haziran da hamile olmak isteyenler

alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum ama kimsenin umursadığı yok :(((

canım arkadaşım yaaaaa.....alınganlık yapma lütfen....benimde bu sıralar fazla zamanım yok......ama istersen bir hafta sonra rahat rahat yazışırız olurmu canım......sen tedaviye başladınmı....aşamaları anlatırsan haberdar oluruz.....dediğim gibi kısa bir aradan sonra görüşürüz canım....ama sen hiç bir yere ayrılma......:kahve:

arkadaşlar selam............başlayanlar yenı gırenler............tedavıde olanlar..............nasılsınız..........kendınıze ıyı bakın ..........inş herşey yolunda gıder......................

kızlar yardımınıza ihtiyacım var adetin ikinci günü yani yarın için gel demişti doktor tüp bebeğe başlamak için.randevu aldım yarın gidicem.ilk denememiz olucak .bizi şimdi hangi aşamalar bekliyo lütfen bana yardımcı olurmusunuz.

Merhaba Nurcan hayırlısı olsun. Benim de tedavim Temmuzda başlayacak. Bu yüzden paylaşabileceğim bir deneyimim yok. Ama sana yazan olursa benim için de iyi olacak.

mrb kizlar nasilsiniz?zummin hayirlisiyla turkiye ye gelmistir sanirim...buara pek giremiyorum..el-muallim cnm belirti arama kendini dinleme az kaldi sabir ve dua..bak listemiz ugurlu sende olumlu sonuc alcaksin inaniyorum...dualarim seninle cnm..
bende bugun yumoslarimi teslim ettim geldim..muhtemelen cumartesi transfer..Hakkimizda hayirlisini diliyorum...

NAsıl transfer öncesi heyecan sonrasında ağrın varmıydı? Umarım herşeyin hayırlısı olur.

canım arkadaşım yaaaaa.....alınganlık yapma lütfen....benimde bu sıralar fazla zamanım yok......ama istersen bir hafta sonra rahat rahat yazışırız olurmu canım......sen tedaviye başladınmı....aşamaları anlatırsan haberdar oluruz.....dediğim gibi kısa bir aradan sonra görüşürüz canım....ama sen hiç bir yere ayrılma......:kahve:

ilgin için teşekkür ederim canım ...bu aralar kafam çok karışık sanırım bu alınganlığımda ondan kaynaklanıyor.a.s a.s a.s a.s a.s

Merhaba Nurcan hayırlısı olsun. Benim de tedavim Temmuzda başlayacak. Bu yüzden paylaşabileceğim bir deneyimim yok. Ama sana yazan olursa benim için de iyi olacak.

ben bugün başlıyorum canım hayırlısıyla ....artık bizi nelerin beklediğini yaşayarak öğreneceğiz ..ben anlatırım sana deneyimlerimi a.s .hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ..

nurcan , sen yenımı başlıyosun tedavıye canım nerde.............denızmavısı sen temmuzu beklıcen fgalıba...............rabbım herkese kolaylık versın....bu sureç sıkıntılı sakın olmak çok onemlı.....inş guzel sonuçlar alırsınız tabı once ınş bızbekleyenler alaım sıze moral olalım ya..........en zoru beklemek ama haberınız ols.............

nurcan allah kolaylık versin inşallah. canım senin kısa protokol mu olacak yoksa uzun mu? uygulamalar farklı. benimki kısaydı. adetin 2. günü puregon 200 ile başladım. Beş gün aynı dozu yaptım sonra kontrole gittim yumurta takip edildi 6. gün gelişen yumurtalar çatlamasın diye orgalutran diye bir igne daha oldum .Yani yola iki iğneyle devam ettik. 2güne bir kontrole gittim 11.gün yumurtam gelişti ve çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonra yumurta toplandı.toplama narkozla oluyor hissetmiyorsun ama sonra acıyor. 3gün sonra çağırdılar ve 3 tane traansfer ettiler.tedavi boyunca folik asit veaspirin içiyorsun.Ve biliyormusun bugün benim test günüm sabah kan verdim ve sonucu bekliyorum heycanlıyım .eskiden tüp bebek uygulamasını bir mucize gibi görürdüm ama artık herşey çok normal ve basit geliyor artık mucizeler beklemiyorum kendimi her duruma hazırladım sorun olursa ceveplamaya çalışırım

neşemı ıstıyorum canım inş sonuç ıyı olur............nasıl hıssedıyosun belırtıler nasıl varmı göğuslerın nasıl mesela benım 8. gunum ..ve belırtım fılan yokk...........

