haziran da hamile olmak isteyenler

bulutcum ınşşşşşşşşş canım sakın umutsuz olma ınş gelecek bebeğın canım...............ınş dua ile

bulut83 ben inaniyorumki hersey yoluna girecek...tatli canini SIKMA.....napalim bakalim bana ne dicekler.....herseyde vardir bi hayr...belki bi bakmisin kendiliginden olu vermis...bendede öyle oldu...5 ay denedik..sonunda oldu...

nasil tedavin iptal oldu nolduki

canım istenilen sayıda yumurta oluşmadı sadece 2tane.bende bilmiyorum rabbime sığınıyorum onun takdirine bırakıyorum var bir bildiği diyorum.belki diyorum verecek kendiliğinden buraya kadar gelip olcak gerisi kendiliğinden. moralim çok bozuk :gitme:mafoldumben

herşeyin hayırlısı olurr inşallahh.bulutcum üzme kendini canım.inşallah bi dahaki sefere bir sürüüüü yumoşun olur

canım zummıncım cetvelımı cok guzel yaptın elıne sağlık ınş kendınede kısmet olur ınşşşşş canım
bu arada gulen hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............................darısı sıze kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aaa gulencim tutturdu yani bu sefer yasasiiiin cok sevindiiim.. :lepi::lepi: :teytey: :teytey:

hadi bakalim darisi tum isteyenlerin, hepimizin basinaaa

canım istenilen sayıda yumurta oluşmadı sadece 2tane.bende bilmiyorum rabbime sığınıyorum onun takdirine bırakıyorum var bir bildiği diyorum.belki diyorum verecek kendiliğinden buraya kadar gelip olcak gerisi kendiliğinden. moralim çok bozuk :gitme:mafoldumben

canım çok üzüldüm sakın umudunu yitirme moralini bozma ki bebişin en kısa zamanda gelsin.

arkadaşlar biliyorsunuz bugün moralim bozuk ama az önce aldığım bir haberle birazda olsa düzeldi.çünkü kızlar memlekette bir arkadaşım vardı 11 senelil evliydi geçen sene denedi olmadı yılmadı tekrar 8 ay sonra denedi olduuuuuuuuuuu
bugün doğum yapmış nurtopu gibi bir oğlu olmuş.azmetti taaa uzaklardan geldi. en kısa zamanda bizlerede nasip olur inşallah.

el-muallim canim cok sevindim...ucuzmus:emir_bebek:4.denemendi dimi...olmadi olmadi.4.denemede 3 tane birden ne mutlu sana..3 kisilik aileydiniz 6 kisi olcaksiniz..inslh saglikla kucagina alirsin...kendine ve ucuzlere iyi bak...

el muallim senin adına çok sevindim canım Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ve bebişi olmayanlarada en yakın zamanda bebişler nasip etsin (Amiiiiiiiin)

arkadaşlar biliyorsunuz bugün moralim bozuk ama az önce aldığım bir haberle birazda olsa düzeldi.çünkü kızlar memlekette bir arkadaşım vardı 11 senelil evliydi geçen sene denedi olmadı yılmadı tekrar 8 ay sonra denedi olduuuuuuuuuuu
bugün doğum yapmış nurtopu gibi bir oğlu olmuş.azmetti taaa uzaklardan geldi. en kısa zamanda bizlerede nasip olur inşallah.

hah iste soyle biraz moralini yuksek tut... ne o kadar uzuyorsun kendini. bu ay olmazsa iki ay sonra bir daha denersin. ne var ki...

rabbim sana da en kisa zamanda guzel evlatlar verecek insallah.... ama moralini yuksek tutman lazım canım benim.

mrb arkadaşlar 5 gündür izmirdeydim transferim dün oldu .artık bundan sonrası rabbime kalmış..
4 saatlik bi yolculuk yaptım transferden sonra bi zararı yoktur değil mi...
bu süreçte tavsiyelerinize ve dualarınıza o kadar çok ihtiyacım varki...
dün çok zor bir kaarar verdim doktor isterssen 3 tane koyalım ama hepside 1. kalite yaşın genç iki tane koyalım dediler kabul ettim umarım yanlış bir karar vermemişimdir..
siz sürekli yattınız mı yatmaktan ve yolculuktan belim çok ağrıyo ne olur bu dönemde neler yapmalıyım tecrübeli arkadaşlar anlatsın..
hepinizden şimdiden allah razı olsun..

bazen lavobaya çıkarken ,kalkerken zorlanıp ister istemez kasıyorum karnımı bu kardan bişey olmaz değil miiiiii...allahım sen yardım ....

hayırlı ols canım................kasmamaya calış elınden geldığınce............ınş sonu guzel olur canım

2.78 çıktı tahlill negatiff beni zati listeye almamıştınız silmenize de gerek kalmadıı. ınşallah siz pozitifi tutturmuşsunuzdur:(

Back
X