haziran da hamile olmak isteyenler

ah ablacim, türkiyeyi ne kadar özledim bi bilsen....dedesi yolunu dört gözle bekliyor, ölmeden bi torunumu görsem diyor...ama korkiyorum iste... oksijen tüpüyle geziyor onun icin türkiyeye getirmeye korkiyorum..... insallah bir gün diyorum kendimi avutuyorum

canım ya rabbım kolaylık versın sana...gerçekten zor ..ozlem de eklenınce....inş rabbım kısmet ederde dedesı koklar oper torununu ...onların gelme ımkanı yok mu canım....rabbım bu cuma gunu tum dualarımızı makbul eylesın canım....herkesın sıkıntılarını gıdersın.....inş sabrın sonu selamet ve ferahlık olacak...

canım ya rabbım kolaylık versın sana...gerçekten zor ..ozlem de eklenınce....inş rabbım kısmet ederde dedesı koklar oper torununu ...onların gelme ımkanı yok mu canım....rabbım bu cuma gunu tum dualarımızı makbul eylesın canım....herkesın sıkıntılarını gıdersın.....inş sabrın sonu selamet ve ferahlık olacak...

amin amin amin
Rabbim yaptigin dualari kabul etsin. Esimin dedesi oluyor yani büyük dedi. 80 yasinda ilk torundan evlat....kendiside yasliliktan gelemiyor rahatsiz....büyük nineside öyle....:1no2:

benim tüp bebek baya macerali olcak yavrumu hastaneye birakacam, 700 km arabayla gitcem sonra 1 hafta orda kalcam sonra bidaha geri döncem, tutmasa bidaha aynisi tekrarlicam....rabbim ne eylerse güzel eyler, gidip gelmek ordaki tedaviden korkmiyorum...tek korktugum sey kizimi burda birakip nasil gitcem....ya bidaha bebegime bisey olursa doktorlar bisey yapmasa...ondan korkiyorum....yoksa korktugum bisey yok...

ben de mayıs ayında adet oluncu doktor bir ilaç verecekmiş o ilaç vücudu hamileliğe hazırlıyormuş haziranda da tedaviye başlamış olacağız

selam zummın...canım korkma inş rabbım kolaylık verecektır.......bolbol dua edelım inş.rabbım yollarımızı açsın çok uğraşmadan nasıp etsın bebişlerımızı.......

zümmin canım yazdıklarınızın tamamını bu gece okumaya fırsatım oldu.yaşın daha çok gençmiş.benim yaşım 35 eşimin 43 biz bir kez aşılama ,iki tüp bebek yaptırdık .her ikisinde de hamile kaldım fakat malesef ki her ikisindede düşük yaptım.3 cü denemeyi haziranda yapıcaz kısmetse.geçen hafta doktorumdaydım.düşüklerin sebebini öğrenmek için testler yaptırdı.testlerin sonuçlarını salı günü öğrenmeye gidicez.hayırlısı bakalım.hepimizin zahmetli,zorlu süreçleri var .seninki benimki,kimseninki birbirine uymaz canım.allaha bol bol dua edelim,birbirimiz içinde dua edelim .yüce rabbim herşeyi kararlam ıştır .

susamuru bursalı hemşehrim...tüp bebek denemeni bursadamı yaptırıyorsun.hangi merkezde.belki merkezlerimiz aynıdır.hadi canım hayırlısı olur inşşaallah...

elmuallim merhaba canım sen şu saatte uyuyorsundur muhtemelen.ama benim uykum kaçtı.bende netten böyle sizinle konuşuyorum.merak ettim senin oğlun normal hamilelik sonucumu dünyaya geldi.ikinciyi neden tüp bebek yaptırıyorsun tabiiki özeline giriyorsam özür dilerim cevaplamaya bilirsin ... ayyy uykum geldi .bende yatıyorum....

Allah tamamini erdirsin insallah, ne yaptiniz, ben doktora gittim ama heyecandan bütün sorulari sormayi unuttum, bide hep yanliz gittigim icin kadin zaten tuhaf tuhaf bakiyor... bunun kocasi nerde :1closedeyes:, napim adamin zamani yokki isten gücten kafasini kaldiramiyor.... bilgileri aktarirsan güzel olur, hem ögrenmis olurum...benim randevüm teeeeeee 13. de meraktan aradim, acaba gec mi olur o tarih diye...niyetim erkenden gidip konusmakti :utangac: ama kadin fark etmez dedi....

bu onumuzdeki adetimde testler yapilacak adetin 3. gunu sonra bir iki de ultrasona cagirdi ve insaallah oteki adetimde baslayacagiz birde dogum kontrol hapi kullanacagim bu kadar insaallah ALLAH HEPIMIZIN YOLUNU ACIK ETSIN canim

elmuallim merhaba canım sen şu saatte uyuyorsundur muhtemelen.ama benim uykum kaçtı.bende netten böyle sizinle konuşuyorum.merak ettim senin oğlun normal hamilelik sonucumu dünyaya geldi.ikinciyi neden tüp bebek yaptırıyorsun tabiiki özeline giriyorsam özür dilerim cevaplamaya bilirsin ... ayyy uykum geldi .bende yatıyorum....

