• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim de yumurtlama günlerim kızlar
bol bol çalışıyoruz ama umutlanmak da istemiyorumm
kafaya takmıym diyorum ama olmuyo

deryacım bi dahaki ay inşallah canım üzülme sakın
hadi bakalım nurdan umut etmeden çalış sonra sürprizi çok iyi oluyo
güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar

deryacım canım, inşallahh bir sonraki ay bebişin gelir tatlımmm
nurdanla beraber çifte bayram yaşarsınız inşallahhhhhhhhhh

innşallah canım o sürpriz olur bian öncee
senin nası gidiyo hamilelik??

güzel gidiyo canım bigün çok iyiyim bi gün midem kötü falan yumuşatıcı kokusu bile rahatsız ediyo bazen.ama genel olarak keyifli bişiy
Allah ım bütün isteyen arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatacak inşallah,
8 hafta oldu bugün inanamıyo insan ama yine de tedirginlik var işte iyi mi sağlıklı mı falan
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

güzel gidiyo canım bigün çok iyiyim bi gün midem kötü falan yumuşatıcı kokusu bile rahatsız ediyo bazen.ama genel olarak keyifli bişiy
Allah ım bütün isteyen arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatacak inşallah,
8 hafta oldu bugün inanamıyo insan ama yine de tedirginlik var işte iyi mi sağlıklı mı falan
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

ne güzell canım benim ya sağlıklı tabi tedirgin olma sen:emir_bebek:
ben de beklemedeyim artık
çalışmalar bitti 8 kasımı beklicem dua et ismen canım:Saruboceq:

gökçe rana da kayıplara mı karıştı yaaaaaaa?????????????????????????
gelse de verse güzel haberleri,,,,,,,,,,,
nurdan cım inşallah bitanem hep dualarımdasınız

kızlar mrb kusura bakmayın gelemdeim transfer,ö cumartesi günü oldu 3 tane verdiler bebik ayın 5inde test günüm merakta bıraktım hepinizi kusura bakmayın pc yasaktı ve yatmam gerekti inş herkes iyidir hepinizi çokkk özledim güzel dilekleriniz için sagolun haber veririm test yapınca bide gelirim inş gene arada kib görüşmek üzere bide belirtim yok bakalım inş tutunmuşlardır öptmmmmm

gökçerana canım tekrar hayırlı olsun inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar...Kendine çok dikkat et canımopuyorumnanaktan

slm kızlar transfer yaptıran kızlar hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz aşılama için start verenler sizlerinde allah yardımcısı olsun inşallah allhım hepinziin gönlüne göre verir bende sık sık yazmaya başlıycam bi adet olabilsem aylardır kırmızıları bekliyorum ama hala tık yok bugun 78 ci gün hala adet olmadım doktor 10 gün içinde olursun dedi bakalım bekliyorum ondan sonra bebiş çalışmasına başlıycam sık sık görüşeceğiz inşallah

günaydın kızlarrrrrr
gökçecim inşallah en kısa zamanda güzel haberleri verirsin bize.. bebişlerin sımsıkı tutunsunlar inşallahh..

günaydın kızlar hayırlı günler olsun inşş cumanız mubarek olsun rabbim tüm dileklerimizi kabul eylesin inşşşş
bende belirti yok belkide erken daha o yüzden rabbim bilir bakalım bekliyorum hayırlısı olur inşş sizlerde iyisiniz inşş kib hepinizi öpüyorum dua edin bana olurmu güzellerrr ..

Back
X