haziran da hamile olmak isteyenler

canım benım sağol......ben sana boşuna kuçuk anne demedım bak nasıl sahıp çıkıyon bana.....eşim hazırlar kahvaltımı bı tanedır ben uyandırmadan çıkdım doktora her gıdışım ne kadar alışsamda ben heyecan yaparım ve asla bışey yıyemem....ama dıkkat etsem daha ıyı olcak inş tutar da yerım zaten faydalı şeyler..................kızın nasıl.....sen neye karar verdın ..

bebek ıstıyoruz canım............adın ne guzel yakışıyo ..zaten bebek ıstıyoz bız..........teş edrım canım inş hayırlı ve sağlıklı olurlar.............başlayanlar artıyoo inş guel haberler dolar burası

canım benım sağol......ben sana boşuna kuçuk anne demedım bak nasıl sahıp çıkıyon bana.....eşim hazırlar kahvaltımı bı tanedır ben uyandırmadan çıkdım doktora her gıdışım ne kadar alışsamda ben heyecan yaparım ve asla bışey yıyemem....ama dıkkat etsem daha ıyı olcak inş tutar da yerım zaten faydalı şeyler..................kızın nasıl.....sen neye karar verdın ..

ay....:utangac: utandim simdi....herkes bana öyle derdi zaten sen kücük annesin...ama güclü annesin..

kizim iyi ablacim...babasi isten geldi....beraber kucaklasip uyumuslar...

benim yarin tedavin belli olcak abla...bakalim

kiz el muaalliim sana ozelden mesaj atiyorum cep numarammii yazacagim uykun kacarsa beni ara caldir yani ben de acarim kk yi benim persembe gunu randevum var kan tahlili ul trson yapilacak ona gore adetimi beklyeip baslayacgiz insaallah

bende merak ettim küçük anne kaç yaşında acaba :1closedeyes:
Günaydın kıslarr dün egce rüyamda düşük yaptımı gördüm

kiz zummin sana kucuk anne diyorlar merak ettim kac yasindasinnnnnn

bende merak ettim küçük anne kaç yaşında acaba :1closedeyes:
Günaydın kıslarr dün egce rüyamda düşük yaptımı gördüm

benmi kac gösteriyrum sizce :roflol:
22 yasinda anne oldum....simdi 23üm....bakalim bu sene rabbimm bana o güzel duyguyu göstercekmi...

merhaba nurcan82....aramıza hoşgeldin...inşallah ilk seferde bebeğini kucağına alırsın.....tedavini hangi merkezde yaptıracaksın....

hoşbulduk canım amin inşallah allah isyeten herkese nasip eder.benim ilk tüp bebek olacak irenbe Aral Özbal ...burda insanların sevinçlerine ve üzüntülerine ortak olmak istedim .olumlu sonuç alanlarla ben de sevindim ,negatif sonuç lanlarla birlikte ben de üzüldüm ağladım.çok zor bir süreçten geçiyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun .inşallah bende gülenler arasında olurum ...

2. bebek içinmi ugraşıyorsun canım bende 87 dogumluyum :d

sen kaç dogumlusun ?
ilki tüp bebeklemi oldu kacıncı denemede oldu şimdi nereye gidiyon üşenmiyonmu 2. çocuk için tekrar tüp bebek yaptırmaya amma sordumm bee

85 dogumluyum...ilk i tüp bebek degil normal dogdu....ama hasta dogdu....8 ay yogun bakimda kaldi...simdi evde ama normal bebek gibi yasantisi yok...ilaclar, hortomlar vs
gecen ay bebegimi yogun bakimdayken kaybediyordum...kalp atisi durdu...sonra tekrar carpmaya basladi...
esimle yanliz kalmaktan korkiyoruz,,,,onun icin RABBIM nasip ederse tedaviye baslicaz....sorun bende gen bozuklugu var....onun icin bebegim böyle rahatsiz

sımgecım canım hayırlı ols............stresyookkkkkkkkkkkkkkk............önce sakın ol canım....ılaçlarını başla.........uzun protol bıraz daha uzun surecı var.. ben hep kısa porotıola yaptığım için çok detaylı bılmıyorum ama sonuçta aynı....inş herşey yolunda gıder canım onemlı olan bu.............korkma....inş olumlu duşun bak ne çok olumlu haber var bu hafta inş da bu yıl hepımız sevınırız...............yolun açık ols

canim kisa protokolda yumurtalari baskilayici igne vurunmuyorsun yani lucrin decapeptyl falan
ama uzun da adetten once baslayip lucrin kullaniyorsun ki fazla ve dengesiz yumurtlamayi ve catlamayi onlemek icin
yasi genc ve yumurta rezervi cok olanlarda uzun protokol kullaniliyor ins allahim yardimcin olur canim hic korkma alninda yazili ise gelir kacinci denemen canim

teşekkür ederim kızlar. inşallah hayırlısı olur hepimiz hakkında. bu benim tüp bebekte ilk daha önce iki kez aşılama yaptırdım ama olmadı. keşke yaptırmasaydım diyorum yinede kısmet tabi.

arkadaşlar şu uzun ve kısa protokolü bana birisi anlatabilir mi?ikisinin arasında çok zaman farkı varmı .26 yaşındayım bende hiç bir sorun çıkmadı şimdilik eşimde sperm hareket ve morfoloji sorunu var hereket ve morfoloji çok düşük benim durumumda olupta tüp bebeği başarılı olanlar var mı ne olur yardım edin düşünmekten kafayı yiycem artık ...şimdiden teşekkür ederim herkese

Back
X