selam evet canım ben o saatte uyuyorum .....canım benım oğlum tedavıyle oldu üç sene sonra..eşim amelıyat olmuştu ve sonra yum takıbı tedavısıyle oğluma kavuştum sonra normal yoola hıç hamıle kalmadım bende problem yo eşimin değerlerı de çok kötu değiıl ama olmuyor üç tedavı denedın bırı duşuk bırı erken doğum ...yaşım artıl 40 ve son kez tekrar denıcem inş oğlum 1 yaşında ve bır kardeş ıstıyoo..bırıncıyı kendınızz için ıkıncıyı olan çocuğunuz için istıtorsunuz ....işte böle canım ..sen neler yapıyorsun ..şu an işteyım az sonra kapıcam ..kendıne ıyı bakkk

selam nerdesınız yaa yukarda yanlış yazmışım oğlun 14 yaşında.......galıba bugun herkes işteydı bende yenı geldım........

merhaba elmuallim... ikimizin de kaderi aynıymış canım.benimde 12 yaşında bir oğlum var . evlendiğimiz zaman hemen çocuk düşünmemiştik .(sanki hemen olacakmış gibi).neyse çocuk yapmayı düşündüğümüz zamanda olmadı.doktora gittiğimizde öğrendikki eşimin değerleri düşükmüş.eşim üç ay tedavi gördü.sonucunda hamile kaldım ve oğlumu dünyaya getirdim.şu anda benim oğlumda çok kardeş istiyor.ama maalesef normal yolla yıllardır hamile kalamadım.doktorum kalabilirsin ama ne zaman olacağı belli olmaz,yaşınız ilerliyor deyince bizde bir kez aşılama iki kez tüp yaptırdık malesefki her ikisinde hamile kaldım ve düştüler kısmetse şimdi üçüncüyü denicez. inşaallah bu seferkilerinde sağlıklı bir evlat dünyaya getirmeyi allah bizlere nasip eder ve isteyen herkese...

ben burdayim el muallim sen ne zaman basliyorsun tedaviye yada basladinmi

selam canım ya demek ben çıktım sen gırdın......mısafırım geldı ve kapadım.....canım ben inş mayısta hısteroskopı yapıcak doktorum hazıranda herşey ıyıyse başlıcam kısmetse....rabboım hepımızı sevındırsın canım

merhaba elmuallim... ikimizin de kaderi aynıymış canım.benimde 12 yaşında bir oğlum var . evlendiğimiz zaman hemen çocuk düşünmemiştik .(sanki hemen olacakmış gibi).neyse çocuk yapmayı düşündüğümüz zamanda olmadı.doktora gittiğimizde öğrendikki eşimin değerleri düşükmüş.eşim üç ay tedavi gördü.sonucunda hamile kaldım ve oğlumu dünyaya getirdim.şu anda benim oğlumda çok kardeş istiyor.ama maalesef normal yolla yıllardır hamile kalamadım.doktorum kalabilirsin ama ne zaman olacağı belli olmaz,yaşınız ilerliyor deyince bizde bir kez aşılama iki kez tüp yaptırdık malesefki her ikisinde hamile kaldım ve düştüler kısmetse şimdi üçüncüyü denicez. inşaallah bu seferkilerinde sağlıklı bir evlat dünyaya getirmeyi allah bizlere nasip eder ve isteyen herkese...

evet canım ...rabbım çok şukur bı tane verdı bıze ..ınş yenıden verır canım ve inş rabbım hıç olmayan arkadaşlarımızıda bı tanecıkte olsa sevındırır ve hatta çıfter verır........bu sıkıntı zor çunku rabbım inş bu yılı bereketlı eylesın canım cumlemıze

ozlem canım sende hoşgeldın..heralde zummın uyuyor senı gormedı............hayırlı ols inş...

kizlar benide ekleyin nisanda ilk tup bebegimi denedim tutmadi simdi 7 tane dondurlumus embriyom var ins haziranda dusunuyorum kismetse busefer bebeklerim ben birakmayacaklarrrr.......... beni de ekleyin dualarla giricem haziran ayina kadar rabbim olmayan herkeze nasip etsinnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv:

ben de mayıs ayında adet oluncu doktor bir ilaç verecekmiş o ilaç vücudu hamileliğe hazırlıyormuş haziranda da tedaviye başlamış olacağız

arkadaslar bende haziran sonu temmuz gibi basliycam insallah
3 yasinda bi kizim var

Temmuz ayi listemiz : bismillahirrahmanirrahim

1. zümmin kiz: berra,zehra erkek: kerem, mehmet efe
2. amerikali kiz: saliha erkek: salih
3. el mualim, kiz: reyhan ela
4. badenur,
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu
13. baharson
14. sabriya
15. cemre
16. özlem

Rabbim güzel haberler almamiz dilegiyle

arkadaslar hosgeldiniz, benim coktan beri zamanim yoktu, kusura bakmayin oh oh baya cogalmisiz....bebegimin bu aralar balgami yine doldu ve öksürük le bogusiyor....onun icin pek zamanim olmiyor....rezene cayi yaptim, ihlamur yyaptim...artik bitki lere döndüm...marankinin kitabini okuyup duruyorum napim, verdikleri ilaclar daha ise yaramiyor....

arkadaslar, hakkimizda hayirlisi neyse o olsun...ben cok seviniyorum....

Back
X