haziran da hamile olmak isteyenler

istanbul da Ferti-Jin Ozel Tup Bebek Merkezinde sizler?

selam canim bak sana bi müjde verim. Almanyada haberlere cikan bi türk ailesi vardi. 10 seneden beri cocuklari olmiyordu...bende meraktan telefon numaralirini arastirdim aradim. Abla anlatti neler cektigini ve sonunda caresini türkiyede buldugunu söyledi. Hangi merkezde diye sordugumda FERti-jin merkezi dedi...

simdi dördüzleri var...ve masallah hepsi cok tatli:1hug:

zümmin canım...bugün doktorda biraz canım sıkıldı.neyse.canım bugün doktora giderken sen aklımdan geçtin ve bunuda eşimle paylaştım.durumunuzu anlattım.yani neden tüp bebek yaptırdığınızı.eşimde bende sizi hiç tanımıyor olmamıza rağmen sizin için dua ettik.

saol canim Allah razi olsun....dualarimiz insallah kabul olur...

insallah bi sorun yoktur....Canini SIKMA....hersey iii olcak insallaha.s.

selam canim bak sana bi müjde verim. Almanyada haberlere cikan bi türk ailesi vardi. 10 seneden beri cocuklari olmiyordu...bende meraktan telefon numaralirini arastirdim aradim. Abla anlatti neler cektigini ve sonunda caresini türkiyede buldugunu söyledi. Hangi merkezde diye sordugumda FERti-jin merkezi dedi...

simdi dördüzleri var...ve masallah hepsi cok tatli:1hug:

evet cnm cok basarilari var.bende tavsiye uzerine gittim.ilk denemem tutmadi simdi 2.denememe basliycaz..cok samimi ilgili bi merkez..beni arayip ilac saatimi bile hatirlatiyorlar.negatif sonuc aldigimda benim kadar onlarda uzuldu.2.icin ayri bir ozen gosteriyorlar..inslh bu sefer olur..yasal olan en fazla 3 emriyo yerlestirilmesi.ama benim ilkinde 3 tane tutmadigi icin bu sefer dokt 5 yerlestirin dedim.o riske giremem en fazla 4 yerlestirdigim oldu..ve de tuttu..ya dordude tutarsa dedi.razimisin dedi..bende kendi kendime demistim ki dorduz olan varmidir ki...bak varmis:))senden ogrendim..simdilik ortak kararimiz 4 tane ...bakalim sonanda degismezse..kaydirigubbakcemile

evet cnm cok basarilari var.bende tavsiye uzerine gittim.ilk denemem tutmadi simdi 2.denememe basliycaz..cok samimi ilgili bi merkez..beni arayip ilac saatimi bile hatirlatiyorlar.negatif sonuc aldigimda benim kadar onlarda uzuldu.2.icin ayri bir ozen gosteriyorlar..inslh bu sefer olur..yasal olan en fazla 3 emriyo yerlestirilmesi.ama benim ilkinde 3 tane tutmadigi icin bu sefer dokt 5 yerlestirin dedim.o riske giremem en fazla 4 yerlestirdigim oldu..ve de tuttu..ya dordude tutarsa dedi.razimisin dedi..bende kendi kendime demistim ki dorduz olan varmidir ki...bak varmis:))senden ogrendim..simdilik ortak kararimiz 4 tane ...bakalim sonanda degismezse..kaydirigubbakcemile

evet hemde 4 bebiste cok saglikli masallahlari var :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: Rabbim yardimcin olsun...bende oraya gitmek istedim ama tedavi 1 ay dediler. benim icin 1 ay fazla cünkü bebegimin bana bende ona ihtiyacim var...2 hafta yetmezmi dedim....onlar yine 1 ay dedi...napim onun icin en kisa neresi varsa oraya gitcem....:bbo:

arkadaşlar gebelik bölümündeki yazılarda preseed denilen bir jelden bahsediliyor, tüp bebek tedavisi negatif sonuçlanmış, preseed kullanıp hamile kalmış insanlar varmış, bu konuda bir tecrübeniz var mı sizinde... gebelik bölümünde yazılanları okuyunca nasıl olsa hazirana kadar bekliyorum bu arada kullanılabilir diye düşündüm, ama bir yan etkisi falan var mıdır? bilgisi olan var mı?

ben istanbul cerrahi hastanesinde olmayı planladım, doktorumun özel yeri var, hastane olarakta burayı kullanıyor. Daha öncede ilk denememde bu hastanede işlemlerim yapılmıştı. memnun kaldım ... ama bu sefer doktorumu değiştiriyorum.

evet hemde 4 bebiste cok saglikli masallahlari var :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: Rabbim yardimcin olsun...bende oraya gitmek istedim ama tedavi 1 ay dediler. benim icin 1 ay fazla cünkü bebegimin bana bende ona ihtiyacim var...2 hafta yetmezmi dedim....onlar yine 1 ay dedi...napim onun icin en kisa neresi varsa oraya gitcem....:bbo:

Haklisin cnm senin icin en dogrusu en kisa zamanda olan...Hersey Allah ta merkezler onemli evet ama guvenilir bi merkez ve Allahin yardimi yeterli ..Allahim hepimize yardim etsin..:Saruboceq:

Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamis Adaylari Tedavi Merkezi Baslangic Sonuc
1. olmuyo
2. amerikali
3. el mualim,
4. badenur, Istanbul Cerrahi HAstanesi ............... ...............
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu
13. baharson
14. sabriya
15. cemre
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin
21. idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz Ferti_jin Tupbebek Merk. Mayis Haziran
25. Nargile

Rabbim güzel haberler almamiz dilegiyle

Rabbim hepimizi :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:olmamizi nasip etsin

insallah:nazar::nazar::nazar:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

QUOTE=badenur;6599922]
Hamis Adaylarimiz Tedavi Merkezi Baslangic Sonuc
1. olmuyo
2. amerikali
3. el mualim,
4. badenur, Istanbul Cerrahi Hastanesi ............. .............
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu
13. baharson
14. sabriya
15. cemre
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin
21. idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz Ferti_Jin Tupbebek Merk. Mayis Haziran
25. Nargile

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

QUOTE=badenur;6599922]
Hamis Adyalari_____________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo
2. amerikali_______________Yurtdisinda___________________.............________..........
3. el mualim,
4. badenur,________________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______............________........
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu
13. baharson
14. sabriya
15. cemre
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin______________Yurtdisinda__________________.............________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz________Ferti_jin Ozel Tupbebek________Mayis________Haziran
25. Nargile
:nazar::nazar::nazar::nazar:
Kizlar bu kadar duzenleyebildim pek beceremedim..

arkadaslar merhaba, kaydirigubbakcemile5

benide alirmisiniz listenize, araniza ???????

bende insallah mayis ayin sonunda baslicam, istanbul 29 mayis hastanesinde. benim 3. denemem olacak

vavvv ne çok arttık ...........bu yaz hamışler artacak inş...........tatıl yok bıze ...yola devammmm...bu yaz heralde evde kalıcaz ...hayırlı gunler arkadaşla.......

Back
X