haziran da hamile olmak isteyenler

bebek istiyoruz....ellerine kollarina saglik.......haftaya görüsürüz kaydirigubbakcemile3 senle bi cay icmeye gideriz

kiz heyecan basiyor sen boyle dedikce heekaydirigubbakcemile3..inslh canm az kaldi...6 haziranda merkezdesin dimi?bende o gun transferde olabilirim...gorusuruz inslh...:1hug:

çaya mı bende varımmmmmm......bebek ıstıyoruz............sağol canım..inş......zummıncım ıyıyım haber beklıyorum çarşamba için canım..........yakın olsak ne ıyı olur sen tr ye gelecek mısın canım.....

kız gelıyosun..............ay çok guzel hadı hayırlsısı inş..bebek ıstıyoruz senınde transferın yakınmış........ne ıyı inş bu yaz sevınecezzz...................

iyim canim sen nasilsin?

cok yorgun ve bitkin bi haldeydim ama olmuyorun guzel haberini alinca icim kipir kipir oldu ucacam simdi tut benikaydirigubbakcemile..sevincimden heyecanimdan derste calismak istemiyorum..hemen o gunler gelsin bizde bu duyguyu yasayalim istiyorum...Allahim inslhhh bizede tatdirir..

Kızlar ya çok moralim bozuk,
Cuma kontrole gittim dr herşey yolunda dedi, pazarda kontrolüm vardı kan aldılar yine normal, yumurtalarım hem büyük hemde çok var dedi dr ama rahim duvarında bi parça gördü, eğer dedi salı günü toplama işleminde yine devam ederse transfer cuma değil önümüzdeki ay olacakmış. Çok canım sıkıldı, beklemesinde değilimde yine dr yine ilaç yine iş yerinden izin iste. Off yaa :(((
Sizce eririrmi o parça. Çünkü iki gün önce yoktu. Talihsiz serüvenler dizisinin başrol oyuncusu gibiyim :(((

çaya mı bende varımmmmmm......bebek ıstıyoruz............sağol canım..inş......zummıncım ıyıyım haber beklıyorum çarşamba için canım..........yakın olsak ne ıyı olur sen tr ye gelecek mısın canım.....
gelin cnm tupcu anneleri gelin...ama sen o zaman hamile olcaksin...cay yasak sana sut olur mukaydirigubbakcemile3
kız gelıyosun..............ay çok guzel hadı hayırlsısı inş..bebek ıstıyoruz senınde transferın yakınmış........ne ıyı inş bu yaz sevınecezzz...................
yakinmis dimikaydirigubbakcemile3ben unuttuydum topige girince hatirladim..simdilik heyecan falan yok...belkide derslerin yogunlugundan dusunemiyorum..inslh sonu guzel olur hepimiz icin
kızlar sole bı ankarada yapın ya
beraber cay ıcelım

cnm agirlik istanbul dayiz...hele bizde hamis olalim...tupculerkaydirigubbakcemile3toplanir biryerlerde pasa cayi yada sut iceriz..tanisiriz koca gobuslerimizleedelikafaduldenayyy telledim he o gunler gelirmi acepCADIARZU

Kızlar ya çok moralim bozuk,
Cuma kontrole gittim dr herşey yolunda dedi, pazarda kontrolüm vardı kan aldılar yine normal, yumurtalarım hem büyük hemde çok var dedi dr ama rahim duvarında bi parça gördü, eğer dedi salı günü toplama işleminde yine devam ederse transfer cuma değil önümüzdeki ay olacakmış. Çok canım sıkıldı, beklemesinde değilimde yine dr yine ilaç yine iş yerinden izin iste. Off yaa :(((
Sizce eririrmi o parça. Çünkü iki gün önce yoktu. Talihsiz serüvenler dizisinin başrol oyuncusu gibiyim :(((

inslh erir tedavin devam eder...etmezsede uzulme vardir bundada bi hayir..senin icin hayirlisi olan neyse onu versin Allahim...sabirli ve pozitif ol...olsun yeterki 1 ay gec olsun hic onemi yok bence...

olsun bız hepımız hamış olalım da sut ıcerız..........senınde az kalıdı...derslerden fark edmedın.........sende çayı bırakıcan canım

kiz heyecan basiyor sen boyle dedikce heekaydirigubbakcemile3..inslh canm az kaldi...6 haziranda merkezdesin dimi?bende o gun transferde olabilirim...gorusuruz inslh...:1hug:

heycan olsun biraz....ben ucaktan korkiyorum...bide tek basina...offf evet merkezdeyim bulusuruz

gel buyur...davetlimsin....insallah sendende güzel haberler alirisz:teytey:

evet geliyorummmmmmmmmmmmmm

kızlar sole bı ankarada yapın ya
beraber cay ıcelım

geliriz tabikiii....teyzeleri görmek istiyor...bebisleri

cok yorgun ve bitkin bi haldeydim ama olmuyorun guzel haberini alinca icim kipir kipir oldu ucacam simdi tut benikaydirigubbakcemile..sevincimden heyecanimdan derste calismak istemiyorum..hemen o gunler gelsin bizde bu duyguyu yasayalim istiyorum...Allahim inslhhh bizede tatdirir..

evet aynen....esim cok cok cok sevindi...aradim söyledim...insallah canim insallah bizde o duyguyu yasariz sinava az kaldi hadi hayirlisi

zummıncım korkma uçaktan ya.............ben çok sevıyorum uçak yolculuğunu..bak bebek için onu hayal et ve bın...........herşey guzel gıdecek ınş pekı tedavıyıde bıurdamı olucan nasıl olcaka

inslh erir tedavin devam eder...etmezsede uzulme vardir bundada bi hayir..senin icin hayirlisi olan neyse onu versin Allahim...sabirli ve pozitif ol...olsun yeterki 1 ay gec olsun hic onemi yok bence...

Ben daha 25 yaşımdayım ve sorunum yok, her ay yumurtalarım reglim düzenli oluyor. Eşimde sorun vardı, oda bu ay argınmax arısütü bal polen takviyesi gördü.Çok umutludum dün dr öyle deyince üzüldüm. Herşeyde bi hayır vardır, haklısın ama yüklenen annelik horonlarından sanırım çok hassasım bu aralar :((

ıns canım ya ben ayran ıcsem olmazmı benım sutten mıdem bulanıo kızlar allahım rabbım herkese yaatsın bu duyguyu

olmuyoooooooooooooooo...............heyecan var mı heyecan...........bende reha muktar gıbın sorııımmmmm...................hadı bakalım ıkı hafta sonra inş keseyı gorucen.........sen hep evdemıydın bekleme suresınde..........

Back
X