haziran da hamile olmak isteyenler

canım toplamaya 15 gun varsa bence faydası olur ..................yıyın eşinde yesın................hatta eşin keçıboynuzu kurunu yapsın araştır bak çok faydalı.......

canım ıkı gun sonra genelde oluyo...........inş herşey guzel gıder ..........sende inş karar verır başlarsın canım zaman kaybetme........

bana 5 gün dediler.gerci bende tek tek embryo olusursa sagliklimi degilmi diye taricaklarmis......insallah el muallim....insallah hersey güzel olur....adetimin 2 gününe dahalik 2 hafta var....yani dahalik vaktim var...iyice bi arastirimde....

evet arştır canım senın kı farklı bence ...ınceleme olursa dedığın gıbı 5.gun vrerebılırler.............klınığe bağlı farklı bı yöntemde olabılır kendını uzme canım inş herşey yolubnda gıdecek..................kafaya çok takmamaya çalış ...........bak çorekotu bal tarçın ye hersabah adetın ıkıncı gunu başla............ıyı gelebılır

evet ablacim...baslicam zaten ....hele bilim ne zaman baslicamida....herseyin hayirlisi..

bi sey olmaz insaallah canim ya hayirlisi olsun ALLAH yardim eder sen kendini strese sokma

amerıkalı canm ...........nasılsın yneı açtım bu sabah geç kaldım işlerım yoğun namazdam-n sonra yatmışım...............ne yaptın neye karar verdın inş başlıcaksın sende dımı...........

herkese de gunaydın..................hava kapalı soğuk gıbı ama inş acar guneş ve bız şehır dışına gezmeye gıderız ..........

selam herkese...bebegimin durumu iyi degil...sabahtan beri kustu simdi yeni yeni uyiyor...doktora götürcem....belki hastanede kalabilrmis dedi doktor...eger cigerlerine vurduysa..Allah korusun..

bende baslamisin bulunuyorum haziran ortalarina test gunu geliyor hersey yolunda giderse tabiki insallah bende haziranda hamile olanlarin arasina katilirim dualarini eksik etmeyin 13 yidir bekliyorum 3 tup bebek tedavisi geciridim ilki negatif ikinci positif ikizlerdi dusuk oludu 1 ay arayla aradaki surecte kendiligi,dem hamile kaldim onunda kaybettim 3 cu tup bebekte dorduz oldu onlarida kabettim belli araliklarla bu dorduncu denemem rabbim bir daha o gunleri yasatmasin bundan sonraki hayirli haberler olur insallah dualarini esirgemeyin hanimlar !!

canım ya bende ozledım.............şu sat farkı ayırdı bızı............evet buyuyolar teya-zesı bugun gıdıcemmmmm..............baklaım toplama ne zaman...........senın ışlemın haftaya dımı ...inş rahat geçer canım ve taedavıye başlarsın .............kendıne ıyı bak...........

herkese günaydin....hosgeldin mavis tedavin hayirli ugurlu olosun...elmuallim, amerikali insallah iyisinizdir....ben bu gece acaip bi rüya gördüm....rüyamda beynimin etrafinda bütün merkezlerin adi var...saga sola sallaniyorlar....sabah kalktigimda yorgun kaldim...esime anlattim...o da dediki...ya göriyorsun ben isten stressli gelip yattimi öyle oliyorum...-tatlicadiarzu- yakinda kafayi yemesem iyi

Canım ya arısütü+polen+bal olayını biz şimdi kullansak sence yararı olur mu? Malum yaklaşık 15 gün sonra toplama işlemi oalcak. Acaba eşime yarar mı dersin bu akşam alıpta başlasak?[/QUOTE]

