haziran da hamile olmak isteyenler

selam...zummın mapavrılı asım olmuyoo.....ve butun arkadaşlarım hepınızden rabbım raazı ols yenı geldım rahat geçtı uç çok ıyı emrıyo verıldı bakalımm rabbım ne demış doktorlar ve tıp buraya kadardı bundan sonrasına kımsenın gucu yetemezzzz..........dualarınız içinnn cookk sağıolun yatıyormmm...............öpt...........

evet canim aynen sana katiliyorum tibbin bitti yer ama icimden bir ses her seyin iyi gidicek diyor yavrularini kucagina almayi mevlam nasip edecek insaallah bol bol kivi ye kaysi ye uzun yol yurume gerci sende araba var biliyorum ama hani olur ya sikilirda yurumeye cikarsin cikma kendine ve yegenlerime iyi bak bende bu ogleden sonra uyumus kalmisim hala anestezinin etkisi var herhalde yeni uyandim eger girersen caldir beni optum bye

Son düzenleme:
canımmm............şimdi kalktım eşim kahvaltı hazırlıyooo...............ıyıyım canımmm............bakalımm beklıyorummm...dua et canımm..........inş senınde işleruın çok guzel gececejkkk canım.............inş.................rabbım cunmlemıze hauyıyrlı bebişler versınnnnnnnnn

bende iyim....günler yaklasiyor artik 6. aya girdimmi artik benim icin 1 ay kaliyor.....insallah hepiniz ozaman a hamile kalirsiniz....bi sürü teyze olurum ne güzel olur....benim icin hep dua edersiniz...insallah

bende iyim....günler yaklasiyor artik 6. aya girdimmi artik benim icin 1 ay kaliyor.....insallah hepiniz ozaman a hamile kalirsiniz....bi sürü teyze olurum ne güzel olur....benim icin hep dua edersiniz...insallah

inslhh cnm...az kaldi evet..hazirlanmaya basladin mi?kaydirigubbakcemile

burda doktorda muayene oldugum (kan deglerler...vs) dosyayi aldim...lazim olur diye düsüniyorum...baska bisey yapmadim...bavul zaten iki dakikada hazirlarim...fazla bisey koymak istemiyorum...ALLAH izin verirse TÜRKIYEDEN büyük bi alisveris yapcam....özledim ya

burda doktorda muayene oldugum (kan deglerler...vs) dosyayi aldim...lazim olur diye düsüniyorum...baska bisey yapmadim...bavul zaten iki dakikada hazirlarim...fazla bisey koymak istemiyorum...ALLAH izin verirse TÜRKIYEDEN büyük bi alisveris yapcam....özledim ya

evet cnm tahlillerinin hepsini al yanina simdiye kadar neler yapildiysa...Turkiye de seni ozlemistirkaydirigubbakcemile3gelsede alisveris yapsa ulkemize para girisi olsa diyorlardir...benim alakaya bak..kaydirigubbakcemile3elimde turkiye ekonomisi calisiyorum...sen alisveristen bahsedince hemen ulkeye para gircek diye yorumladim...

canım zummıncım................ıyı yolculuklar sana...........bak hıç kafanı takma bolbol dua et.....rabbım işlerını ayarlar .....sen yureğını ferah tuttt....................veeeeeee.............tr ye gelıcennn mutlu ol canım annenı görucennn..........alışverişşş yapıcannnn................bölece mutlu et kendını bardağın daıma boş değıl dolu tarafından bakk cnım.................o zaman işler kolaylaşır.........dua ileeeeeeeeeee

evet cnm tahlillerinin hepsini al yanina simdiye kadar neler yapildiysa...Turkiye de seni ozlemistirkaydirigubbakcemile3gelsede alisveris yapsa ulkemize para girisi olsa diyorlardir...benim alakaya bak..kaydirigubbakcemile3elimde turkiye ekonomisi calisiyorum...sen alisveristen bahsedince hemen ulkeye para gircek diye yorumladim...

olsun canim VATANIM icin hersey deger....burda yapcagima Türkiyede yaparim bin kat daha iyi.....valla ama ben bi pazarlik yaparim kaydirigubbakcemile3 ..hemen anlarlar bu yabanci diyorlar...bi beceremiyorum sunu CADIARZU

esime soriyorum ne alim diye sana...ya bu kadinlar neden böyle 1 haftadan önce liste yapmaya basladim....delikafadulden napim heyecanliyim vatandan ayri kalmak kolay degil ki
minik melegim den de zor

canım zummıncım................ıyı yolculuklar sana...........bak hıç kafanı takma bolbol dua et.....rabbım işlerını ayarlar .....sen yureğını ferah tuttt....................veeeeeee.............tr ye gelıcennn mutlu ol canım annenı görucennn..........alışverişşş yapıcannnn................bölece mutlu et kendını bardağın daıma boş değıl dolu tarafından bakk cnım.................o zaman işler kolaylaşır.........dua ileeeeeeeeeee

Allah razi olsun ablacim....takmiyorum....dün kardesim aradi....ablacim sen yanliz gitme bende senle gelim...dedi....Allah razi olsun ondan.....is yerinden benim icin izin aldi senağlama

çok ıyı canım tabı yanında bırı ols mutlaka bak rabbım kolaylıklar verıyoo bak herşey guzel olacakkkkkkkkkkkkkkk...............

Allah razi olsun ablacim....takmiyorum....dün kardesim aradi....ablacim sen yanliz gitme bende senle gelim...dedi....Allah razi olsun ondan.....is yerinden benim icin izin aldi senağlama

ne sanslisin cnm kiz kardesin var...ben hep ozenmistirim iki kiz kardeslere...gelde bu gunlerinde arama...yanimda destek olurdu...erkek kardesler ne kadar anlayabilir,destek olabilirki,benim annemide biliyorsun uzaklarda...ilk tedavimdede bundada kimsem yok destek olacak...sadece sizler varsiniz...iyikide varsiniza.s.

Back
X