haziran da hamile olmak isteyenler

insallah tutunma kaslaridir kahvalti hazir enisten iste gel bas basa kahvalti yapalim ben bu polenin toz olanin almisim onu nasil kullanacagim igneleri vurulurkenmi

allah allah çok ilginç üzüldüm valla...benimde 24 tane toplandı 16 tane döllendi doktorum demiştiki çok yumurta var muhakkak döllenen olucaktır dedi ve %5 miş döllenmeme oranı oda senimi buldu hay allah du bakalım belki gerisi döllenir umudunu yitirme sana dua ediyorum canım...:Saruboceq::Saruboceq:

2 olgun yumurtam döllenmedi. Arkadan gelen 10 adet gelişmekte olan yumurtayı bugün dölledir çok şükür 10 yumurtadan 9 u döllenmiş. Ancak döllenenin gelişmesi ve benim rahaim tutunma zamanım geçtiğinden benim transfer 2 ay sonraya kaldı.
Geç olsun ama olsun.
Beni listeden silebilirsiniz yani :(((

cıngış cımmmm.....ols canımm nıye sılıyozzz......ıkı ay sonraya adın yazılıtrr...geç ols hayırlı ols canım ....inşş sonu ıyı ols ne guzel dokuzu dollemnnımşş uzme kendını...bekle ols canımm....adın dursun ya............

dıger tarafa yazdım aslında ....adetının ıkıncı gunu başla polene .... hatta çorekotu bal tarçında başla...

cıngış cımmmm.....ols canımm nıye sılıyozzz......ıkı ay sonraya adın yazılıtrr...geç ols hayırlı ols canım ....inşş sonu ıyı ols ne guzel dokuzu dollemnnımşş uzme kendını...bekle ols canımm....adın dursun ya............

Teşekkürler canım, iyi o zaman iki ay sonra listede inş. bende yer alırım ama o zamana kadar sizleri takip edeceğim.

merhaba el-muallim.Buraya ilk defa takılıyorum.Mayısta mikroenjeksiyona başladım.BUGÜN 6. GONOL-f i vurulacagım.

Kızlar merhaba

benim reglemin 6 günü bugün 2 günü kontrole gittim temizdi yani kist yoktu tedaviye başlıyoruz dedi ve bana Serophene verdi 4 gün kullan dedi yarın tekrar kontrole gideceğim iğnelere başlayacak galiba ama benim yaşım 39 olduğu içinmi böyle yaptı bilmiyorum
yumurtaların çoğalması ve gelişmesi için ne tavsiye edersiniz
ne olur tüp bebek deneyimlerinizi benimle paylaşın arkadaşlar

Back
X