haziran da hamile olmak isteyenler

sıkıntı geçsede yıne rahat konuşsak ya.............nerdesınız ..yıne hava kapalı................buğun çok işim var çıkıyorum kendınıze ıyı bakın.....

slm arkadaslr bende gıremedım bende dr geldim ALLAH izin verirse benim yumurtalar cumartesi toplanıyor 12 olmus capları

saol canım tsk ederım benimde dualrım sizlerle ALLAH ım hepimiizn yüzünü güldürsün canım benim

amin amin amin...simdi düsüniyorumda....bidaki ay Allah izin verirse ben yapcam bunlari...senin icin bu kadar heyecanlanirken....ben kendim iicn yaptigimda...heyecandan ne olur bilmem...transfer ne zaman?

transfede pazartesi olur en gec salı gunu bıtmıs ve bekleyiş baslıyacak hayırlısı canım ya

desene ozaman rabbim nasip ederse...benim transfer sirasinda....sen 1 aylik hamile olcan ay ne güzel lllllllllllll hihoyyyt

ALLAH izin verırse bı beecik nasip ederse ole olacak kısmet dıorum RABBıME sıgınıyorum canım

merhaba ben de 10 gün sonra falan adet olunca doktora gideceğim doktor bir ilaç verecekmiş sonraki adette de tedaviye başlanacak yani haziranda

ah canim ne diyim bilmiyorumki.....ben dün kendim icin istihare namazina yattim....hayirlimi diye sari ve pembe cicekler gördüm.....sende dene istersen....

esin de ne sorunu var?

merhaba ben de 10 gün sonra falan adet olunca doktora gideceğim doktor bir ilaç verecekmiş sonraki adette de tedaviye başlanacak yani haziranda

tedavın hayırlı olsun ALLAH yanında ve yanımızda olsun bebecıkler kucagımıza günes gibi dogsun arkadasıma.s.

canim benim bu 7 gün icin benim icin yatcam...sonra senin icin insallah....iyiki sorun sende degil insan kkendisini cok kötü hissediyor.....

Back
X