canim belki faydasini gorursun 15 gunde olsa kullanin...bi zarari yok....biz ilk denemede ondan ve stresten uzak durmadan kaynaklandigini dusunduk devam ettik..ayrica havalar insani yaniltiyor..tedavi sirasinda grip nezle..vs..olmani engeller..(Bagisiklik sisteminiz gucleniyor) veya bi hapsurukla atlatir gecersin ben butun kis hapsurup 1 gunde atlattim..dene derim faydasi olur zarari olmaz..uclu karisim eczane ve aktarlarda stiliyor(serin yerde muhafaza et)esin ve sen plastik dondurma kasigiyla sabah aksam 1 kasik kullancaksiniz...yinede denk getiren Allahim insalh yardimcin olur...buarada toplama islemlerimiz ayni haftaya denk gelcek..hayirlisi hepimiz icinkaydirigubbakcemile2

gunaydin canimm nasilsiniz?kizin nasil oldu gecmis olsun iyilestiniz mi?buara kafalarimiz dolu oldugundan mi bende hergun bi ruya goruyorum sadece gormekle kalsam iyikaydirigubbakcemile3gece balkonda bulmus esim beni ne ariyorsamkaydirigubbakcemile3uyur gezerimde birazcikkaydirigubbakcemile3Allahim sabir kuvvet versin bizlere...

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari________________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc

1. olmuyo_______________________Anotolia_____________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
3. amerikali_____________________Yurtdisinda_________ _____Mayis________Haziran
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
5. esracag (1.deneme)___________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
6. sevgidolu______________._______.genart.._________ ______Mayis_________Haziran
7. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
8. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________ Haziran________..........
9. cemre____________________......................... ........_______Haziran_______..........
10. zümmin(2.cocuk)_____________Yurtdisinda _____________Haziran________Haziran
11. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _______Mayis_________Haziran
12.Ozean(3.deneme)_______________29 Mayis_______________Mayis________Haziran
13.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
14Monalan.______________________Anatolia_____.____ _______Mayis________Haziran
15.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
16.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
17.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
18.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
19.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
20. feraye55(1.deneme)_____________Genart_____________ ___Mayis________Haziran
21. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
22. sissem_______________Alman hastanesi_______________Mayis__________Haziran
23. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
24. idilengin___________________Maya_________________ Haziran__________Haziran
25. gulencim(2.deneme)_________Bahceci klinigi___________22 Mayis_________Haziran
26 nurcan82 (1.deneme)_________iRENBE .....(Aral Özbal)____4 haziran_______Temmuz
27. ebraar
28. sissem,
29. nurdannurdan,
30 eklektik,
31 pinkrose
32. baharson,
33. özlem
34. tonya
35. psikopatimmmm
36. welike
37. susamuru78
38. elif26
39. naz1982_____________.................................._______Haziran_________Haziran
40. Nargile
41.günesim007
42. miss_capraz
43.zero55(1.deneme)________Ozel Karadeniz Has._______Haziran__________...............
44.zuzu79__________________............................_______15.Mayis________................
45.asi74(2.deneme)_____________ Yurtdışında____________Mayıs__________Haziran
46.sarimelekA&B____________............................_________Haziran________Temmuz
47.cingis.pembesi (1. deneme)___Umut Tüp Bebek_________17 Mayıs_______15 Haziran
48.Mavis(4.deneme)_____________......................._________Mayis_________Haziran

:CüvCüv:

hayirli olsun tedavin..azmin ve sabrindan dolayi seni tebrik ediyorum inslh bu son olur..kavusursun bebeklerine..birsey sorcam..dorduz demissin...dordunude ayri ayri kaybettim demissin...bende bu denememde 4 tane istedim..doktorum senin gibi bi hastam daha israr etti 4 tane istedi 4 dude tuttu..sonra 1-2 tanesini sonlandirmak istedi sonlandirdik..ama daha sonrasindada digerleri riske girdi onlarida kaybettik..oyle olunca bana gelip agladi keske hic boyle yapmasaydiniz dedi dedi..sende ona gore dusun kararini ver.4 diyorsan sonra bu duruma dusersen beni suclama dedi..bende kararsizim..4 tane demek sans daha fazla demek ama 4 taneside tutarsa bide bu var..karar veremedim henuz...sence ne yapmaliyim..zamanim az kaldi..kafama takilan bitek bu..kac tane__?
sen neden nasil 4 taneyi kaybettin?birde sorunun neydi tupbebege basvurman icin?yardimci olursan sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…