Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar herkes nasıl bakalım bugün benim ara ara kasıklarımda ağrılarım oluyor sanırım yumoşlar baskı yapıyor(ilk defa bu kadar yumurtam oldu da)inşallah sonuna kadar böyle giderim
gunaydin nasilsiniz diyorum artikgunayın günümüz aydın olsun kızlar nasılsınız
bebek istiyoruz günaydın
kapatmistim yeniden actim simdi burdayim soyle cnm nasilsin?bebek istiyoruz ordamisin?
günaydın arkadaşlar herkes nasıl bakalım bugün benim ara ara kasıklarımda ağrılarım oluyor sanırım yumoşlar baskı yapıyor(ilk defa bu kadar yumurtam oldu da)inşallah sonuna kadar böyle giderim
benim sorunum hipogonadizm ama öncesinde burada yeterli düzeyde doktor bulmak çok zor şimdikide önce rahim tedavisi sonra çocuk tedavisi dedi bakalım 3 ay lık tedaviden sonra inşallah bende çocuk tedavisine başlayacam ama bir başka sorun eşim aşılama yada tüp bebek asla istemiyor bende yumurtlatma tedavisi ile şansımı deneyecem işim çok zor anlayacağınız ama ALLAH tan ümit kesilmezhopeless canım neden öle dıyosun çok mu zor prıoblrmın ne..............bu iş ınan kısmet işi rabbım ol derse olur ...inş yureğıne gore olur
Allah senden razi olsun Allah ne muradin varsa versin.....dualarin icin cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook saol a.s.
hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelir benim de güzel haberimi alırsın.amin,amingerci mapavrili senin sonu geldiginde Allah izin verirse ben geri dönmüs olcam
hoşbuldukkkk..liste baya kalabalık inş dediğin gibi tek tek aşağı doğru pozitif sonuçlar alarak ineriz.İNŞALLAHHHHHHHH:CüvCüv::Saruboceq:gunaydin kizlar..nasilsiniz bugun?aksam girmedim...yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz...kocaman bi listemiz olmus...kaydirigubbakcemile2inslh tek tek alt listeye ineriz..yukarisi cok kalabalik olmus afakanlar basarkaydirigubbakcemile3azaltalim yukariyi biraz..
bende biraz sonra başlıycammmmmmmm of ofütü yapiyorummmmmmmmmmm saat 10 dan beri daha hala bitmedi ya