haziran da hamile olmak isteyenler

doktordan geldim....umdugumu bulamadim...belcika bana yardimci olamiyor.....artik tüp bebek sansi da vermiyorlar....benim sayfam burda bitti....yolunuz acik olsun arkadaslar...hic olmasa benim bi minik kizim var...bana baska secenekler önerdi doktor...ama onlar cok zor...

doktordan geldim....umdugumu bulamadim...belcika bana yardimci olamiyor.....artik tüp bebek sansi da vermiyorlar....benim sayfam burda bitti....yolunuz acik olsun arkadaslar...hic olmasa benim bi minik kizim var...bana baska secenekler önerdi doktor...ama onlar cok zor...

canim benim dur hemen uzulme nedir durum neden sans vermiyorlar ne alaka...madem sans vermiyorlar neden basinda demediler seni bekletip umutlandirdilar..baska merkezlerede bak canim...mutlaka bi yolu vardir...baska secenekler neler?bence orada baska merkezlerlede gorus olmadi buraya gelirsin...yasin daha cok genc kizin biraz buyusun burada denersin..her gecen gun tip ilerliyor biliyorsun...ben doktoruma senin durumundan bahsederim...sen telefonla gorusur tahlil sonuclarini faxlarsin...yurtdisindan gelenler boyle yapiyor once telefon faxla bilgi aliyor durum nedir konusuluyor umut varsa istedigin bi tarihe randevu verip kalacagin yere kadar ayarlayip 15-20 gunde geri gonderiyorlar...ben turkiyede dene sansini derim...turkiye tup bebek konusunda 1 numara yurtdisindan ileri...

arkadaşlar şu uzun ve kısa protokolü bana birisi anlatabilir mi?ikisinin arasında çok zaman farkı varmı .26 yaşındayım bende hiç bir sorun çıkmadı şimdilik eşimde sperm hareket ve morfoloji sorunu var hereket ve morfoloji çok düşük benim durumumda olupta tüp bebeği başarılı olanlar var mı ne olur yardım edin düşünmekten kafayı yiycem artık ...şimdiden teşekkür ederim herkese

uzun pro..yasi genc olanlara,ilk deneyenlere uygunlaniyor genelde..arada 1 ay fark var...1 ay oncesinden ilac kullanmaya,yumurtalarin uyarilmaya baslaniyor..sanirim uzunda daha uzun surede daha az ilac aliyorsun kisada daha kisa surede daha fazla ilac...kisa pro..yasi ileri olan 2.3.4...denemesi olanlarda uygulaniyor...esinde sorun varmis..tup bebek deneyenlerin cogunlugu seninle ayni sorunlari olan kisiler..sansin yuksek bence..sonucta en kaliteli olanlarini secip ayristirip emriyo olusturuyorlar...sebebi biliniyor hic olmazsa..benim ne esimde nede bende sorun yok..bilinmiyor..boylesi daha zor.doktrum keske sebebi bilinse ona gore tedavi uygulardik dedi...rahat ol herseyin basi stres...sen iyi bi merkezi tercih et doktoruna guven elinden geleni yap gerisi Allahima kalmis..

zummıncım şımdı okudum bıraz.....ya neden doktor öle bışey dedı ya...........nıye tedavı olamıyosun tam anlamadım...............uzuldum ya...pes etme araştır canım

yok abla ben pes etmicem...ama beni bosu bosuna oyaladilar....olur olur dediler....simdi olmiyor orda...neyse...bazi yerleri arastiriyorum...hayirlisi neyse o olsun...biraz beklicem...ama olsun

evet canım bıraz bekle ols yeter kı hayırlı ols.............hıç moralını bozma bı zamanı var

neden olamıyormuş ki neden yani sen caresiz olsan bi tane çocun olmazdı ne sacma iş bu ya hangi klinik yaptı bunu

pgt mi yani canım ? ilki nerde oldu canım canını sıkmaya türkiyeye gel ben mustafa bahceciye gidiyorum onlarda pgt yapıyor

evet ondan..benimki cok ender bulunan bi gen bozuklugumus...bakalim bende arastirmaya koyuldum...burda bi abla var...fertijin de yaptirdi...4özüleri oldu...bana oraya cok önerdi...onlarla görüsme icindeyim..hayirlisi bakalim....

Rabbim ne eylerse güzel eyler

Back
X