Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elıne sağlık kız.........................guzel olmuş............zummın nerelerde.............inş canım bu lıste hamış lısstesı olur.......................
burdayim abla..el-muallim..........bebek istiyoruz Allah razi olsun senden listeyi yaptin
bebek istiyoruz....ellerine kollarina saglik.......haftaya görüsürüz kaydirigubbakcemile3 senle bi cay icmeye gideriz
iyim canim sen nasilsin?
gelin cnm tupcu anneleri gelin...ama sen o zaman hamile olcaksin...cay yasak sana sut olur mukaydirigubbakcemile3çaya mı bende varımmmmmm......bebek ıstıyoruz............sağol canım..inş......zummıncım ıyıyım haber beklıyorum çarşamba için canım..........yakın olsak ne ıyı olur sen tr ye gelecek mısın canım.....
yakinmis dimikaydirigubbakcemile3ben unuttuydum topige girince hatirladim..simdilik heyecan falan yok...belkide derslerin yogunlugundan dusunemiyorum..inslh sonu guzel olur hepimiz icinkız gelıyosun..............ay çok guzel hadı hayırlsısı inş..bebek ıstıyoruz senınde transferın yakınmış........ne ıyı inş bu yaz sevınecezzz...................
kızlar sole bı ankarada yapın ya
beraber cay ıcelım
Kızlar ya çok moralim bozuk,
Cuma kontrole gittim dr herşey yolunda dedi, pazarda kontrolüm vardı kan aldılar yine normal, yumurtalarım hem büyük hemde çok var dedi dr ama rahim duvarında bi parça gördü, eğer dedi salı günü toplama işleminde yine devam ederse transfer cuma değil önümüzdeki ay olacakmış. Çok canım sıkıldı, beklemesinde değilimde yine dr yine ilaç yine iş yerinden izin iste. Off yaa((
Sizce eririrmi o parça. Çünkü iki gün önce yoktu. Talihsiz serüvenler dizisinin başrol oyuncusu gibiyim((
kiz heyecan basiyor sen boyle dedikce heekaydirigubbakcemile3..inslh canm az kaldi...6 haziranda merkezdesin dimi?bende o gun transferde olabilirim...gorusuruz inslh...:1hug:
çaya mı bende varımmmmmm......bebek ıstıyoruz............sağol canım..inş......zummıncım ıyıyım haber beklıyorum çarşamba için canım..........yakın olsak ne ıyı olur sen tr ye gelecek mısın canım.....
kız gelıyosun..............ay çok guzel hadı hayırlsısı inş..bebek ıstıyoruz senınde transferın yakınmış........ne ıyı inş bu yaz sevınecezzz...................
kızlar sole bı ankarada yapın ya
beraber cay ıcelım
cok yorgun ve bitkin bi haldeydim ama olmuyorun guzel haberini alinca icim kipir kipir oldu ucacam simdi tut benikaydirigubbakcemile..sevincimden heyecanimdan derste calismak istemiyorum..hemen o gunler gelsin bizde bu duyguyu yasayalim istiyorum...Allahim inslhhh bizede tatdirir..
inslh erir tedavin devam eder...etmezsede uzulme vardir bundada bi hayir..senin icin hayirlisi olan neyse onu versin Allahim...sabirli ve pozitif ol...olsun yeterki 1 ay gec olsun hic onemi yok bence...