haziran da hamile olmak isteyenler

selam...zummın mapavrılı asım olmuyoo.....ve butun arkadaşlarım hepınızden rabbım raazı ols yenı geldım rahat geçtı uç çok ıyı emrıyo verıldı bakalımm rabbım ne demış doktorlar ve tıp buraya kadardı bundan sonrasına kımsenın gucu yetemezzzz..........dualarınız içinnn cookk sağıolun yatıyormmm...............öpt...........

selam...zummın mapavrılı asım olmuyoo.....ve butun arkadaşlarım hepınızden rabbım raazı ols yenı geldım rahat geçtı uç çok ıyı emrıyo verıldı bakalımm rabbım ne demış doktorlar ve tıp buraya kadardı bundan sonrasına kımsenın gucu yetemezzzz..........dualarınız içinnn cookk sağıolun yatıyormmm...............öpt...........

canım inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar.dualarım seninle.Allah hayırlısıyla güzel haberleri vermeyi nasip etsin.kendine çok iyi bak canım.

gecmis olsun cnm hadi hayirlisi...inslhh tutunur birakmazlar annesini..bol bol yat dinlen,sev onlari..:emir_bebek:

canımm senacım bebek ıstıyoruz canım çokk sağolünnnnnnn...............inşşşşşşşşşş.........rabbım hepımızı sevındırsın............

el muallim takip ediyorum sizleri çok sevindim Rabbim inş.hepsini sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip eder kendini psikolojik olarak sakın yorma onlarla konuş el teması kur enerji yolla onlara ve hayal kur onlarla beraber ileride neler yapacagını düşün güzel şeyler düşün pozitif enerji yükle kendine lütfen....alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

el muallim takip ediyorum sizleri çok sevindim Rabbim inş.hepsini sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip eder kendini psikolojik olarak sakın yorma onlarla konuş el teması kur enerji yolla onlara ve hayal kur onlarla beraber ileride neler yapacagını düşün güzel şeyler düşün pozitif enerji yükle kendine lütfen....alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım ya...........çokk sağol........sızın gıbı arkadaşlar oldukça pozıtıf oluyoruz..........çok sağol canımmmmmmmmm....rabbım burda kımler varsa çokkk mutlu etsınnnnnnn...........öptt

kizlar nasilsiniz ben bugun ameliyat oldum tuplerim baglandi simdilil evde dinleniyorum olmuyo bak sana artik oluyo diyecgim canimgozunaydin babytwin seninde gozun aydin olsuncanim insaallah saglicakla kucaklariniza alirsiniz

Amerikalı merhaba ben de Amerikadayım. Tüp bebek tedavimde burda olacak. Sanırım sen daha önce burda yaptırmıştın. Nasıl bir tecrübe yaşadın merak ediyorum. Başlangıçta bana doktorlar çok ilgisiz geldi, robot gibi ama gittikçe alışıyorum galiba. Ameliyatın için geçmiş olsun. Seninle yazışırsak benim için çok iyi olacak. Görüşmek üzere

ben çıkıyom ağda yapıcam cuma doktora gidicem dua edin bi sorun çıkmasın yaaaaaaa

Mapavrili senin baya döllenen yumurtan olmuş, merak ettim yumurta gelişirken herhangi bir karışım falan kullandın mı?, bal tarçın karanfil okumuştum bir yerlerde yapıp fayda gören var mı? Umarım herşey gönlünce olur.

canım ya...........çokk sağol........sızın gıbı arkadaşlar oldukça pozıtıf oluyoruz..........çok sağol canımmmmmmmmm....rabbım burda kımler varsa çokkk mutlu etsınnnnnnn...........öptt

inş.canım herkes için dua ediyorum temmuz 15te ben de hamile kalmış olurum inş.ama bebişkolarına söyle benim için dua etsinler :)):nazar::nazar::nazar:

Mapavrili senin baya döllenen yumurtan olmuş, merak ettim yumurta gelişirken herhangi bir karışım falan kullandın mı?, bal tarçın karanfil okumuştum bir yerlerde yapıp fayda gören var mı? Umarım herşey gönlünce olur.
canım hiç bişe yapmadım ben ..sigara içerdim onu bıraktım sadece...bide bol bol dinlendim ve çatlatma iğnesini dakkasında yap sakın dakka geçmesin yoksa yumuttalar boş çıkıyo zamanı erken yada geç olursa..he bida bol suuu

allah kalbine göre versin inşallah müjdeli haberide verirsinnn.......

zümmin canım benim transfer 4 haziran değil kısa protokolle 4 haziranda tedavi başlıyo sanırım aynı ay içinde transfer ve sonuç belli oluyor değil mi?
bir de bişey sormak istiyorum sen bu konularda baya bilgilisin tüpbebek ve mikro hangisi daha olumlu sonuç veriyor benim mikro olucak.
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim .
hepinizi çok öpüyorum

inş.canım herkes için dua ediyorum temmuz 15te ben de hamile kalmış olurum inş.ama bebişkolarına söyle benim için dua etsinler :)):nazar::nazar::nazar:

canım benımmmmmmm............inşşşşşşşşşş..............beraber eklerız dokuz ayı inşşş canımmmmmmmmm..............du a edıyorummmmmmmmm.............sende et canım allah razı olssssssssssss

kızzzzzzzzzzzzzzz......................nerdesınnnnnnnnnnnnnnnn................

burdayim canim sag ol evde dinleniyorum yuplerimin baglanmasi iyi oldu alinsaydi uzulurdum ama dr elinden geleni yapti hatta uyndigimda basimda bir turk dr vardi ben sasirdim biliyormusun o nun bu sene tipta sson senmesiymis stajermis vay be dedim artik turkler her yerde gurur duydum

Amerikalı merhaba ben de Amerikadayım. Tüp bebek tedavimde burda olacak. Sanırım sen daha önce burda yaptırmıştın. Nasıl bir tecrübe yaşadın merak ediyorum. Başlangıçta bana doktorlar çok ilgisiz geldi, robot gibi ama gittikçe alışıyorum galiba. Ameliyatın için geçmiş olsun. Seninle yazışırsak benim için çok iyi olacak. Görüşmek üzere

cok sag ol canim ben virginia ya dayim ben gecen sen tr de yaptirdim ama buraya gelince dusuk oldu belki icaga bindim uzun yol ya belki baska sebeb yada vakti degilmis simdi burada baslayacagim insaallah haziran yada temmuzda dr da guvenimyorum cok arastirdim en sonunda buna karar verdim insaalah hayirlisi olur sen nerde yaptiracan canim tabiki senle gorusmek isterim nede olsa kader arkadasiyiz oyle degilmi

Back
X