haziran da hamile olmak isteyenler

ankarada tedavi gören arkadaşlar merkez seçmem konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Erkek faktöründe hangi merkezi önerirsiniz?

offf......nasıl ya ....anlatma dayanamammmmm.................canım ya...........ne zor....eşimde geçen gobeğıme yaptı tamam oh edeım demezmı ya vurmamışım ilaç duruyo oyyyyyyyy...dedım ne dıyon ya.....bı daha yaptı korkunun faydası yok ............ne yapalım

olmuyoooooooooooooooooo...................bak bu olmuyo..............sogarayı hemen bırak ...........bebişin için.........................tamam mı son kez iç gel hadı...........................

ankarada tedavi gören arkadaşlar merkez seçmem konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Erkek faktöründe hangi merkezi önerirsiniz?[/QUOTEhos geldın tedavın hayırlı olsun canım benimde erkek faktoruydu ben anatolida oldum tedavımı cok memnunum hem merkezden hem dr umdan temız ve nezıh bı yer

alyadora hoşgeldın canım ..arkadaşlar sana emınım cevap yazar ..ben ıstanbuldayım...............ben çıkıyorum arkadaşlar çayyyyy içmem lazuım....................sıgaraya hayır çaya evet............

canım ben iğnlerı yemeye devam.............inş cuma gıbı toplanır yumoşlar..............inş guzel haberler gelır sırayla.....rabbım kımsenın emeğını zayı etmesın......sen ne durumdasın.........

cok zor oluyor igneler.gobekten olan neysede kalcadan olan cok agri yapiyor kalcamin ustune oturup kalkamiyor yatakta donemiyordum bezeler olusmustu..bol alkollu kolonyali pamukla ov igne yerlerini yoksa ilaclar birikiyor birdahaki ignenin gitmesi zor oluyor...inslh cektigimiz acilara deger..yeterki gelsin su inatci kecilerimiz..
benim bugun ilaclara baslamam gerekiyordu..dun adet olcaktim.fakat islemler sinav gunume denk gelecegi icin 5 gun adet geciktirici ilac verdiler..cuma adet olurum..h.sonu kontrol ve ilaclara baslarim haziran ilk haftasi islemler olur Allah izin verirse...

hos geldın tedavın hayırlı olsun canım benimde erkek faktoruydu ben anatolida oldum tedavımı cok memnunum hem merkezden hem dr umdan temız ve nezıh bı yer[/QUOTE]

teşekkür ederim umarım hepimizin tedavisi başarılı olur. ben şuan tetkiklerimi hacettepe yaptırıyorum hsg dahil bende problem çıkmadı ama eşimde morfoloji ve hareket sıkıntılı bu nedenle tedavi göreceğim. tedaviye özele mi gitsem hacettepede mi devam etsem bilemedim. rapor alamıyorum 2 yıllık evliyim mecburen ücretli olacak zaten. senin anatolia da ilk denemen mi canım

cok zor oluyor igneler.gobekten olan neysede kalcadan olan cok agri yapiyor kalcamin ustune oturup kalkamiyor yatakta donemiyordum bezeler olusmustu..bol alkollu kolonyali pamukla ov igne yerlerini yoksa ilaclar birikiyor birdahaki ignenin gitmesi zor oluyor...inslh cektigimiz acilara deger..yeterki gelsin su inatci kecilerimiz..
benim bugun ilaclara baslamam gerekiyordu..dun adet olcaktim.fakat islemler sinav gunume denk gelecegi icin 5 gun adet geciktirici ilac verdiler..cuma adet olurum..h.sonu kontrol ve ilaclara baslarim haziran ilk haftasi islemler olur Allah izin verirse...

demekki biz o zaman klinikte bulusamicaz...tüh üzüldüm simdi....ben anca 15-20 sine dogru gelebilirim...

ay canim cok saollll,,..... merak etme canim benim tek esim bide annem gelir...kaydirigubbakcemile3 insallah canim berbaer oda arkadasi oluruz...benim transfer olursa 15-20 arasi gibi geliyor...10 günde isim bitiyor....ALLAH izin verirse...

sonra bide ikimizinde hamis hamiri gelirse ne güzel olur ya...türkiyeye geldikce....birbirimizi ziyaret ederiz...tüpcü kardesler olurlar ay ay ay :emir_bebek:

tamam canim fazla kalabalik gelmeyin hee sonra bize oturcak yer kalmiyorkaydirigubbakcemile3saka saka...uyyy:1hug:tupcu anneler..tupcu kardesler ne hos olur:dance:inslhh cnm inslhh o gunlerde gelcek Allahin izniyle inaniyorum..

el muallim.....cuma günü bakalim doktorum ne dicek...hayirlisi....o zaman hersey belli olur insallah doktorda hayirli haberler verir....1 ay beni bosu bosuna bekletti...belcika olcak diye...

6. ayin ilk haftasi hormon tedavisiyle baslarim ondan sonra RABBIM bakalim bize ne nasip etcek....

hos geldın tedavın hayırlı olsun canım benimde erkek faktoruydu ben anatolida oldum tedavımı cok memnunum hem merkezden hem dr umdan temız ve nezıh bı yer

teşekkür ederim umarım hepimizin tedavisi başarılı olur. ben şuan tetkiklerimi hacettepe yaptırıyorum hsg dahil bende problem çıkmadı ama eşimde morfoloji ve hareket sıkıntılı bu nedenle tedavi göreceğim. tedaviye özele mi gitsem hacettepede mi devam etsem bilemedim. rapor alamıyorum 2 yıllık evliyim mecburen ücretli olacak zaten. senin anatolia da ilk denemen mi canım[/QUOTE]

ewet ıkıncı denemem zaten benım dr hacettepenın bolum baskanı hakan bey canım

sevındım canım inş hayırlı olur canım..............kendını uzme bı zamanı var bak.............6. ay başlıcan yanı çok ıy.............

neyse arkadaslar size iyi sohbetler ben namaz kilcam...bide minik tonton kizimin ilaclarini vermem lazim....görüsmek üzere....Allah a emanet olun......

olmuyo artık içmıcen dımı canım.............ya sana doktor kızmadı mı

dr haberi yookı sormadı bend esolemedım vallam ama olabıldıgınce az ıcıorum en fazla gunluk6 taneye dusurdummcanım benım kıslar ben cıktım bıraz kaynanamın yanınd aoturuyum da kusmesın

olmuyo.....bak dılımızden kurtulamıcannnnnnnnnnnnn....................sıgara yok bu tedavude olmaz.........oldu mu ablası...........

bebek ıstıyoruz duy bak sadece ıstemeyle olmuyor bu işler canım egitim sart bu kocalarımıza

kaydirigubbakcemile3benimki senelrdir egitiliyor ama ne fayda...ikimizde uzman olduk ciktik...benim esime lafim yok garibim heray 9 tup kan veriyor bana...oda igneden korkan biri olarak alisti...ben gobekten igneyi 2-3 senedir oluyorum..alistim iyice..catlatma ignesinide gobekten oldum aklinizda bulunsun...onceden kalcadan gidip yaptiriyordum simdi istenilen saatte kendim yapiyorum..en zoruda kalcadan igne...cok yakiyor:1no2:

Back
X