haziran da hamile olmak isteyenler

as canım nasılsınız arkadaşlar bende bugün 6. ddoğum kontrol hapını alıyorum canlarım benim işim çok zor eşim azosperm 2 yıllı eviyiz ben 27 eşim 31 yaşında eşimde sperm hiç yok 6 aydır iğne ilaç tedavisi artı değişik kürler hepsini uyguladım haziranda sperm yine bulunmazsa eşime micro tese yapılcak eğer sperm bulunursa yumurtalarım toplancak ne olur banada dua edin günler yaklaştıkça heyecanım korkum artıyor allah hepimizin yardımcısı olsun

as canım nasılsınız arkadaşlar bende bugün 6. ddoğum kontrol hapını alıyorum canlarım benim işim çok zor eşim azosperm 2 yıllı eviyiz ben 27 eşim 31 yaşında eşimde sperm hiç yok 6 aydır iğne ilaç tedavisi artı değişik kürler hepsini uyguladım haziranda sperm yine bulunmazsa eşime micro tese yapılcak eğer sperm bulunursa yumurtalarım toplancak ne olur banada dua edin günler yaklaştıkça heyecanım korkum artıyor allah hepimizin yardımcısı olsun

inşallah herşey yolunda gider..moralinizi ne kadar yüksek tutarsanız tabii hepimiz için geçerli o kadar iyi olacak herşey... hangi merkezde olacaksın haziranda karar verdiniz mi?

canım çok sağolankara genartta olcaz kısmetse

ben maya diye düşünüyorum haziranda ama kararsızım bi de biz erzincanda yaşıyoruz o yüzden gelip ön görüşme yapamadık hiçbiriyle.. ücretler nasıl? başarı oranı ve aslında benim için en önemlisi hastaya yaklaşım.. çünkü en ufak şeyden hemencecik etkilenirim ben :( allah hayırlısıyla hepimize anneliği taddırsın inşallahh :)

ben maya diye düşünüyorum haziranda ama kararsızım bi de biz erzincanda yaşıyoruz o yüzden gelip ön görüşme yapamadık hiçbiriyle.. ücretler nasıl? başarı oranı ve aslında benim için en önemlisi hastaya yaklaşım.. çünkü en ufak şeyden hemencecik etkilenirim ben :( allah hayırlısıyla hepimize anneliği taddırsın inşallahh :)
canım mrb eğer ankarada yaptıracaksan kesinlikle maya derim
ben bugün yumoşlarımı toplattım artık nasip ama olmazsada yinede mayaya gelirim
drumun hemşirelerimin ilgisi okadar güzel ki moralimi bozamıyorum bile herkes o kadar pozitif ki insan olusuz hiç bişey düşünemiyo...
eşimin hareket azlığı morfoloji bozukluğu vardı bugün macs yöntemi yapılacaktı.
nasıl olduysa sonuçlar iyi çıkmış ve macs yöntemine bile gerek kalmamış.
bu kesinlikle osman hocamın pozitifliğine ve bize vermiş olduğu morale bağlıyorum tedavi için olmasa bile sadece görüşmek için mayaya uğra derim

canım mrb eğer ankarada yaptıracaksan kesinlikle maya derim
ben bugün yumoşlarımı toplattım artık nasip ama olmazsada yinede mayaya gelirim
drumun hemşirelerimin ilgisi okadar güzel ki moralimi bozarmıyorum bile herkes o kadar pozitif ki insan olusuz hiç bişey düşünemiyo...
eşimin hareket azlığı morfoloji bozukluğu vardı bugün macs yöntemi yapılacaktı.
nasıl olduysa sonuçlar iyi çıkmış ve macs yöntemine bile gerek kalmamış.
bu kesinlikle osman hocamın pozitifliğine ve bize vermiş olduğu morale bağlıyorum tedavi için olmasa bile sadece görüşmek için mayaya uğra derim

canım aslında mayadan haziran 20 de randevu aldım ama maddi olarak yeterli olabilir miyiz onu bilmiyorum ankara tüp bebek merkezinin hiç aını duymuyorum ama beni aradılar 10 kişi içine girdiniz indirimden faydalanın diye görüştüm kafam karıştı maddi olaarak da destek oluyolar mı? yoksa verdikleri rakam kesin mi?

