haziran da hamile olmak isteyenler

dogru diyorsun yapim demi.....bide sonradan baska sorunlar cikar hep ertelemek zorunda kalirim...bi carsamba olsun eger o vakte denk geliyorsa söylerim ona...sen masallah solladin bizi....mayista belli olur artik...gibi geliyor bana...Rabbim bu yolda sana ve tüm isteyenlere kolaylik versin ablacim...insallah muradimiza ereriz....bol bol el fettah oku....icini ferah tut...insallah müdürün anliyisli biridir de...sana izin verir..

canım sağol benım sanırım hazıran başında sonuç bellı olur.......inş herşey yolunda gıderde....canım bencede konuş ve gelışmelerı yaz.....kendıne ıyı bak

merhaba arkadaşlar. bugün ilaçlarımı alıyorum. lucrin-gonal f-ovitrelle. mayısın 21 de lucrin iğnesini kullanmaya başlıyorum. birşeyi merak ediyorum benimki uzun protokolmuş ne fak var kısa protokolla acaba? strese girdim sanki biraz yaa.. korkuyorum bu kezde olmaz diye

sımgecım canım hayırlı ols............stresyookkkkkkkkkkkkkkk............önce sakın ol canım....ılaçlarını başla.........uzun protol bıraz daha uzun surecı var.. ben hep kısa porotıola yaptığım için çok detaylı bılmıyorum ama sonuçta aynı....inş herşey yolunda gıder canım onemlı olan bu.............korkma....inş olumlu duşun bak ne çok olumlu haber var bu hafta inş da bu yıl hepımız sevınırız...............yolun açık ols

gunaydin kizlarrrrrrrrrr
bende varim burada bende suanda dogum kontrol hapi aliyorum
25 mayista ignelere basliyorum uzun protokol en gec benim galiba allah hakkimizda hayirlisini versin
ama haziranda guzel sonuc almak isteyenlerdenim

merhaba arkadaşlar. bugün ilaçlarımı alıyorum. lucrin-gonal f-ovitrelle. mayısın 21 de lucrin iğnesini kullanmaya başlıyorum. birşeyi merak ediyorum benimki uzun protokolmuş ne fak var kısa protokolla acaba? strese girdim sanki biraz yaa.. korkuyorum bu kezde olmaz diye

canim kisa protokolda yumurtalari baskilayici igne vurunmuyorsun yani lucrin decapeptyl falan
ama uzun da adetten once baslayip lucrin kullaniyorsun ki fazla ve dengesiz yumurtlamayi ve catlamayi onlemek icin
yasi genc ve yumurta rezervi cok olanlarda uzun protokol kullaniliyor ins allahim yardimcin olur canim hic korkma alninda yazili ise gelir kacinci denemen canim

bebek istiyoruz...senide özledim ya nerdesin..

:1hug:bende seni sizleri ozledim..misafirim var.derslerim var...pek giremiyorum...cnm basta senin sonra tum annelerin anneler gununu kutlarima.s.insllhh seneye bizlerde anne duygusunu yasar gunumuzu hep birlikte kutlariz..:nazar:

amin amin canim insallah bidaki sene bunlari okur neler atlatlmisim dersin...bebeginle bi güzel anneler günü kutlarsin....saol...bebisim bana anneler günü hediyesi yapti...dün baya gezdik..hic yaramazlik yapmadi..aksine hosuna bile gitti..cok tatliydi..bi sürü fotolar cektim...bende bakalim iki gün sorna heyecanla doktorum neler dicek..diye bekliyom....Allah derslerinde kolaylik versin.. biz iyiz...biraz heyecan var iste...o da herkeste oldugu gibi ....

herkese selam..asıcım hoşgeldın canım......inş guzel olacak ............bebek ıstıyorum yoğunsun galıba......ama arasıra gır canım................bende şımdı gıdıyorum .....inş akşama görüşürüz .........kendınıze ıyı bakın

amin amin canim insallah bidaki sene bunlari okur neler atlatlmisim dersin...bebeginle bi güzel anneler günü kutlarsin....saol...bebisim bana anneler günü hediyesi yapti...dün baya gezdik..hic yaramazlik yapmadi..aksine hosuna bile gitti..cok tatliydi..bi sürü fotolar cektim...bende bakalim iki gün sorna heyecanla doktorum neler dicek..diye bekliyom....Allah derslerinde kolaylik versin.. biz iyiz...biraz heyecan var iste...o da herkeste oldugu gibi ....

canim benim cok duygulandim aglamak yok demistim kendime ama senin yazdiklarina dayanamadimsenağlamainslhh hepimiz o gunleri goruruz donup bu topikte yazilanlari birlikte okur ne gunler atlatmisiz deriz..uyy yerim o kizini bi gulusu sana en guzel hediyedir.biraz heyecan olmasi guzel ama stres asla yok okis mi?gittikce tedavi gunlerimiz yaklasiyor Allah hepimizin yardimcisi olsun yuzumuzu guldursun...

herkese selam..asıcım hoşgeldın canım......inş guzel olacak ............bebek ıstıyorum yoğunsun galıba......ama arasıra gır canım................bende şımdı gıdıyorum .....inş akşama görüşürüz .........kendınıze ıyı bakın

evet canim 3 hafta yogunum firsat buldukca girmeye calisiyorum..ama inanin dualarim hep sizinle.Allahim kimsenin kucagini bos birakma emegini bosa cikarma diyorum..:Saruboceq:

amin amin amin insallah bebek istiyoruz...ben kizimla disariya cikcam...biraz hava alim...yarindan sonra yagmur yagcakmis....sohbetiniz bol ve neseli olsun....Allaha emanetsniz

zümmin.....canım... benim kayınvalidem burda.dizimin dibinde.evi bana çok yakın...aynı şekilde annemlerin,kardeşlerimin.hepsinin evi bana ıyakın...bizim sorun evimizle ilgili.ani bir kararla evimizi taşımaya kara verdik. haziran ayına bu işleri yetiştirebilirmiyiz bilmiyorum....eğer haziran olmazsa ramazanı geçtikten sonra başlarım....mağlum oruçluyken doktor işleri iyi olmaz diye düşünüyorum......bakalım hayırlısı.......

elmuallim.....beni hemşehrilerimle konuşurkenmi yakaladın....canım ben zaten tüp bebek işine başladığımdan beri acıbademde aynı doktora gidiyorum .benim iki denemeyide aynı doktor yaptı.anlican doktorumu hiç değiştirmedim......ben 2 yıl önce bu merkezleri dolaşıp acıbademde karar verdiğimi yazdım... bakalım bizim iş hayırlısı ne zaman olursa ozaman olacak......

Back
X