Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mavis bu bahsettigim asi tedaviden 3 ay once baslaniyor 3 ay asi oluyorsun sonra tedavi gebelik elde edilirse 2 ay daha asi olunuyor...yani hamile kal ilacla dusmesini engelleyelim diye birsey yok..hamilelikten once dusuk engellenmeye baslaniyor..cok basarili bi yontem...arkadasim 5 dusukten sonra bu asi sayesinde kizina kavustu...
gunaydın kızlarrrrrrrrrr..................zummıncım nerdesın...........herkese guzel ı gunnnn
canim burda hollandada ne kadar israr etsende istesende vermiyorlar olan ilaclari faydasini bilseler bile malesef insallah sorunsuz gecerde tedavim gerek kalmaz keske olsada kullanabilsen adini aldim ilacin olurya lazim olursa turkiyeden aldirtirim yada bu burdaki son sansim sigortam baska tedavi karsilamiyor bi sonraki insallah gerek kalmazda kalirsada turkiye dusunuyorum bakalim hayirlisi zaman hani neler gosterecek bizlere !!!!!
canım ıyı olmana çok sevındım merak ettım ya...........küçük annem benım ..merakta bırakma gır bazen senınde tedavıne çok yok hazıran gırıyo hayırlısıyla.........benım taransferım çarşamba olcak inş canım..........
el-muallim senin bu denemede doktorun veya hastanen değişti mi? aynı eski doktorunla mı devam ediyosun? öylesi daha iyi diyorlar ama ben tam karar veremedim. acaba en azından doktorumu değiştirsem mi yine almanda yaptırsam da? nasıl olsa tüm bilgiler dosyamda var. offffff