• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
boncuk hadi hayırlısı bakalım hemen yaz bize bekletme inşallah olmuştur bayram yaparız............
yarın gidiyorum kızlar doktora dua edin bana bi sorun çıkmasın
aysen sağol canım hepimiz hayırlı sağlıklı uzun ömürlü çocuklarımızı kucağımıza alırız inşallah
burdaki herrkes ve tüm isteyenler inşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kimse yazmamış benden sonra :(((((((((((((((((((((((haber veriym
canlarım bebeğimin kalbi atıyo artık çok şükür gördüm bugünleri
darısı sizlerin başına olsun tez zamanda duyun sizlerde inşallah

ayyy mavi umutum çok sevindim canım kalp atışınıda duymuşsun allah saglıkla kucaklamak da nasip eder inşş canım kib öptm
kızlar nasılsınız bakimm

canım hepimizin gözü aydın.... çok şükür bu haberi duyduk.. inş. hep böyle sağlıkla büyür teyzelerinin kuzusu...

canım çok sevindim ALLAH tamamına erdirir inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısıda tüm bekleyen anne adaylarına inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

özgül derya aleyna çok sağolun hep böyle gider inşallah 1 ay sonra tekrar gidicem
inşallah sizlerin sevinçlerini de paylaşıcaz
hep dua ediyorum sizlere inşallah yakın zamanda paylaşıcaz mutluluğunuzu
öptüm herkesi

maviumutolsun canım inan çok sevindim..ınşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün bitanem..Umarım bizlere de böyle anları yaşamak nasip olur

hamilaeyimmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey: inanamıyorum kızlar yaa testimi erken yapmama rağmen çok güzel çıkmış hayal gibi rüyadayım sankihihoyyyt:dance::dance:

ayyyy boncugum çokkkkk sevindim canım yaa rabbim sana bagışlasın inşş hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşş haydi halaya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :CüvCüv: :teytey::teytey:: teytey: :hooray: :hooray::dance:

hadinn kızlarrr halaya :teytey::teytey::teytey: boncuğum tebriklerrr...halayın devamında gökçeranayla ben gelicem inşallahhh

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hayırlı olsun boncuk çok sevindim
darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah

heeeeeeeeeeeeeeeyyyyooo hihoyyythihoyyytalkisalkisalkis:sm_cool:delikafaduldenboncuğumm harika bi haber buudelikafadulden
Allah tamamına erdirsin çokk sevindim darısı başımıza inşşalkisalkisalkisalkisalkisalkis

maviumutumm çok sevindim tatlımm hiçbi sorun çıkmadan bebeğin kollarında olacak inşş
doğunca da birlikte resimlerinizi görcez burdan okişş:teytey::sm_cool::sm_cool:a.s.:nazar:

gökçerana özlem nası gidiyo tedavilerinizz
yumurtalar ne durumda yumurta toplama nezaman burdan bilgilendirin bizi kızlar

malum az bi zman sonra sizinde bebişler karnınızda olcak inşş

canlarım benim hepinize çok teşekkür ediyorum inş. en kısa zamnda bu güzel haberi sizlerde alırsınız...hamile olduğumu öğrendim sevindim bide kalp atışlarını duysaydık çok sevinicem daha 5 hafta var benim bayramım o zaman olucak inş.nurdannurdan sen ne güzel bebeğinin sesini duymuşsun allahım sonuna kadar yanında ve yardımcın olsun hepimizin tek isteği bu bekleyen arkadaşlarımda en kısa zamanda meleklerine kavuşsun inş...

canlarım benim hepinize çok teşekkür ediyorum inş. en kısa zamnda bu güzel haberi sizlerde alırsınız...hamile olduğumu öğrendim sevindim bide kalp atışlarını duysaydık çok sevinicem daha 5 hafta var benim bayramım o zaman olucak inş.nurdannurdan sen ne güzel bebeğinin sesini duymuşsun allahım sonuna kadar yanında ve yardımcın olsun hepimizin tek isteği bu bekleyen arkadaşlarımda en kısa zamanda meleklerine kavuşsun inş...

Canım çok ama çok tebrikler, sen bizim ekim ayı listemizin ilk hamişisin zemuszemuszemuszemuszemuszemus

gökçerana özlem nası gidiyo tedavilerinizz
yumurtalar ne durumda yumurta toplama nezaman burdan bilgilendirin bizi kızlar

malum az bi zman sonra sizinde bebişler karnınızda olcak inşş

nurdancım ilgin için teşekkür ederim canım..Daha benim yumurta toplama işlemine nerdeyse 1 ay var.. 5 gün sonra lucrine başlıyorum anlıycan daha çok gün var önümde geçmek bilmiyoo..Transferden sonraki o 10 günü nasıl bitircem ben bilmiyorum artık şimdiden günler geçmiyor..

hamilaeyimmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey: inanamıyorum kızlar yaa testimi erken yapmama rağmen çok güzel çıkmış hayal gibi rüyadayım sankihihoyyyt:dance::dance:

canımmm çok çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm
Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhh:teytey::teytey:a.s.

Back
X