haziran da hamile olmak isteyenler

canım inş şans var...........pekı senın emrıyolara inceleme yağılacak mı.....ama şunu söylım bazen tedavı aşaması stres eklenınce normal gebelıkten daha sans bakımından az olabılıyo ama herşey kısmet canı o ol deyınce olacak inş....mesela benım hıç problemımyok eşimin sonuçları bu son uç yıl ıyı sayılır...yınede kendılığımden hıç hamıle kalmadım ..bence kısmet ..inş zamanı gelmıştır rabbım kımseyı zorda bırakmasın...canım inş bebişinde ıyı olur sen doktorla konuştun dımı..

canim benim, benim embriyolar test edilcekmis...gecende doktor dedi, birisi tedavi oldugunda 20 tane yumurtalik gelismis....Allahim dedim insallah bendede böyle gelisirde gittigimde transfer sirasinda saglikli yumurtalik olma sansi cogalir....yinede rabbime hamd olsunki böyle tedavilerde varda saglikli bi bebisim olur...ya maddi sorun olsaydi....cok dua ediyorum ....

insallah sendede 6 aya kadar normal yolla olur.........insallah

canım benım inş ....guzel duan ıçın sağol rabbım razı ols rabbım kımr-seyı sıkıntıda komasın........evlatla ımtıhan etmesın............inş sabrının karşılığı boll ecırdır......canım sen hıç kafaya takma ıyı olacak inş herşey..........pekı mutlaka normal yolla hamıle olsan bebeğin problemlı mı olacak kaçta kaç ..mesela benım ıkı arkadaşım var...ılk bebeklerı bırını yaşamaz dedıler ama hala yaşıyor ama gormuyor yuruyemıyor ama akılıı....ardında uç tane doğurdu hepsı sağlıklı dıger arkadaşımında ilk oglu tamamne özurlu ıkı tane daha doğurdu sağlıklı.....belkı senınde olur dıye duşındum...inş canım rabbımen guzelını versın............

abla 90% saglikli 10% hasta dogabilirmis, ben cok korkiyorum ablacim....insan bebegini hastane köslerinde birakip eve gelmek cok zor....doktorlarla bi umut belki güzel haber verirler diye beklemek cok zor...heran cocuguma bisey olcak diye cok korkiyorum....Rabbim bu imtihani kimseye göstermesin ama böyle oldumu cok zor oliyor abla

canım benım çok haklısın elbette yaşayan bılır...........inş her şey gönlunce olur..inş canım

selam canım ya demek ben çıktım sen gırdın......mısafırım geldı ve kapadım.....canım ben inş mayısta hısteroskopı yapıcak doktorum hazıranda herşey ıyıyse başlıcam kısmetse....rabboım hepımızı sevındırsın canım

evet canim uzun bir sure de netteydim demek misafirlerin gec gittiler anestezilidir insaallah histereskopi bende yarin 3.gun kan testi verecem insallah canim gelmekte olan uc aylar hurmetine hepimizi sevindirir rabbim insaaallah:nazar:

zummin kizin nasil canim insallah daha iyidir balgami sokulmustur rabbim tez zamanda saglina kavusturur onu inssallah canim coooook gecmis olsun

kızlar bende dondurulmuş emr.haziranda nasipse tedaviye başlayacağım benide ekleyin ilk tüp bebek deneyimim olacak RABBİM herkese nasip eder ....

mrb.arkadaşlar bende varım mayıs 14 adetımde d. kontrol hapıyla başlayacagım haziranda ignelere başlıcam işallah hepimiz yaza hamile olarak gireriz harkezin tedaviside hayırlı olsun

evet canim uzun bir sure de netteydim demek misafirlerin gec gittiler anestezilidir insaallah histereskopi bende yarin 3.gun kan testi verecem insallah canim gelmekte olan uc aylar hurmetine hepimizi sevindirir rabbim insaaallah:nazar:

evet canım gece yarımda gıttıler ....bende çok yorgundum hemen uyumuşum....doktorumla göruştum evet anestezılı....ama once yıne bı bakalım dedı..mayısta adet olunca ıkıncı gunu muayev-neye gıdıcem bışey yosa adet bıtınce ıkı veya uçuncu gunu hısteroskopı olacak....canım guzel duaların ınş makbul olur rabbım kımseyı mahcup etmsın ellerımızı boşçevırmesın...

zummin kizin nasil canim insallah daha iyidir balgami sokulmustur rabbim tez zamanda saglina kavusturur onu inssallah canim coooook gecmis olsun

amin amin amin saol canim iyi olmaya calisiyor...artik ilaclara basladik yine ,otlar kaynatip vercem, rabbimin bi mucizesi olurda ondan kurtulur. O balgamlar yüzünden cocuk boguliyordu....bidaha hastaneye götürmek istemiyorum....

sen nasilsin napiyorsun....keyifler insallah yerindedir:teytey:

Back
X