haziran da hamile olmak isteyenler

gunaydin kizlar nasilsiniz?zummin el-muallim olmuyor nasilsiniz?nasil gidiyor?
sinavlarim bitti...hemen temizlige basladimzemuszemusherkes gezerek stres atar bende temizlik yaparak atiyorum...sanki camlari sildikce icimdeki sikintilarida siliyorumzemuszemus
kizlar cumartesi kontrolum vardi..yumurtalarim gecenki tedaviden cabuk gelismis...tahminimizden once olcak..carsamba toplama cumartesi transfer olcak buyuk ihtimal...saat 4 de kontrole gitcem...bugun misafirimde geliyor..

ayyy kız az kalımşşşşş senınde...................inş canım...evet yap temızlığını onıkı gun uzanırsın......ben beklıyorum sıkıkntılı ama elden bışeyyy gelmıyo sonu ıyı olsunda ınşş bakalım canım..ohh sınavların da bıttı çalışlkan anne..............inş bak yum hızlı buyumuş....guzellll.....nak senı çalışmaya boşuna yollamadımm....ıyı olmuşşş şımdı rahatsın.............inş herşey guzel gecerr canımmmmmmmmmmm

daha burdayim abla...carsamba sabahindan sonra artik yokkum....Rabbim hepinizden hayirli hayirli haberler almami nasip eder......bu arala pek firsat bulamadim...misafirler hazirlik su bu derken....Allah sonumuzu hayirli etsn.....Allaha emanetsiniz

kısssslar merhaba nasılsınız inşallah herkes iyidir.benimde geçen cumartesi yumoşlarım toplandı.Çok korkuyordum ama korkuya hiç gerek yokmuş bebek gibi uyudum vallahi işlem yapılırken çok rahat geçti.yarında transfer yapılacakmış.hergün arayıp bilgilendirdiler sağolsunlar.yarın yumoşlarımı alıp gelecem.2 haziran tarnsfer 12 haziranda test günüm olcaktır büyük ihtimalle.Listeyi güncelleyelim zümmincim.

ooooooooooooooooo...............ne guzellll beraber beklıcez bırazcıkkkk............inş transferde rahat gececekkkk...............sonra inş guzel sonuçlarrrrrrrrrrrrrrrkaç ytum toplandı kaçı dollendıııı

canıııım ben greys antalyada tüp bebek tedavisi olucaktımya hani yazmıştın listeye evet ben tedavi olmaya geldim fakat günüm geçmişti bi test yaptımki gebeyim.süprizzzzz:emir_bebek:yaniiii beni listenin başına ekleyebilirsin canııııııııııııııım çünki okadar kistin yapışıklığın vede tıkalı tüplerin içinde kendiliğinden kalmış demekki rabbim isteyince oluyormuş kızlar allah hepinize nasip etsin benim ve bütün bekleyenlerin eline sağ salim ulaştırsın.listemiz çok uğurluymuş gerçekten herkes katılsın inanıyorumki daha çok gebe haberi alıcaz.

haziran ve temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
hamile adaylari________________tedavi merkezi_____________transfer______sonuc___________ _________________

1. El mualim(2.cocuk.4.deneme)___camlica medicana_________27.05.09_____06.06
2.mapavrili___________________.................... ____________01.06.09_______12.06
3. Esracag (1.deneme)___________adana baskent ________02.06.09________12.06
4. Bebek_istiyoruz(2.deneme)_______ferti_jin_______ _____6 haziran_________haziran
5. Gulencim(2.deneme)_________bahceci klinigi___________22 mayis_________haziran
6 nurcan82 (1.deneme)_________irenbe .....(aral özbal)____4 haziran_______temmuz
7.cingis.pembesi (1. Deneme)___umut tüp bebek_________17 mayıs_______15 haziran
8.mmmeltem__________________anadolu hastanesi______16.mayis_______28.mayis
9.senayk(2.deneme)__________ıstanbul cerrahi hast______10.haziran______temmuz

