haziran da hamile olmak isteyenler

kızlar siz tecrübelisiniz birşey sormak istiyorum tüp bebek yaptırmadan önce rahim filmi çekiyolar mı? bugün ben mayada bir yetkiliye sordum gerek yok zaten tüp bebek olacağı için dedi. ben en çok rahim filminden korkuyorum daha önce berbat ötesi bi tecrübem var :(

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari________________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo_______________________Anotolia__________________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
3. amerikali_____________________Yurtdisinda_______________Mayis________Haziran
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
5. esracag (1.deneme)___________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
6. sevgidolu______________._______.genart.._______Mayis..... ......Haziran
7. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
8. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________Haziran________..........
9. cemre____________________......................... ........________Haziran_______..........
10. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ______________Haziran________.........
11. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _______Mayis_________Haziran
12.Ozean(3.deneme)_______________29 Mayis_____________Mayis__________Haziran
13.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
14Monalan.______________________................. ....___________Mayis________Haziran
15.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
16.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
17.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
18.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
19.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
20. feraye55(1.deneme)_____________genart_________________Mayis________Haziran
21. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
22. sissem_______________Alman hastanesi_______________Mayis__________Haziran
23. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
24. idilengin_____________maya________________________Haziran__________Haziran
25. miss_capraz
26 susamuru78
27. ebraar
28. sissem,
29. nurdannurdan,
30 eklektik,
31 pinkrose
32. baharson
33. özlem
34. tonya
35. psikopatimmmm
36. welike
37.idilengin
38. elif26
39. naz1982
40. Nargile
41.günesim007

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :nazar:

hosgeldin idilgen listemize.....hadi hayirlisi ....

2. denemem bu ,
bahceci kliniği
mayısın 22 uzun protokol ile başlıyorum

öncelikle herkese merhaba bir haftadır takip ediyorum sizi yeni üye oldum bizde haziranda irenbe de tüp bebk yaptıracağız beni de ekleyin

allah hepimizin yardımcısı olsun ...benim ilk deneyimim olucak yüce rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah ..

hoşgeldın....yum toplandı.ben transfer oldu sandım.....hadı hayırlısı canım yarıladın yolu...kaç yum toplandı

slm el-mualim nasılsın tedavi nasıl gıdıo ignelerle aran nasıl benim 19 tane toplandı agrım cok oldu fazla gıremedım allaha emanet ol canıma.s.

kızlar siz tecrübelisiniz birşey sormak istiyorum tüp bebek yaptırmadan önce rahim filmi çekiyolar mı? bugün ben mayada bir yetkiliye sordum gerek yok zaten tüp bebek olacağı için dedi. ben en çok rahim filminden korkuyorum daha önce berbat ötesi bi tecrübem var :(

merhaba....idilengin.....rahim filmi için doktor karar veriyor.benim dr .benden istememişti....kolay gelsin canım....

olmuyo.....canım maşallah yumurta sayın çok güzel......nazar değmesin....sen kaç yaşındaydın.merak ettim..........kendine çok iyi bak.....:içelim:

bende haziranda 2.denememe başlayacağım.kadıköy acıbadem de başlayacak var mı arkadaşlar

kızlar siz tecrübelisiniz birşey sormak istiyorum tüp bebek yaptırmadan önce rahim filmi çekiyolar mı? bugün ben mayada bir yetkiliye sordum gerek yok zaten tüp bebek olacağı için dedi. ben en çok rahim filminden korkuyorum daha önce berbat ötesi bi tecrübem var :([/QUOTE

Merhaba siteye yeni uye oldum.Canim ne kadar sure once rahim filmi cektiler sana.Bildigim kadariyla yeniden cekmeye gerek duymuyorlar.Zaten onlar arastirmayi yapmislardir.Sende kendilerine daha once film cektirdigini soylersen gerek duymazlar sanirim.

amerıkalı dua etmeye devam et canım.. dualara ıhtıyacımız var.........................inş rabbım makbul eyler............kendıne ıyı bak

Back
X