el muallim benim bugun 10. günüm aslında dayanamadım yaptım değerim 16 çıktı doktor 2gün sonra yeniden yapmamı istedi ama benim umudum kalmadı değer çok düşük. aslinda kulüpte 10.gün değeri 12 olup sonradan yükselen birinin yazısını okudum ama ümitlenmek istemiyorum

canım ya aslında çok duşuk değıl bence yukselır ıkı gun onemlı........inş ....bendede aynı belıtrı var çok fazla değıl....azlıyoo gıbı ....ben pek umutlu değilim ama beklıcemmm.....sende kafayı takma....inş yukselır

amin insallah el -muallim , benim hazian 24 gibi tedavi baslangicim hayirlisiyla ,
Rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin insallah

amın canım inş......temmuz gıbı sonucun bellı olur.............rabbım mkolaylık versın canım.............inş herşey guzel olur

inslhhh......listemiz ugurlu basladi...seninde tedavin hayirli olsun...inslh kimsenin kucagi bos kalmaz..:CüvCüv:

ins canim amin

selam arkadaslar 2 hazıranda ılaclarıma basladım eger tahmın ettıgım gıbı gıderse 30 hazıranda gebelık testımı yaptırıcam allahım ogün yüzümü güldür yarabbim...
canim galiba sonucumuzu ayni gun alicaz tahminim benimde oyle

ben bugün başlıyorum canım hayırlısıyla ....artık bizi nelerin beklediğini yaşayarak öğreneceğiz ..ben anlatırım sana deneyimlerimi a.s .hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ..

canim arkadaslarin gozunden kacmistir
ama soyle diyimki drun seni ne icin cagirdigini bilmiyoruz belkide kan testi falan yapicak eger daha once kan falan verdiysen kisa protokol la basliycaksin demketir
allah yardimcin olsun

nurcan canım hayırlı olsun insallah. gittin mi doktora ne dedi? hangi protokol uygulanacakmış?

benimde ilk denemem olacak okuduklarımdan ve doktorun anlattıklarından bildigim kadarı var bende de. 10 haziranda lucrin ile baslıyorum uzun protokol uygulanacak. sonrasında adetin 2. gunu kontrole gidecegim. bildigim kadariyla yumurta gelistirici ignelerle devam edecegiz...... transfer falan temmuz basinda hallolmus olur gibi bir cumle kurdu doktorum. hayırlısı insallah.

sen nerede yaptırıyorsun tedavini? doktorun kim canım?

NAsıl transfer öncesi heyecan sonrasında ağrın varmıydı? Umarım herşeyin hayırlısı olur.

ilk denememde tedavi suresince heyecan vardi..bu denememde heyecan yok simdilik...cumartesi transferim var..belki transferden sonra heyecan olur...agrilar oluyor ama abartili bi agri degil..kisa sureli agrilar...insallh deger..inslh hepimiz icin hayirlisi olsun..

arkadaşlar nasıl gıdıyoo tedavıler...............asıcım inş ıyısın............bekleyenlerın heyecanı artıyoo...sonra sızı beklıcez ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım ya aslında çok duşuk değıl bence yukselır ıkı gun onemlı........inş ....bendede aynı belıtrı var çok fazla değıl....azlıyoo gıbı ....ben pek umutlu değilim ama beklıcemmm.....sende kafayı takma....inş yukselır

el-muallimmmmmmyasakkelimeuzuyorsun beni..ne demek umutlu degilim...boyle seyler dusunme...belirtiler olmasini bekleme...lutfen sabirli ol umutlu ol...bol bol dua et...sev kecilerini lutfen...sonuna geldin biraz sabir umutvereliniortak

selam hanimlar benim transfer gecen sali gunu yapildi 1 tane konuldu embriyo bir tanede donduruldu test gunu ayin 17 de dualarinizi eksik etmeyin sizinle paylasirim insalah mutlu haberi !!!

Back
X