Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zümmin canım...bal poleni bende bir hafta önce duydum.ama iyi geliyormu bilmiyorum.canım...benim kaç bebışim olacak söyle bakalım .içine ne doğuyor.bende bügün 11..45 te doktordayım.
gunaydııın arkadaşlar.............amerıkalı canım için daralmasın kendıne guzel duygular ver...olumsuz düşünme...inş guzel olacak.....bal ve polen faydalı kullanın arkadaşlar bende başlıcam bu karışım bağışıklık sıstemını kuvvetlendırıyoo......enazından zararı yo......kendınızıe ıyı bakın ......guzel duşunelım guzel olsun herşey................
tabıkı zummın alah hepimize nasip etsin benim icin icine dogan bısey varmı hamıs olacam mı olmayacammı arkadasım ALLAHIM yüzümüze bak bizede kısmet et bebisler
arkadaşlar, ben arı sütü+polen+bal karışımının yararlı olduğunu duydum. İnternette de pek çok yerde yazıyor. "Doğurganlığı artırıyor, hücre yenilemesi sağlıyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor" şeklinde açıklamalar var. Yalnız bu karışımın %100 saf olması lazımmış. Aktarlarda satılanlara ne kadar güvenilir bilmiyorum. Ben bu konuda güvenebileceğim yerlerde araştırıyorum internetten. Size de tavsiye ederim. Genelde büyük bal üreticilerinden almak gerekli. İstanbul dışından kargo yapan yerlerde var. Fakat bu arısütü, polen mutlaka soğuk ortamda saklanmalıymış. Kargoda ne olur bilemem. Aktarlarda raflarda duranlara bu nedenle güvenmemeli bence.
arkadaslar kaya kekigi de var onu da bi deneyelim...bütün ne kadar ot varsa deneriz artik -tatlicadiarzu-
Önerilen hastaliklar:
Zihin yorgunlugunu giderip, ruhen ve bedenen canlilik verir. Acici ve söktürücü özelligi vardir. Gögü hastaliklarina oldukca faydalidir..Mideyi güclendirip bedenin icinde olan tikaniklari yogun ve yapiskan hiltlari acip, karaciger ve dalagi normale döndürür. Gecikmis olan adeti baslatir. Gebe kalmaya yardimci olur.
Kulanim sekli:
Kekik gibi toz halinde yemeklerin üzerine serpilir. Su ile kaynatilip icilirse yukarida sayilan hastaliklara sifa verir..