evet arştır canım senın kı farklı bence ...ınceleme olursa dedığın gıbı 5.gun vrerebılırler.............klınığe bağlı farklı bı yöntemde olabılır kendını uzme canım inş herşey yolubnda gıdecek..................kafaya çok takmamaya çalış ...........bak çorekotu bal tarçın ye hersabah adetın ıkıncı gunu başla............ıyı gelebılır
aloooo arkadaşlar ordamısınız bugün kan verdim ya gonal f başlıyacaktım ama malesef hastanenin cihazı bozulmuş sonuçlar çıkmadı.hemşire hanım bana iki gün daha lucrin kullanmamı söyledi.bu gün 3.günü adetimin yani 5.gün gonal f başalıyacam.bir aksilik olur diye korkuyorum.bilgisi olan varmı 5.günde başlansa bir sakınca olurmu ne olur bişeyler söyleyin.tedavim uzuyor yaaaa
herkese günaydin....hosgeldin mavis tedavin hayirli ugurlu olosun...elmuallim, amerikali insallah iyisinizdir....ben bu gece acaip bi rüya gördüm....rüyamda beynimin etrafinda bütün merkezlerin adi var...saga sola sallaniyorlar....sabah kalktigimda yorgun kaldim...esime anlattim...o da dediki...ya göriyorsun ben isten stressli gelip yattimi öyle oliyorum...-tatlicadiarzu- yakinda kafayi yemesem iyi
bende baslamisin bulunuyorum haziran ortalarina test gunu geliyor hersey yolunda giderse tabiki insallah bende haziranda hamile olanlarin arasina katilirim dualarini eksik etmeyin 13 yidir bekliyorum 3 tup bebek tedavisi geciridim ilki negatif ikinci positif ikizlerdi dusuk oludu 1 ay arayla aradaki surecte kendiligi,dem hamile kaldim onunda kaybettim 3 cu tup bebekte dorduz oldu onlarida kabettim belli araliklarla bu dorduncu denemem rabbim bir daha o gunleri yasatmasin bundan sonraki hayirli haberler olur insallah dualarini esirgemeyin hanimlar !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?