Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bvluesu canım hauyırlısı ols...........ama benı yalnız bıraktın.....benım cuma toplanıyo...bakalım hayırlısı herşeyın canım sende inş uygun bı zaman da olursun .............
zummıncım canım bebişin nasıl oldu............inş herşey guzel olavcalkk kendınıze ıyı bakın..........ben evı toparlım bugun..........
gunaydin canimm nasilsiniz?kizin nasil oldu gecmis olsun iyilestiniz mi?buara kafalarimiz dolu oldugundan mi bende hergun bi ruya goruyorum sadece gormekle kalsam iyikaydirigubbakcemile3gece balkonda bulmus esim beni ne ariyorsamkaydirigubbakcemile3uyur gezerimde birazcikkaydirigubbakcemile3Allahim sabir kuvvet versin bizlere...
kiz burdamisin??????????????????????ß
cok fenasin haaaaaaaa....nesen yerinde iyiiyiyiiyiyiy...bende sohbete gittim...belki orda bulabilirim seni sandim...evi topliyorum havalar sicak...kizimin nesesi yok onun icin....zavalli kizi soymayida korkiyorum üsütcek diye..birden rüzgar geliyor...anlamadim....dersler nasil gidiyor....ben evi toplamaya calisiyorum...bugün pizza var menüde...daha coooooookkkkkkkkk isim var....bugün hic düsünmicem tüp bebek isini tek laflicam kaydirigubbakcemile2
aman pek nesem yok aslinda bunalim takiliyorum..burada stres atmaya calisiyorum..dersler10 gun kaldi sinava :1closedeyes:ama ben hala birsey bilmiyorum...sinava girince ne yapcam bakalim...havalardanmidir nedir?ruhum sikiliyor..hava bi aciyor bi kapaniyor esiyor...soguk burasi bugun...sizin orasi nasil bilmiyorum ama dikkat et kizina...pizzamiicokacimcoookafiyet olsun...kolay gelsin...bencede dusunme az kafani dinle kizinla guzel vakit gecir...
bak motive et kendini....ben yapacam...mecburum de...az kalmis sinavlara....ya kafana takma fazla...ben eminimki yapacaksin.... o kadar calistin....hele bi yapma :mymeka:
sonra ikinci sinavida hayirlisiyla iyi gececeksin....mutlaka :CüvCüv: kalcaksin...benden söylemesi...gerci sen benim büyümsün ama bu seferlik böyle olsun....biz kizimla super fm actik...minik kizim singirdayiyla oyniyor....bende temizlik...görüsürüz yine...sen kafana takma hersey insallah iyi olcak....
gel buyur aksam yemegine.... :içelim:
selam kızlar naber..............zummıncım temızlık mı yapucan bende başladım şimdiş yaoıyorum beş dakka ara verdım............benım yumoşlar inş cuma tıoplanıyo..............bebek ıstıyoruz canım sınanvların inş ıyı geçer ..............ne sınavı mastır mı...................kendıne ıyı bak...........
hayirli olsun tedavin..azmin ve sabrindan dolayi seni tebrik ediyorum inslh bu son olur..kavusursun bebeklerine..birsey sorcam..dorduz demissin...dordunude ayri ayri kaybettim demissin...bende bu denememde 4 tane istedim..doktorum senin gibi bi hastam daha israr etti 4 tane istedi 4 dude tuttu..sonra 1-2 tanesini sonlandirmak istedi sonlandirdik..ama daha sonrasindada digerleri riske girdi onlarida kaybettik..oyle olunca bana gelip agladi keske hic boyle yapmasaydiniz dedi dedi..sende ona gore dusun kararini ver.4 diyorsan sonra bu duruma dusersen beni suclama dedi..bende kararsizim..4 tane demek sans daha fazla demek ama 4 taneside tutarsa bide bu var..karar veremedim henuz...sence ne yapmaliyim..zamanim az kaldi..kafama takilan bitek bu..kac tane__?
sen neden nasil 4 taneyi kaybettin?birde sorunun neydi tupbebege basvurman icin?yardimci olursan sevinirim..