haziran da hamile olmak isteyenler

kızlar bugün doktora gittim herşey çok iyiymiş..rahim 12 milim kalınlaşmış doktorum çok çok güzel dedi...pazartesi transferim var allahım beklediğim o büyük gün yavaş yavaş geliyooooooooooo...

Merhaba canım tedavide sen benden biraz ilerdesin.:lepi
Ben bugün 7. gonol-f ignemi vuruluyorum.pzt si galiba son igne olacak dünden beri bulantu ve tansiyon düşüklüğü var.sende yan etkileri oldumua.s.a.s.a.s.

canım normal endişelenme bendede ara ara mide bulantısı oldu ama öyle abartılı değil..bende aşırı derecede akıntı oldu halada var bugün doktoruma sordum normal dedi.sana farklı iğne vermişler ben puregon kullandım..ama çok aşırıysa eğer doktoruna sor bence..

canım normal endişelenme bendede ara ara mide bulantısı oldu ama öyle abartılı değil..bende aşırı derecede akıntı oldu halada var bugün doktoruma sordum normal dedi.sana farklı iğne vermişler ben puregon kullandım..ama çok aşırıysa eğer doktoruna sor bence..

bugün bende kontrole gittim.YARINDAN SONRA DOZAJI 150 ye düşüreceğiz.Ayy bu kadar zor biiii tedavi olduğunu hiç düşünmemiştim.

bugün bende kontrole gittim.YARINDAN SONRA DOZAJI 150 ye düşüreceğiz.Ayy bu kadar zor biiii tedavi olduğunu hiç düşünmemiştim.
du bakalım daha nerdesin .ben 2 aydır içmediğim hap kalmadı.hele o bantlar insanı mahvediyo ama napalım bebişimiz için katlanıcaz canım....

du bakalım daha nerdesin .ben 2 aydır içmediğim hap kalmadı.hele o bantlar insanı mahvediyo ama napalım bebişimiz için katlanıcaz canım....
SENİ TABİİİ BENDEN TECRÜBELİSİN.3-4 GÜN. BANTLARI TRANSFER SONRASI KULLANMIYORMUYUZ?kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

zümmin....canım ...burdayım.bugün henüz vakit buldum,girebildim.sen ne zaman geliyorsun tr ye.ailen istanbuldamı.onların yanındamı kalacaksın....

carsamba geliyorum ALLAH IZIN VERIRSE EVET AILEM ISTANBULDA......o yönden sansim var sen nerde yapcan?

Zümmin iyi yolculuklar dilerim, sen nerdesin Avrupa da mı? Ben de gurbetteyim. Bizim yerimize de doya doya gez. Şimdiden iyi yolculuklar dilerim. Senin tedavin ne zaman başlayacak gelince mi yaptıracak sın?

denizmavisi..ben isvicreden....sen galiba amerikadansin...ya bu ucak korkusunu nasil yencem...senin 8 saat süriyor....ben tek ön görüsmeye gdiyorum...geldikten sonra hormon tedavisine basliyacagim....7. aydada bidaha türkiyeye yolcuyum...Allah nasip ederse tabikki

kızlar naberrrr......ben evdeyım.....bışeyy yapmıyorumm.............zummıncım nasıl heyecan varrrmı heyecannnn...............inş ıyı olacakk hem buraları gorcenn inş....

hemde nasil heyecan var.....coktan beri ucaga binmedim yaaa ondan heycan var....esim diyorki...arabayla yolculuk yapmak daha tehlikeli....bide transfer yapildiktan sonra ucaga bincem...korkudan naparim bilmem...ben cok stresse gircem galiba...

bluessuuu...bursanin neresindensin..?

bluesu ....ıyıyım de karantına sıkıyoo artıkk..neyse yarın ıyıce kalkarım kısmet bakalım beklemek zor ya sızıde gıorcemmm inşşşşşşşşşşşşşşş

Back
X