Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bakk geldım.......... bence korkma canım ..ama tr ye gel bıde burda baksınlar laparoskoı ol bence zaten tup bebekde tuplere gerk yok canım..uzulme inş tutar kaç kışının tuplerı yok hamıle kalımştır...
biz hala bugunu yasiyuruz yani persembe aksami saat 10 40 ama gecen sene tr deki dr da sis oldugunu solemisti hamile kaldim kaybettim benim kafama takilan baglatmakmi yoksa aldirmakmi
koydum iciyordum aski memnu yu izlerken cagrin geldi zaten dizide bitti simdi binbergece tekrar var ay buranin kanallari varya 24 saat otur tv izle ben anca aksamdan aksama izliyorum hem dinleniyorum iste hayat bole sanada cay koydum simdi
bende dınlenmek çiçin açarım ..akşamları...öle ıyı oluyo yorgunken.ama çok iş var ...transfere kadar yoğunum ondan sonra da evde sıkıntıdan patlarım beklemek çok sıkıcı