Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah insallah dedigin gibi olur....sen naptin nasil oldun hic konusamadik ya.....durumun nasil...
agrin sizin varmi?
evet..merkezden memnun kalmana sevindim...inslh sonucunda iyi olur...Rabbim insallah hayirlisini nasip eder....yüzünü güldürür....laboratuarda hepimiz toplandik hemsireler agladilar kizimin durumu duyunca...safak bey dedi...insallah cogul gebelik olurda sevindiririz seni dediler..fevzi bey ise muhtesem bi abi .....benim icin cok ugrasti....sanki yillardir tanisiyormusuz gibi....
listeden adım çıkmış vay be ne hayaller kurmuştum...neyse hayırlısı olsun.......ne diyelim.....yola devam.....allahım birdaha o listeden olumsuz haber duymayalım inş.....hep hamişler olsun....
merhaba arkadaşlar.. cuma günü 14. gün testimi yaptırdım ve olumsuz sonucu aldım. 4 kaliteli embryo transfer edilmişti.. çok da dikkat ettim 12 gün boyunca ama olmadı.
herseyin hayirlisi bebek
istiyoruz....Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...ben maf oldum ilaclar yüzünden 2 kilo verdim bisey yiyemiyorum...corba icsem mideme dokuniyor..nolcak bilmiyorum....hersey öyle kokiyorki bana...sanki hamileymisim gibi...Allahim bana ne güzel hamilelik vermiski....bende hamileyken diyordum bi midem bulansa da anlasam hamileligimi....bu cuma ignelere baslicam..Allah izin verirse...Rabbim insallah hayirlisini nasip eder...omega 3 kullanmayi denicem bidaha ama eger yine aynisi olursa burdaki doktorumdan baska vitamin ilaci isticem...dün cocuk gibi agladim....kizima bakmaya dermanim bile kalmadi...sonu insallah güzel olur
insallah senden güzel haberler aliriz canim....ben Rabbim izin verirse transferden sonra annemgilde kalcam 3-4 gün sonra yolcuyum...ucak desen geldigimde cok korktum...simdi korkum stress yüzünden bisey olursa...ne bilim ya benim isim cok zor
iyi diyelim iyi olalim canim....mide bulantisi..kullandigim ilaclarin yan etkisi...cok maraz kari oldum..hic sevmiyorum bu halimi.....naz yapiyorum gibi geliyorum...Türkiyeden döndükten sonra basladi bu mide bulantilari....sonra korktum hamilemiym diye...olsaydi doktor muayenede görürdü...ne bilim ya bi tuhaf oldum...insallah tedavi gittikce kolaylasir...Rabbime siginiyorum....sen nasilsin tedavine basladinmi....Şeniz
ha bu arada Türkiye benim memleketim ama cok degismis....Genclik avrupaya özeniyor...cok tuhafima gitti...insallah düzelir halleri....