olup yükselebilir de ama çok düşük bir ihtimal
allah size bu acıyı yaşatmasın

Back
X