haziran da hamile olmak isteyenler

amin amin canim buradaa bu sabah yani cuma sabaydi cook guzel bir hava vardi insaalah yarinda ole olur hep yagmurluydu burasi bu hafta guzel gunler bizi bekliyor insaallah

aslında bu işler tamamn kısmet ınsan hep kendını suçluoo.............ama doktorumn demedımı bı şey... bıraz daha dınlen dıye...ama kafaya takma canım kısmetten çıkınca çıkıyo..........rabbım inş bu kez sağlıkla verır ........

guneşı gormek guzel devamlı yağmur olunca kasvet verıyo............bızım karadenız guzeldır ama trabzondan ve ondan sonrası hep yağmur dumanlı dağlar ..ınsanı kasvet basıyo bı sure sıonra..........

yani bide cok egilip kalkiyorsun canim ya oyuncaklari yerlerde topla kaldir ee kahvalti oglen yemegi o .sonra meyve suyu ve kraker yiyiorlar gunde uc defa o kucuk sandalyeleri tek tek sil kaldir sonra bez lerini degistirirken kucagina al masaya cocugu yatir sonra kaldir yere koy tabi hepside en az 15 2o kilo yani simdi kolay ama hamile olunuca surekli egile kalk hareker halindesin yani

karadenız tarafına gıttınmı hıç..........yeşıllığıne doyum olmaz............ben beş sene once urfa malatya dıyarbkaır gezmıştım

oooo evet canım o zaman olamz ağır kaldırmak olmaz.............dınlenemzsın orda yorarsın kendını ..o zaman bı r hafta en zaazıdan ızın al canım haklısın ..etkıleyebılır

yani bizim burada ole luks is yok burada mudur bile olsan eline supurgeyi alip supururusun yani nerede ihtiyac varsa orada sin onu yaparsin bir buradaki kasiyerler bile hic oturmazlar hep ayakta ole oturmak gibi bir is anlayislari yok yani ilk geldigimde tuhaf olmustum ama insan alisiyoir buranin siistemine

valla bı z çuruk nesılız eskıler yada tarladakıler bazan anlatır yuklenduklerı yuklerı yaptıkları ağır işleri...............bız bız tencereyı kaldırsak kanamamız olıur..ne yapalım hayat ............

hakılsın...burda mudur otırur..elıne toz bezı alıcak ....ne gezer.........gerekıyosa yapacak tabı..........ama burda genelde hep tatıl olsa kımse dert yanmaz..................

yani bakalim ne olacak hele ben bir hamile kalayimda bir sure arada verebilirm belki cunki isimi degistirsem her yer ayni anlatamam sana ben ilk geldigimde magazaya girmistim ahni bizimkiler gibi sandim musteri geleince mali satacan nerdeeeeeee o gelene mallar i depodan o koca koca kolileri tek basima acip cikartidim tasirdim reyona biliyormusun musteriye mal satmadim hic ole bi sey de yok her kez ozgurce kendi seciyor begeniyor

valla hakılısın ılgınç gerçekten................kolılerı taşımak ..burda herkesın gorevu ar-yrı ayrıdır....tezgahtar sadece muşterı bekler

evet teknoliji ilerledikce drtler de cogaliyor canim ya eskiden bu kadar problem yoktu her kezin cocugu oluyirdu simdi her yerde bir tup bebek merkezi var ole degilmi

hatt baczen iş çıkmasın dıye bazıları malını açmaz alıcaksan açar ....laf soluşturur kızar bıle

evet ve dahada artacak duıyo uzmanlar.............bundan bı kırk ellı sene sonra normal gebelık çok nadır ıolacak dıyen uzmanlar dınlemıştım

genelde hep disardayizdir simdi birde yaz geliyor burada cok turk arakadaslar var dernek gibi falan ole onlar hep bir organize yaparlar yani ve en az iki haftada bir beraber oluruz

urunler hormonlu yediğiz içtğiğimiz şeyler doğal değil tabı duşukler bıle daha çok var......

Back
X