haziran da hamile olmak isteyenler

zummıncım canım bencede hayırlısı turkıyede annenın yanında belkıde daha ıyı olur canım........uzme kendını ....

çok teşekkür ederim canım.arkadaşımın sorunu seninle aynıydı açıklanamayan infertilite ama 2. aşılamada bebek sahibi oldu bi kızı var şimdi .yüce rabbim aynı mutluluğu bize de yaşatır inşallah ...
Amin insallah canim...
22 yaşına girdim canım . inşallah iyi sonuclar alırız ya vallahi çok zor ben birde nöralterapi alıyorum zordu iyice zorlaştı artık .. normal insanlar gibi olmak istiyorumm bir an önce hamile kalsamda bütün bu eziyetler bitse
inslhh hepimiz guzel sonuclar aliriz..bence sen kendi kendine eziyet yaratiyorsun...daha yolun basindasin....guclu olman gerek...ozelliklede tedavi asamasinda...bu hepimiz icin bi sinav...Allahim bizi siniyor...ne kadar gucluyuz, sabirliyiz, istekliyiz...sitemkarmiyiz,isyan mi ediyoruz...
olumlu dusun ..olumsuz dusunmek hayatimizda buyuk etken...Allahim buyuk goruyor bizleri,gozyaslarimizi.heveslerimizi,ozlemlerimizi,umutlarimizi....mutlaka karsiliksiz birakmiycaktir inaniyorum ama bugun ama yarin...yeterki biz sabirla vaktimizi bekleyelim...
uzulere stres yaparak sadece kendimizi yipratiyoruz...ben 6 senedir istiyorum ilk 2-3 sene senin gibiydim...olan bana sagligima oldu...artik herseyi oluruna biraktim...herkes gibi anne olmak isterim...yinede..bebek olmamasi herseyin sonu degil...Allahim bana esime aileme saglik huzur versin...sagligimiz yerinde olmadiktan sonra huzurumuz olmadiktan sonra bebegimiz olsa ne fayda biz ona ne fayda......ilk 2-3 sene sadece bebege odaklandim...hataymis....neredeyse esimden olacaktim...bende hergun bi surat gozyasi..esim eve gelmek uzulmek istemiyordu...ben kimseyle gorusmek istemiyordum heleki cocuklu ailelerden nefret ediyordum...kaydirigubbakcemile3...sonra yazik dedim hayati kendi kendime haram ediyorum...hemen yolun basindan dondum...
simdi bu maddi manevi olarakta son denemem....oldu yada olmadi Allahim ne nasip ederse....olursa hayatimiza ayri bi nese gelir.olmazsada nasibim neyse ne zamansa diyip...hayatima devam etcem...ise baslamayi,esimle gul gibi gecinip seneleri devirmeyi dusunuyorum:asigim:
selam arkadaslar....nasilsiniz

slm cnm cok sukur iyiyim sen nasilsin?kiz bugun benim cenem cok dustu...cenekaydirigubbakcemile3 neyse biraz olsun desarj oldum...misafir ders ben bildigin gibiyim....sen gelismeleri ozel yazarsin tamam mi ...kendinize iyi bakin:1hug:

slm kzlar transfer oldu artık bekleyis dınleniyim gelicem allaha emanetsınız

hayirlisi olsun canim...kavustun yumoslarina...kendinede onlarada iyi bak...bol bol sev onlari...ozlemini belirt...inslh birakmazlar siki siki tutunurlar annesine:Saruboceq:dualarimiz seninle...yat dinlen keyfine bak...:nazar:

