Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, bende haziranda üçüncü denemeyi memorial de yaptıracağım.Beni de listenize alın.Allah hepimizin yardımcısı olsun.20 nisanda ikinci denememizin negatif sonucunu aldık.Bunun üzüntüsünü ancak yaşayanlar bilir.Ama yinede ümitsizliğe düşmemeliyiz.İlk denemeyi geçen yıl yaptırmıştık.Bir emriyoydu tuttu ama 2,5 aylıkken gelişimi durdu ve aldırmak zorunda kaldım.Onun üzüntüsü daha fazlaydı.Artık aynı şeyleri bir daha yaşamam inşallah.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın,kucaklarımızı boş bırakmasın.Ben listedeki herkesin haziran ve temmuz aylarında iyi haberleri alacağına inanıyorum.Zümmincim Allah bebeğine acil şifalar versin.Sanada sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bir arkadaşımında ilk bebeği seninki gibi rahatsızdı ama ikincisi çok sağlıklı.İnşallah seninde bizlerinde sağlıklı , hayırlı uzun ömürlü evlatları olur.
ayy...kızlar buraya girmeden yapamıyorum.her akşam sizi takip ediyorum.her zaman cevap yazamasamda peşinizdeyim.bakalım ilk müjdeli haberi kim verecek. zümminciğim kızına geçmiş olsun.elmuallim kader arkadaşım sen tedaviye başlamışmıydın.
selam kızlar nasılsın zummın cım............blensu canım bende vakıt bulunca gurıyorum ınan...ama daha mutlu habere var bence herkes hazıranda başlıcakk ..inş hazıran sınu temmuz mutluluk haberklerı gelır canım ...ben akupuntura başladım haftaya gıdıcem doktora konuşucam yazarım o zaman ..sen ne yaptın nerede olacaksın tedavını..............
Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamis Adaylari___________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc:
1. olmuyo__________________Anotolia____________________10 Mayis ______Haziran
2. amerikali_______________Yurtdisinda___________________.............________..........
3. el mualim,
4. badenur,________________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______Haziran_______Temmuz
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem________________Haziran________.........
13. baharson
14. sabriya 2.ci deneme _______avrupa safak hastanesi_______haziran________
15. cemre
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ______________Haziran________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz(2.deneme)_________Ferti_jin______________Mayis________Haziran
25. Nargile
26.Ozean(3.deneme)_________________29 Mayis_____________Mayis________Haziran
27.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
28.Monalan.______________________.....................___________Mayis________Haziran
29.Babytwin _____________________......................___________Mayis________Mayis
30.ada67(3.deneme)_________________Anatolia______________Haziran_______Haziran
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
selam....arkadaşlar benım tedavım ınş hazırada çamlıca medıcanada dörduncu denemem.....ıkıncı çocuk yaş kırk sın denemem............rabbım tum ısteyenler yardım etsın..kolaylık versın yolumuz açııkk ols
allahın izniyle bu sefer olacak arkadasım sen kendını ferah tut daularım seninle ve hepinizle
canım selam.............oralar nasıl bılmıyorum ama burda hava ısınmaya başladı ben sıcağı çok severım kemıklerım ısınmadı daha.....canım işler nasıl sen çalışıyomusun...mayıssonunda başlıyosun demek hadı canım rabbım yar ve yardımcın ols ........inş guzel haberlerın dolduğu bı yer ols burası........selam arkadaslar elmuallim nasil canim zummuin kizina gecmis olsun olmuyo senlen beraberiz herhalde sen 10 unda ilacami basliyorssun anlayamadim ben dun dogum kontrol hapina basladim herhalde ben mayis sonunda baslarim ilaca insallah hepimiz birden haziranda hamile kaliriz insaallah
selam arkadaslar elmuallim nasil canim zummuin kizina gecmis olsun olmuyo senlen beraberiz herhalde sen 10 unda ilacami basliyorssun anlayamadim ben dun dogum kontrol hapina basladim herhalde ben mayis sonunda baslarim ilaca insallah hepimiz birden haziranda hamile kaliriz insaallah
merhaba......zummıncım hadı ınş bellı ols tedavın başlarsın ......kendıne ıyı bak evet bugun tatıl bızde şımdı geldık çıktık gezdık valla sahıl boyu ınsanlar bır kalabalık kı...mangalını alan çıkmış hava çokk guze.lllllllll