haziran da hamile olmak isteyenler

nolcak ablacim olsun....yas önemli degil hepimiz kucagimiza alalimda bebislerimizi ben senin yasina geldigimde 6inci cocugum icin tüp bebek tedavisi yapcam...6 tane cocuk istiyom....esim cok calismasi lazim cokk....kaydirigubbakcemile3

altı tane .....sen ne yapıyon canım nasıl bakacan hepsı vıyaklıcak.....canım rabbım gönlune göre versın...........hayırlısı ols herşeyın...........ben son kez bı kardeşı ols kısmetse denım ......rabbım olmayan arkadaşlatrıma çıfter çıfter versınde bı daha bu ezıyetle uğraşmasınlar dılerım.............

dhea bende kullanmıştım günde 1 tane alıyordum ama bıraktım galiba dr değiştirince..kimi veriyor kimi dr vermiyor

olsun abla bosver viyaklasinlar....ben aliskinim....biz kalabaliktik cok güzel oliyordu....amin ablacim seninde gönlüne göre versin

pınkrose canım nasılsın ne zaman başlıyosun ..............inş bu sefer kavuşursun canım inş........gelır nazlı bebışın....

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari___________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo__________________Anotolia__________________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. amerikali_______________Yurtdisinda_______________ _____Mayis________Haziran
3. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______Haziran_______Temmuz
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag (1.deneme)_____________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
11. sevgidolu______________..genart.._______Mayis..... ......Haziran
12. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
13. baharson
14. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________Haziran________..........
15. cemre____________________......................... ........________Haziran_______..........
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ______________Haziran________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz(2.deneme)_________Ferti_jin_______ _______Mayis________Haziran
25. Nargile
26.Ozean(3.deneme)_________________29 Mayis_____________Mayis________Haziran
27.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
28.Monalan.______________________................. ....___________Mayis________Haziran
29.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
30.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
31.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
32.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
33.Hicret(2.deneme)______________................. ..........________Haziran_______............
34. feraye55(1.deneme)_____________genart_____________ _____Mayis________Haziran
35. simge_wxyz (1.deneme)_________________....................___ _________Mayis_____Haziran
36. ebraar
37. sissem_______________Alman hastanesi____________Mayis________Haziran
38. edaamm_____________........................... ____________Mayis________Haziran

Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amerıkalı nerdesın................canım sohbetımıze devam edelım.............çayı koydum gel.........

bilmiyomki....esime dedim napakim diye o da dedi....annesini kardesime yollarim fark etmez diye....ama kadincagiz 6 ayda bir göriyoe torununu...bende oraya gidersem yazik olur....napim bilmiyorum...carsambayi merakla bekliyorum...uzun protok.mu kisami ne dicek bakalim doktor...esime dedim polen bl ananas hepsini al diye kaydirigubbakcemile3 . bi doktora gidimde nolcak....cok merak ediyorum...

slm
zümmüi
ekledım arkadsım kabul edersen grs
ben ozelden yazamadım sana cevap kuusra bakma

zümmin cim merhaba inş.herşey istediğin gibi gidiyordur profilime yazmışsın canım tşk.ederim ama ben sana yazamıyorum ziyaretçi mesajlara kapalı senin..ben bildiğin gibi parçalı bulutlu yaşıyorum bi değişiklik yok canım k.i.bak öptüm.

saol canim ben iyim hamd olsun gecinip gidiyoruz....üzme o tatli canini..bak yaz geliyor....rabbim o güzel günleri bize kavustursun kader arkadasim benim

aa zümmin anneler günün kutlu olsun canım belki karşılaşmayız o gün..ben mezarlıkta olacağım orada kutlayacağız babasıyla :(

Back
X