Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar sormak isteğim bir şey var...... :uhm:
benim ilk tüp bebek tedavim 26 martta olumsuz sonuçlandı. Doktor bana haziranda tekrar deneyebilirsin dedi. Arada 2 aylık zaman kalmış oldu. Bu bekleme süresi yeterlimi ? İlaçların etkisi ne kadar zamanda atılıyor ? Hormonlar iyice birbirine karışır diye korkuyorum.
Merhaba Badenur.. İlaçların etkisi çok olmuşmuydu? Ben de ilk defa laç kullanmaya başlıycam Mayısta. Senin olumsuz sonuçlanmasında sebebi ne gösterdiler?
arkadaşlar sormak isteğim bir şey var...... :uhm:
benim ilk tüp bebek tedavim 26 martta olumsuz sonuçlandı. Doktor bana haziranda tekrar deneyebilirsin dedi. Arada 2 aylık zaman kalmış oldu. Bu bekleme süresi yeterlimi ? İlaçların etkisi ne kadar zamanda atılıyor ? Hormonlar iyice birbirine karışır diye korkuyorum.
benim bi sorum olcakti, adet oldugunuz 2 günü ignelere basliyorsunuz....sonra yum lar alma sirasi geliyor...
mesela ben öbür ayin 4. de adet olcam....yum larin alinmasi hangi tarihe geliyor....
galiba ben haziran annesi olamicam...cünkü hesaplarima göre tam o sirada türkiyeden kayinvalidem -tatlicadiarzu- geliyor....
iyim hamd olsun sen nasilsin,....
sabahleyin hesapladimda...tam o zamana geliyor..üzüldüm biraz ama haftaya doktor zaten tam olarak söyler