Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun pro..yasi genc olanlara,ilk deneyenlere uygunlaniyor genelde..arada 1 ay fark var...1 ay oncesinden ilac kullanmaya,yumurtalarin uyarilmaya baslaniyor..sanirim uzunda daha uzun surede daha az ilac aliyorsun kisada daha kisa surede daha fazla ilac...kisa pro..yasi ileri olan 2.3.4...denemesi olanlarda uygulaniyor...esinde sorun varmis..tup bebek deneyenlerin cogunlugu seninle ayni sorunlari olan kisiler..sansin yuksek bence..sonucta en kaliteli olanlarini secip ayristirip emriyo olusturuyorlar...sebebi biliniyor hic olmazsa..benim ne esimde nede bende sorun yok..bilinmiyor..boylesi daha zor.doktrum keske sebebi bilinse ona gore tedavi uygulardik dedi...rahat ol herseyin basi stres...sen iyi bi merkezi tercih et doktoruna guven elinden geleni yap gerisi Allahima kalmis..
canım ama benim 2. denemem ve gene uzun protokol
zumminnn uzulme canim tr yi bir dene bence bebek istiyoruzun dr seval hanim dedigi seval tasdemirse ona gozu kapali git derim bende onun ununu cok duydum tv de de cok cikiyor ve ayrica internettende arstirabilrisin yinde bir arastir mustafa bahceci iyide buradaki arkadaslarim ona gitmisti oda cok iyi bir dr mus canim hayirlisi ALLAH TAN ama cok gencsin sen daha ya senin ne cocuklarin olur daha ALLAH yardimcin olsun canim