Bebek istiyoruz haklısın sabır bize en lazım olan şey bende sabırlı olmaya çalışıyorum bende eşimle çok sorun yaşadım ben sürekli ağlardım sürekli yemek yemezdim ev işi yapmazdım 1.denemedikten sonra hayatım alt üst oldu agır tramwa gecirdim aylarda tedavi gördüm .. eşimde eve gelmek istemezdi dışarıda takılıyodu ben iki kat daha çok üzülüyodum neyseki hepsi geride kaldı .. ınşallah hedeflerimize ulaşırız.. seninde inşalalh bu sefer olur , olurda inşallah yüreğindeki anneli heycanını bebekleriniz söndürür bagrınıza bebeklerinizi basarsınız tabi bizlerde hepimiz.. Bizler çok yüce yaratıklarız neleri göze alabiliyoruz değilmi niceleri varki bu tedavilerden korktukları için denemiyolar bile.. Her kadın anne rahimine anne olarak düşer..

Bebek istiyoruz haklısın sabır bize en lazım olan şey bende sabırlı olmaya çalışıyorum bende eşimle çok sorun yaşadım ben sürekli ağlardım sürekli yemek yemezdim ev işi yapmazdım 1.denemedikten sonra hayatım alt üst oldu agır tramwa gecirdim aylarda tedavi gördüm .. eşimde eve gelmek istemezdi dışarıda takılıyodu ben iki kat daha çok üzülüyodum neyseki hepsi geride kaldı .. İnşallah hedeflerimize ulaşırız.. seninde inşalalh bu sefer olur , olurda inşallah yüreğindeki anneli heycanını bebekleriniz söndürür bagrınıza bebeklerinizi basarsınız tabi bizlerde hepimiz.. Bizler çok yüce yaratıklarız neleri göze alabiliyoruz değilmi niceleri varki bu tedavilerden korktukları için denemiyolar bile.. Her kadın anne rahimine anne olarak düşer..

evet canm bak sende benzer seyleri yasamissin...bu yazdiklarini dusun hep sukret...eziyetmis suymus buymus dusunme..inslh Allahim kimsenin kucagini bos birakmaz emeklerimizi bosa cikarmaz en buyuk oduller bizim olur:ecrin_bebek:

eşimle mahkemeden döndük canım biz O zaman .çok korkmuştum onu kaybetmekten tabi onunda hatası vardı ben bütün yükü sırtlamıştım doktora bile benle gelmiyordu neden gelmedi bilmiyorum ama bu sefer hiç yanlız bırakmıyo gelme diyorum gelme geliyo ..

bebek ıstıyoruz canım ne guzel ıfadeetmissin ne guzel toparlamışsın kndını............rabbım inş sevındırsın canım inş bekletmesın...........sen kaç yaşındasın kı son deneme dıyısoun canım

el-muallim tedavin nasıl gıdıo
canıım sen nıye kalktın bakım.....yat uzan .....yorma kendını....
ben iğnelere denvam canım yum şu an guzel sekız yum var ş an buyuyolar..........bugun rahım içine baktı hısteroskopı yaptı herşey temız.........hayırlısı canım senın haberın bıze cesaret vercek inş

bebek ıstıyoruz canım ne guzel ıfadeetmissin ne guzel toparlamışsın kndını............rabbım inş sevındırsın canım inş bekletmesın...........sen kaç yaşındasın kı son deneme dıyısoun canım

cnm 30 yasindayim....maddi manevi gucumuz pek kalmadi...bilmiyorum simdilik son denememiz olsun diye karar verdik...hayirlisi...

bebek ıstıyoruz ..canım haklısın zor ....insanı çok yıpratıyor....inş başarırsın canım rabbım bekletmesın.