10.amerikali_____________________yurtdisinda______ ___ _____haziran_______haziran
11badenur,(2. Deneme)___________ıstanbul c. Hastane._______haziran_______temmuz
12sevgidolu______________._______.genart..________ _ ______mayis_________haziran
14 bluesuu(3.deneme)____________acibadem_____________ ___haziran________.........
15sabriya(2.deneme)____________avrupa safak has._________ haziran________..........
16cemre____________________....................... .. ........_______haziran_______..........
17 zümmin(2.cocuk)_____________ferti_jin__ _____________temmuz_______temmuz
18.ozean(3.deneme)_______________29 mayis_______________mayis________haziran
19.ozlem16(2.cocugu)_____________bahceci klinigi___________haziran_______..........
20monalan.______________________anatolia_____.____ ______mayis________haziran
21.ada67(3.deneme)_________________anatolia_______ _______haziran_______haziran
22.emiro76(3.deneme)______________memorial________ ______haziran_______..........
23.muradim______________________.................. ........._______haziran_______...........
24.hicret(2.deneme______________................. ..........________haziran_______............
25. Feraye55(1.deneme)_____________genart_____________ ___mayis________haziran
26. Simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________mayis__________haziran
27. Sissem_______________alman hastanesi_______________mayis__________haziran
28. Edaamm_____________........................... ____________mayis____________haziran
29. Idilengin___________________maya_________________ haziran__________haziran
30.zuzu79________________....................... ....._______15.mayis________................
31. Baharson,
32. özlem
33. Tonya
34. Psikopatimmmm
35. Welike
36. Susamuru78
37. Elif26
38. Naz1982_____________.............................. ...._______haziran_________haziran
39. Nargile
40.günesim007
41. Miss_capraz
42.zero55(1.deneme)________ozel karadeniz has._______haziran__________...............
43.asi74(2.deneme)_____________ yurtdışında____________mayıs__________haziran
44.sarimeleka&b____________....................... ....._________haziran________temmuz
45.mavis(4.deneme)_____________................... ...._________mayis_________haziran
46.nursati_____________________asılama____________ __mayis_________haziran
47.aslgkh_____________________.................... .___________mayis_________haziran
48.hiram06(1.deneme)_____________anatolia_________ ____haziran________haziran
50.denizmavisi
51.aslgkh
52. Ebraar
53. Sissem,
54. Nurdannurdan,
55 eklektik,
56 pinkrose
57 angel eda
58 zaman
59. Figenn_

hamilerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
1. Olmuyo
2. Babytwin....
3. greys85 teeeeeeeeeeeee hamilleeeee
:nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar eger unuttugum bir kisi olduysa kusura bakmayin...bu aralar pek zamanim olmadi....listemiz sizlere emanet....ben artik fazla giremiyorum...maglum misafir hazirlik derken...hepiniz Allaha emanetsiniz....

canıııım ben greys antalyada tüp bebek tedavisi olucaktımya hani yazmıştın listeye evet ben tedavi olmaya geldim fakat günüm geçmişti bi test yaptımki gebeyim.süprizzzzz:emir_bebek:yaniiii beni listenin başına ekleyebilirsin canııııııııııııııım çünki okadar kistin yapışıklığın vede tıkalı tüplerin içinde kendiliğinden kalmış demekki rabbim isteyince oluyormuş kızlar allah hepinize nasip etsin benim ve bütün bekleyenlerin eline sağ salim ulaştırsın.listemiz çok uğurluymuş gerçekten herkes katılsın inanıyorumki daha çok gebe haberi alıcaz.

aa cok güzel bişi ya buu allah tamamına erdirsin.listemiz biede uğurlu gelsin inşallah.

arkadaşlar slm bende bugün adet oldum lucrin iğnesinin 5. gününden sonra bugün akşam 6. olcak doktorum çarşamba gel dedi lucrinden sonraki aşamalrı anlatabilirmisiniz çünkü merkezim anlarada gidip gelcem doktorumun söledine göre 5 gün sonra tekrar git cekmişim

canımmm tebrikkklerr
sabahtanmı adet oldun
ben cuma akşamı oldum 24 saatte sayıyolar cumartesi 1. pazar 2. pazartesi sabah 2.5 günde gittim puregona başladım ben..
muay oluyorsun canım muayneden önce e2 ölçütürüyorsun kan veriyorsun yönlendirirler zaten sonucun çıkınca muay oluyon bakıyolar kist neyin varmın deyü yoksa hemencik iğneni yazıyolar lucrin üniten düşüyor canım..
lucrin 5 üniteye düştü.. puregon 200 ünite ile başladım.. gecen sene 250 ile başladıydım

canım sağol akşam üstü oldum dün 5. iğnemi oldum adetime daha vardı bugün adet olmuşum akşam 6. iğnem olcak inşallah hepimizin için güzel olur

zaten ankara bulundum şehre 6 saat yarın gece yola çıksak sabah kısmetse ankaradayız eşimde randevu alabilirse kaan hocaya gitcek test vermeye bakalım inşallah güzel haberlerle gelcez

ayy hadiii inşallahhhh heycanlısındır çok ama çıkmazsa üzülme sakınn mikrotesede sperm alırlar eşinden..
ben puregn kullanıyorum cnaım..
benimdekontrolüm perşembe 40'larımız karışacak senlede :Çd

Back
X