• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aslında pek fazla takılmıyorum ama yinede insan düşünmeden de edemiyo ki yaa CADIARZU

tatlım inan anlamıyorsun yani regli gibi olduğundan farketmiyorsun hamile olduğunu
evet düşünmeden olmuyor mutlaka, Rabbim nasip etmiştir inşallahhh bu ay..

sakinlik canım benim Rabbim tez elden nasip etsin inaşşalahhh canım benim..

ukla canım çok sevindim allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla kucağıan almak nasip etsin...
bende en kısa zamanda düşünüyorum yeniden yapmayı ama bi adet olabilsem yapacağımda hala adet olamadım olunca listeye belirteceğim kızlar hepizian allahım dualrını kabul ederde bebiş verir inşallah bugun 62 gün ama hala bişi yok bakalım hayırlısı yazmıyorum diye burdan koptun sanmayın takip ediyorum sizleri kucak dolusu sevgiler

ukla canım çok sevindim allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla kucağıan almak nasip etsin...
bende en kısa zamanda düşünüyorum yeniden yapmayı ama bi adet olabilsem yapacağımda hala adet olamadım olunca listeye belirteceğim kızlar hepizian allahım dualrını kabul ederde bebiş verir inşallah bugun 62 gün ama hala bişi yok bakalım hayırlısı yazmıyorum diye burdan koptun sanmayın takip ediyorum sizleri kucak dolusu sevgiler

canımmm Allah Razı olsunnnn
inşallahhh en kısa sürede gelir kırmızılrında bebişe çalışmalara başlarsınız tatlımm
dularımdasın Rabbim kısa zamanda nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kıslaar maalesef benim kırmızılar bugün geldi tahmin ettiğim gibi neyse üzülmedim hayırlısı böyleymiş nasip bakalım rabbim çok bekletmez inşallah isteyen herkesin yüzünü güldürür inşalah

evet canım hayırlısı böyleymiş...Hepimiz bu yolda mücadele veriyoruz mücadeleye devam..Rabbim bizlere de inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşmamızı nasip eder, tabi en önemlisi hayırlısı ve sağlıklısı...

güüüüünaaaaayyyydıııııııınnnnnnn kızzzzzlaaaaaarrrrrr cokacimcoookcokacimcoook gelin birlikte kahvaltı yapalım

benimde öyle ama kahvaltı mecbur yapmamız lazım sağlıklı beslenelimki bebişlerimizde sağlıklı büyüsün inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Dün eşim üroloji doktoruyla görüştü geçen cuma tahlil yaptırmıştı çok umut verici şeyler söylemiş..Bizim sayı ve hareket sorunumuz vardı önceki tahlillere göre sayıda fazla bi değişiklik yok ama hareket 2 kat daha artmış doktor da tüp bebekte başarı şansımızın yüksek olduğunu söylemiş..ınşallah Allahım ya çok istiyorum bu sefer bebeğime kavuşayım

Dün eşim üroloji doktoruyla görüştü geçen cuma tahlil yaptırmıştı çok umut verici şeyler söylemiş..Bizim sayı ve hareket sorunumuz vardı önceki tahlillere göre sayıda fazla bi değişiklik yok ama hareket 2 kat daha artmış doktor da tüp bebekte başarı şansımızın yüksek olduğunu söylemiş..İnşallah Allahım ya çok istiyorum bu sefer bebeğime kavuşayım
canım çok sevindim hareketlilik çok önemli
Rabbim en kısa zamanda bebeğini nasip etsin inşallahhhhhhhh

14/10/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ...................:CüvCüv: :nazar:(01.10.09) kendiliğinden geldi meleği
ukla...................................:CüvCüv: :hooray: :nazar: (08.10.09) 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi.
boncuk1985.......................19/ekim 3.aşılamayı yaptırdı sonuç bekliyoruz
DamlaUmut........................22/ekim
nergis55.............................31/ekim ikinci aşılama için start verildi..hayırlısıyla.
nurdannurdan......................7/kasım
aleyna222..........................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
nihalcan.............................(yola devam) 1.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
GokçeRana23...(yola devam) tüp :emir_bebek:
nessel..............(yola devam) tüp :emir_bebek:
fatmaozkan.......(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlemm48...........(yola devam) tüp :emir_bebek: tedavisi devam ediyor. hayırlısyla..

kızlarr iyi akşamlar nasılsınızzz
uklacım maviumutolsun siz ve bebişleriniz iyisiniz değil mi

hadi arkadaşlar iyi haberler bekliyoruzz

boncuk sıra sende

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR SABAH TEST YAPTIMMMM
HAMİLEYİMM İLK ÇİZGİ KADAR NET OLMASA DA GÖRÜNÜYORRR
GALİBA HAMİLEYİM KANA BAKTIRMADIM İŞE GELDİMMM
ELİMDE TEST 2. ÇİZGİYİ GÖRÜYORUMM delikafaduldenhihoyyytsırnaşık şey

canım ya çok tebrik ederim.Allahın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.annesi bebeğine iyi bak olurmuyerimseniben

canlarım nasılsınııııız????????????????
çooook yorgunum bugün çok yağmur vardı sıkıldım ama size bi bakıym dedim
cuma okul çıkışı doktora gidicem dua edin nolur duyıym bebeğimin kalp atışlarını
duymadan inanamıyo insan bi terslik çıkar diye ödüm patlıyo dua edin bana bol bol
herkese bol şans kızlar duaları çalışmaları ihmal etmeyin öptüm hepinizi

canım ya çok tebrik ederim.Allahın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.annesi bebeğine iyi bak olurmuyerimseniben

aminnn canım m çok saolasın Rabbim dileyen isteyen herkese en kısa zamanda nasşp etsin inşallahhhhhhhhhhh

kızlarr iyi akşamlar nasılsınızzz
uklacım maviumutolsun siz ve bebişleriniz iyisiniz değil mi

hadi arkadaşlar iyi haberler bekliyoruzz

boncuk sıra sende

iyiyiz fıstığım sen nasılsın ???

canlarım nasılsınııııız????????????????
çooook yorgunum bugün çok yağmur vardı sıkıldım ama size bi bakıym dedim
cuma okul çıkışı doktora gidicem dua edin nolur duyıym bebeğimin kalp atışlarını
duymadan inanamıyo insan bi terslik çıkar diye ödüm patlıyo dua edin bana bol bol
herkese bol şans kızlar duaları çalışmaları ihmal etmeyin öptüm hepinizi

Allahın izniyle birşey olmaz inşllh hayırlı ömürlü kucağına alırsın:Saruboceq:

Back
X