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari________________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc

1. olmuyo_______________________Anotolia_____________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
3. amerikali_____________________Yurtdisinda_________ _____Mayis________Haziran
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
5. esracag (1.deneme)___________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
6. sevgidolu______________._______.genart.._________ ______Mayis_________Haziran
7. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
8. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________ Haziran________..........
9. cemre____________________......................... ........_______Haziran_______..........
10. zümmin(2.cocuk)_____________Yurtdisinda _____________Haziran________Haziran
11. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _______Mayis_________Haziran
12.Ozean(3.deneme)_______________29 Mayis_______________Mayis________Haziran
13.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
14Monalan.______________________Anatolia_____.____ _______Mayis________Haziran
15.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
16.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
17.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
18.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
19.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
20. feraye55(1.deneme)_____________genart_____________ ___Mayis________Haziran
21. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
22. sissem_______________Alman hastanesi_______________Mayis__________Haziran
23. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
24. idilengin___________________maya_________________ Haziran__________Haziran
25. gulencim(2.deneme)_________bahceci klinik___________22 Mayis_________Haziran
26 nurcan82 (1.deneme)...............ıRENBE .....(Aral Özbal).....4 haziran.............temmuz
27. ebraar
28. sissem,
29. nurdannurdan,
30 eklektik,
31 pinkrose
32. baharson,
33. özlem
34. tonya
35. psikopatimmmm
36. welike
37. susamuru78
38. elif26
39. naz1982
40. Nargile
41.günesim007
42. miss_capraz

BU ZORLU YOLDA YÜCE RABBıM HEPıMıZıN YARDIMCISI OLSUN:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

doktordan geldim....umdugumu bulamadim...belcika bana yardimci olamiyor.....artik tüp bebek sansi da vermiyorlar....benim sayfam burda bitti....yolunuz acik olsun arkadaslar...hic olmasa benim bi minik kizim var...bana baska secenekler önerdi doktor...ama onlar cok zor...

canım.....şu yazdıklarını şu an okuduğumda bütün vücudum irkildi,kendimi çok kötü hissettim.....ama arkadaşların dedikleri gibi türkiyede yaptıra bilirsin.pgt yi benim merkezimde yapıyor.eğer benim genetik sonuçlar olumsuz çıksaydı banada uygulanacaktı......umudunu sala yitirme........

olmuyo.....canım transferin hayırlı olsun....hadi inşallah ilk güzel haberi senden alıcaz.....kendine çok iyi bak.....ha canım kaç embriyo transfer edildi....merak ettim.....

elmuallim......iğneler nasıl gidiyo......başladımı göbiş delik deşik olmaya....ah biz kadınlar anne olmak için nelere katlanıyoruz........

canım.....şu yazdıklarını şu an okuduğumda bütün vücudum irkildi,kendimi çok kötü hissettim.....ama arkadaşların dedikleri gibi türkiyede yaptıra bilirsin.pgt yi benim merkezimde yapıyor.eğer benim genetik sonuçlar olumsuz çıksaydı banada uygulanacaktı......umudunu sala yitirme........

yok canim kötü hissetmene gerek yok....ben hep duamda söyle diyorum....rabbim bana hayirli kapilar ac diye....burasi benim icin demekki hayirli degilmis....bende kendi kendime arastirmaya koyuldum...belki öbür ay belki 2-3 ay sonra belki de seneye yaptiririm...yani dahalik belli degil..türkiyeyle irtibata gectim...suanda benim icin görüsme yapiyorlar...eger olacak gibiyse rabbim izin verirse....olur....neyleyim....elimden tek bu geliyor....benim yolum biraz daha inisli cikisli olcak....ama cok diliyorum olmasini...cünkü git gel gercekten cok zor olcak...benim icin....bebegimi birakmak...esimden ayri kalmak...o anca 3-4 gün kalabilir....ne bilim ya ....bu da bi imtihan iste...yinede rabbime sükürler olsunki bi cözümü var....insallah yüzümüzü güldürür...ben hala umutluyum...icim ferah...a.s.

zummin ben gecen sene tr de yaptirmistim tup bebegi gerci duruma gore degisiyordur ama cok fazla zaman gitmiyor onceden tetkik istemezlerse sayet adeti 3.gunu orda olursan hemen basliyorlar ignelere bir dusun derim ben banada laproskopi yolu gorundu tupum ya alinacak ya baglanacak bende kararsizim hangisi daha iyi olur diye optum canim dualarla ALLAH a emanet ol

Back
X