Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yani bi sekilde bi sey yapilacak bu adetimden hemen sonra lapo ondan sonra tup bebek bakalim yarin benim dr nediyecek o bana baglat dediya benim kafam orda baglatayim diyorum ama alinmasi ne bileyim iste
yanı zaten su varmış tuplerde onlarada zaten bu tedavude gerek yok almakta haklı bencede yıne konuşun ......ama çok katayı takma canım çok kişi tupsuz hamıle kalıyo benım bı arkadaşım yedıtepede tedavu gordu bı tıpu alınmıştı bı tupude prblemlıydı hamıle kalıdı şımdı cadı bı kızıvar
ya bide bu sabah evden cikarken hayirli sonuclarla doneyim ya rab dedim belkide hayirlisi bu engel ler kalkiyor aradan dr deyince zaten hic uzulmedimde tamam neyse onu yapalim dedim genelde bi huzun cokerdi bole kotu haberlerde bu sefer cokmedi ins her sey yolunda gider
ya ızledım ekranda ....rahım ağzından başladı emrıyonun geçtığı yolmuş......ilerledı rahım içine gelınce ağrım oldu.........ya içerısı pamuk tarlası gıbı..........çok ilginç..temız çıktı bışey yok dedı senın tuote su old rahım fılmıylemı anlasıldı
ya bana hic yapilmadi ole histereskop tr deki iken yapmamisti gerci bana gecen hafta dr sanki bir sivi gibi bi sey koydu embiyonun nereye gidecegine bakti herhalde onu denedi
bugun başka bışey verbılır ama bu kez daha rahat geçıyo tedavı...........elh........işten çıkıp gıdıyorum ya anlamıyorum ..ıyı oluyo yanı telaş olsada zaman geçıyo