haziran da hamile olmak isteyenler

masallah elmuallim ve amerikali...döktürmüsünüz geceleyin kaydirigubbakcemile3 yada sabahleyin...:)
insallah güzel haberlerle dönersin elmuallim

canım selamm şimdi içeri gırdım...........ilk açtığım bılgısayar ya..............canım bız sabah sohbet ettık amerıkalımla..........uykum kaçtı..........doktora gıttım yarın menogon ığneler başlıyorum inş...........yola çoktık rabbım kolaylık versın.........herkesın anneler gununude kutlarım rabbım seneye tum ısteyenlerı hedıye olarak bebekle sevındırsın inş...efsane canım rabbım guzel gunler nasıp ets..duaların makbul ols...zummıncım nasılsın........kendıne ıyı bak

canım selamm şimdi içeri gırdım...........ilk açtığım bılgısayar ya..............canım bız sabah sohbet ettık amerıkalımla..........uykum kaçtı..........doktora gıttım yarın menogon ığneler başlıyorum inş...........yola çoktık rabbım kolaylık versın.........herkesın anneler gununude kutlarım rabbım seneye tum ısteyenlerı hedıye olarak bebekle sevındırsın inş...efsane canım rabbım guzel gunler nasıp ets..duaların makbul ols...zummıncım nasılsın........kendıne ıyı bak

hayırlı olsun, iyi haberlerini bekliyoruz, iyi haberlerle moral ol bizlerede ... bol şans :lepi:

canım badecım.....çok sağol ..inş herkes guzel haber verır bu yaz bırbırıne...........başlyorum hayırlısıyla....son kez denım..bakalım ..görelım mevla neyler eylerse guzel eyler.....sen ne yapıyosun canım

el-mualim hayırlı olsunsımdıden ALLAH yüzünü güldürsün arkadsım dualrım seninle hayırlı olsun

canım benım .....olmuyo çok sağol bı tanem rabbım hepımızınyuzunu guldursun dılerım .....benımde dualarumla hepımızle..........bu ımtıhan çok zor...........umarım seneye anneler gununde tatlı bebişlerımızle kutlarız .....buluşur gun yaparız...........rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı ols canım..............

canım benım .....olmuyo çok sağol bı tanem rabbım hepımızınyuzunu guldursun dılerım .....benımde dualarumla hepımızle..........bu ımtıhan çok zor...........umarım seneye anneler gununde tatlı bebişlerımızle kutlarız .....buluşur gun yaparız...........rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı ols canım..............

umarım hepimiizn yüzü güler annelr gunu senın deıgın gibi kutlarız anneelr gününü simdiden kutlarım send egelecegin bi annesisin a.s.

elmuallim......sen haziranı beklemedin ha......illaki benden önce hamiş kalacaksın......hadi canım tedavin hayırlı uğurlu olsun .kız sanki ben tedaviye başlıyormuşum gibi içimi heycan sardı.rabbim yüzünü güldürsün inşallah.....alkisalkisalkis

emiro 76......arkadaşım inşallah seninde sonuçların iyi çıkar.beni genetik doktoru aradı.sonuçlar tam netleşmemiş.ama olumsuz yönde ilerleyen bir durum yok dedi.bende başka bir testimde kan pıhtılaşması çıktı.dr.coraspirin onu kullanıyorum....kendine iyi bak.....

el muallim hayirli olsun canim menegona neden basliyorsun canim bana ayrintili yaz yani yumurtalari gelistiren adetin 3.gunu vurulan igneye basliyorsun oylemi

kizlar bende haziranda asilama olcam hepimize allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Back
X