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari________________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc

1. olmuyo_______________________Anotolia_____________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
3. amerikali_____________________Yurtdisinda_________ _____Mayis________Haziran
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
5. esracag (1.deneme)___________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
6. sevgidolu______________._______.genart.._________ ______Mayis_________Haziran
7. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
8. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________ Haziran________..........
9. cemre____________________......................... ........_______Haziran_______..........
10. zümmin(2.cocuk)_____________Yurtdisinda _____________Haziran________Haziran
11. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _______Mayis_________Haziran
12.Ozean(3.deneme)_______________29 Mayis_______________Mayis________Haziran
13.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
14Monalan.______________________Anatolia_____.____ _______Mayis________Haziran
15.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
16.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
17.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
18.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
19.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
20. feraye55(1.deneme)_____________genart_____________ ___Mayis________Haziran
21. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
22. sissem_______________Alman hastanesi_______________Mayis__________Haziran
23. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
24. idilengin___________________maya_________________ Haziran__________Haziran
25. gulencim(2.deneme)_________bahceci klinik___________22 Mayis_________Haziran
26 nurcan82 (1.deneme)...............ıRENBE .....(Aral Özbal).....4 haziran.............temmuz
27. ebraar
28. sissem,
29. nurdannurdan,
30 eklektik,
31 pinkrose
32. baharson,
33. özlem
34. tonya
35. psikopatimmmm
36. welike
37. susamuru78
38. elif26
39. naz1982
40. Nargile
41.günesim007
42. miss_capraz
43.zero55 (1.deneme)..........özel karadeniz has.................haziran........?

BU ZORLU YOLDA YÜCE RABBıM HEPıMıZıN YARDIMCISI OLSUN ....

Son düzenleme:
ben de haziranda ilk tüp denemesi yapacağım inşallah ilk ve son olur.özel karadeniz hastanesi tüp bebek merkezinde.

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari________________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc

1. olmuyo_______________________Anotolia_____________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
3. amerikali_____________________Yurtdisinda_________ _____Mayis________Haziran
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
5. esracag (1.deneme)___________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
6. sevgidolu______________._______.genart.._________ ______Mayis_________Haziran
7. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
8. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________ Haziran________..........
9. cemre____________________......................... ........_______Haziran_______..........
10. zümmin(2.cocuk)_____________Yurtdisinda _____________Haziran________Haziran
11. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _______Mayis_________Haziran
12.Ozean(3.deneme)_______________29 Mayis_______________Mayis________Haziran
13.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
14Monalan.______________________Anatolia_____.____ _______Mayis________Haziran
15.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
16.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
17.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
18.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
19.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
20. feraye55(1.deneme)_____________genart_____________ ___Mayis________Haziran
21. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
22. sissem_______________Alman hastanesi_______________Mayis__________Haziran
23. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
24. idilengin___________________maya_________________ Haziran__________Haziran
25. gulencim(2.deneme)_________bahceci klinik___________22 Mayis_________Haziran
26 nurcan82 (1.deneme)_________İRENBE__(Aral Özbal)____4 Haziran________Temmuz
27. ebraar
28. sissem,
29. nurdannurdan,
30 eklektik,
31 pinkrose
32. baharson,
33. özlem
34. tonya
35. psikopatimmmm
36. welike
37. susamuru78
38. elif26
39. naz1982
40. Nargile
41.günesim007
42. miss_capraz
43.zero55(1.deneme)___________Karadeniz Hastanesi__________Haziran______Haziran

:emir_bebek:
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::nazar::nazar::nazar::nazar:

"sahip olduklarımız için genelde tek bir şey yaparız, teşekkür eder ya da şükrederiz ...oysa sahip olamadıklarımız için pek çok şey yaparız. dua ederiz, umut ederiz, acı çekeriz, arzu ederiz, rica ederiz, gözyaşı dökeriz...işte bu yüzden sahip olamadıklarımız , olduklarımızdan hep daha değerlidir "

"sahip olduklarımız için genelde tek bir şey yaparız, teşekkür eder ya da şükrederiz ...oysa sahip olamadıklarımız için pek çok şey yaparız. dua ederiz, umut ederiz, acı çekeriz, arzu ederiz, rica ederiz, gözyaşı dökeriz...işte bu yüzden sahip olamadıklarımız , olduklarımızdan hep daha değerlidir "

evet canim aynen katiliyorum

Back
X