haziran da hamile olmak isteyenler

Bende varım bendeeee..........Haziran bizim ayımız olur inşallah:))
Herkese merhaba

zümmincim nanede demi aynı özellikte söktürücü özelliginde benim su anad kullanmamada bi sakınca varmıdır ay sastım ne yiycem ne icecem valla

arkadaşlar çok olmamak kaydıyla bu tur şeyler sakıncalı değil...bıde transferden sonrakı donemde daha dıkkatlı olup çok içip yememek gerek..nanenın zararıda yok ama çok tuketılmesıde ıyı değil..kendınızı çok korkutmayın ...inş herşey guzel olur

slm kizlar bende haziran hamisi olmak istiyorum.mayista 2.denemem haziran da sonuc belli olcak..Allah yardimcimiz olsun..

Bende varım bendeeee..........Haziran bizim ayımız olur inşallah:))
Herkese merhaba

Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim

1. olmuyo
2. amerikali
3. el mualim,
4. badenur,
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu
13. baharson
14. sabriya
15. cemre
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin
21. idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz
25. Nargile

Rabbim güzel haberler almamiz dilegiyle

Rabbim hepimizi :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:olmamizi nasip etsin

insallah:nazar::nazar::nazar:

aramımıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...inşaallah haziran ayı hepimize hayırlı uğrlu olur.allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder.

zümmin canım...bugün doktorda biraz canım sıkıldı.neyse.canım bugün doktora giderken sen aklımdan geçtin ve bunuda eşimle paylaştım.durumunuzu anlattım.yani neden tüp bebek yaptırdığınızı.eşimde bende sizi hiç tanımıyor olmamıza rağmen sizin için dua ettik.

olmuyo merhaba...televizyonda bi doktordan duydum.tedavi süresince tüp bebek yaptırmak isteyenler nane maydanoz yemesinler.söktürücü özelliği olduğu için tutunmayı önlüyor.embriyolar transfer edildigi zaman akıp gidiyor dedi. tabiiki bütün herşeyi rabbim kararlıyor ne zaman ol derse o zaman bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşşaallah...

el mualli,m selam nasiln canim ya bir sorum var sana benim sali gunu shg galiba ben ondan olacagim bu test hakkinda bilgin varmi tip filmi degilde rahim filmi mi acaba agrili oluyormus cok korkuyorum hsg gibi acili olur diye adetten hemen sonra cekilen kendine iyi bak canim

selam canım.....bıldığım kadarıyla hsg rahım fılmıdır daha once hıç etkık yaptırmadınmı.....ılk galıba ..canım bazıları acı verıcı olabılıyo ama şimdı acısız çekımlerde var ama genellıkle çoğu ağrı hıssetmıyomuş..ben ıkı ker çektırdım ve şıddetlı ağrılarım old çok kanam oldu sonra öğrendımkı narkoz alınabılıyomuş çekenler bana böle bırşey demedıler ...sen sanmıyorum inş ağrın olmaz ama yınede korkarsan narkoz ıste yada şu an ağrısız bı yontem var nasıl dıe sor onu ıste daha dıoğrusu doktorunla ıyıce konuş canım korkama zten korkununfaydasıda yok .canım sen kaç yıllık evlıydın.....problem varmı bu fılım rahım içini ataryı bır kapalılık yapışıklık varmı dıye bakar.........inş herşey yolunda gıder canım....hadı sende at ılk adımı ..inş hazıran bebeleri teker teker gelır..........sana ıyı gunler...........gerçı orda şımdı yenı sabah mı oluyooo............

evet arkadaslar cicekler acarken sımsıcak yaz günesi icimizi ısıtırken ALLAHIN izniyle bizddee bebcıklerimiz yüreklerimizde icimizde ısıtırız bebeciklerimiz hepimiizn dört mevsim baharı olur ve hic bitmez...

evet arkadaslar cicekler acarken sımsıcak yaz günesi icimizi ısıtırken ALLAHIN izniyle bizddee bebcıklerimiz yüreklerimizde icimizde ısıtırız bebeciklerimiz hepimiizn dört mevsim baharı olur ve hic bitmez...alkisalkisalkis

1. olmuyo
2. amerikali
3. el mualim,
4. badenur,
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu
13. baharson
14. sabriya
15. cemre
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin
21. idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz
25. Nargile

haziran ve temmuz ayına umutlarını bağlayan arkadaşların sayısı ne kadar çok, kaydirigubbakcemile4 bu demektirki, arka arkaya sık sık müjdeli haberler alıcaz... :ecrin_bebek: bu aylarda bebek şenlikleri düzenleyelim... alkisalkisalkis

1. olmuyo
2. amerikali
3. el mualim,
4. badenur,
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu
13. baharson
14. sabriya
15. cemre
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin
21. idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz
25. Nargile

haziran ve temmuz ayına umutlarını bağlayan arkadaşların sayısı ne kadar çok, kaydirigubbakcemile4 bu demektirki, arka arkaya sık sık müjdeli haberler alıcaz... :ecrin_bebek: bu aylarda bebek şenlikleri düzenleyelim... alkisalkisalkis
insllahh canim...kaydirigubbakcemile2
aslinda tedavi zamanimizi ve merkezlerimizi de belirtsek iyi olmaz mi?ne dersiniz?

Back
X