haziran da hamile olmak isteyenler

tamam bebışım inşşşşşşşşşşşşşşş....................inş..galıba bekleme stresı oluşuyo canım...çok sağol.....bebişim.................
mavış hadı canım sende bekle sabırla canım.............ya çokm ilgınç bı tane koyup bı tane dondurmaları...............nedenmı..........ıkı tane konsa tutma şansın artardı........ bı tane dondurmak çok mantıklı değıl..genelde ıkden azı dondurulmuyoo çozulunce bozulabılıyoo canım...........çok ılgınç ..ama ınş bu tutarda herşey ıyı olur............inş canım beklemek bıraz gerıyoo ..bak bırıcık arkadaşlarım kızıyo bana hakılı olarak..ama herkes bılıyokı beklemek insanı bzazenn yoruyoo...inş canım herşey ıyı olacak...mavış pozıtrıf duşunelımmmmm

slm kızlr nasılsınız
el muallim nasıl gıdıo canını sıkma kafana takma ............... dıyecegım ama cok zor en zor yerı bu beklemek tedavın hepimizin hakkında hayırlısı olsun grs uzere

tamam bebışım inşşşşşşşşşşşşşşş....................inş..galıba bekleme stresı oluşuyo canım...çok sağol.....bebişim.................
mavış hadı canım sende bekle sabırla canım.............ya çokm ilgınç bı tane koyup bı tane dondurmaları...............nedenmı..........ıkı tane konsa tutma şansın artardı........ bı tane dondurmak çok mantıklı değıl..genelde ıkden azı dondurulmuyoo çozulunce bozulabılıyoo canım...........çok ılgınç ..ama ınş bu tutarda herşey ıyı olur............inş canım beklemek bıraz gerıyoo ..bak bırıcık arkadaşlarım kızıyo bana hakılı olarak..ama herkes bılıyokı beklemek insanı bzazenn yoruyoo...inş canım herşey ıyı olacak...mavış pozıtrıf duşunelımmmmm
kizmak degilde cnm uzme benide kendinide bebisleride...gunun yaklasti az kaldi haklisin ama oglundan destek al..iyiki o var dimi...olumlu dusunelim olumlu olsun...cnm kayinvalidem geliyor bugun pek giremem..senin sonuc yarin belli olcak dimi...saat kacta belli olurki...merakla duamla bekliyorum guzel sonucunu...firsat bulup girerim..kendine bebislere iyi bak uzme onlari...
slm kızlr nasılsınız
el muallim nasıl gıdıo canını sıkma kafana takma ............... dıyecegım ama cok zor en zor yerı bu beklemek tedavın hepimizin hakkında hayırlısı olsun grs uzere

slm olmuyor iyi sukur sen nasilsin?nasil gidiyor?bize dua ediyorsun dimi?bebislerini ne zaman gormeye gitceksin?paylasirsin bizimle..kendine bebise iyi bak...:nazar:

tesekkur ederim canim pozitif olmaya calisiyorum elimden geldigince ... canim ben hollandada yasiyorum burda embriyolari kalitesine gore donduruyorlar A kalite olmaliymis oda ben iki tane varmis bir tane koydular birini dondurdular ikisinide koyabilirlerdi hatta oyle olucakti doktorum izin vermedi tansiyon hastasiyim birde daha once dusuklerim oldu risikli diye onermedi doktorum kismetse bir tanede olur diye sikmadim canimi hayirlisi gorecez yakinda insallah nasip olur sizlerle paylasmak sevincimi !!!!

birde dondurma sebepleri embriyoyu bu tutmassa hemen arkasindan onu koyacaklar uzun sureligine saklamiyorlar turkiyede oldugu gibi tek iyi tarafi bedava koyuyorlar !!!

mavis hayırlısı olsun canım ınşallah gebelik elde edersin canım.. mehayında tek embriyo idi

elmuallim......kızzzzzz....neler yapıyorsun.....hala canın sıkkınmı....canım anlıyorum yaaaaa.....hep bu yollardan geçtik.....ha....iki kez sordum.cevap vermedin....senin embriyo donduruldumu.....vereliniortak

dondurulmadı canım gerekte kalmıcak inşallah prensesi yakaladı gülsün bacandan

nurcan allah kolaylık versin inşallah. canım senin kısa protokol mu olacak yoksa uzun mu? uygulamalar farklı. benimki kısaydı. adetin 2. günü puregon 200 ile başladım. Beş gün aynı dozu yaptım sonra kontrole gittim yumurta takip edildi 6. gün gelişen yumurtalar çatlamasın diye orgalutran diye bir igne daha oldum .Yani yola iki iğneyle devam ettik. 2güne bir kontrole gittim 11.gün yumurtam gelişti ve çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonra yumurta toplandı.toplama narkozla oluyor hissetmiyorsun ama sonra acıyor. 3gün sonra çağırdılar ve 3 tane traansfer ettiler.tedavi boyunca folik asit veaspirin içiyorsun.Ve biliyormusun bugün benim test günüm sabah kan verdim ve sonucu bekliyorum heycanlıyım .eskiden tüp bebek uygulamasını bir mucize gibi görürdüm ama artık herşey çok normal ve basit geliyor artık mucizeler beklemiyorum kendimi her duruma hazırladım sorun olursa ceveplamaya çalışırım

Hayırlısı olsun cnm Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

kizmak degilde cnm uzme benide kendinide bebisleride...gunun yaklasti az kaldi haklisin ama oglundan destek al..iyiki o var dimi...olumlu dusunelim olumlu olsun...cnm kayinvalidem geliyor bugun pek giremem..senin sonuc yarin belli olcak dimi...saat kacta belli olurki...merakla duamla bekliyorum guzel sonucunu...firsat bulup girerim..kendine bebislere iyi bak uzme onlari...

slm olmuyor iyi sukur sen nasilsin?nasil gidiyor?bize dua ediyorsun dimi?bebislerini ne zaman gormeye gitceksin?paylasirsin bizimle..kendine bebise iyi bak...:nazar:

canım çook haklısın.............kızmak derken....zaten bılıyorum canım benım uzulmemı ıstemedığını....inş canım ya............ve evet olumlu olmak zorundayız kı ıyı olsun dımı ...ama benım yarın değıl pazartesı canım ya..........daha var...........beklıcem bıraz daha..çokk sağol canım.............

elmuallim......kızzzzzz....neler yapıyorsun.....hala canın sıkkınmı....canım anlıyorum yaaaaa.....hep bu yollardan geçtik.....ha....iki kez sordum.cevap vermedin....senin embriyo donduruldumu.....vereliniortak
kız bılgısayar manyağı oldum valla...........canım demekkı gormemışım öle çok yere gırıp çıkıyomkı.....yok dondıurulmuşum....bakalımcanım ınş tutarda daha deneyemem artık ..zor ya.........rabbım herkese yardım etsın........haklısın canım......bu yoolar zor...........inş sonu ıyı olur..........çok sağollllllll...sen ne yapacaksın temmuzmu

birde dondurma sebepleri embriyoyu bu tutmassa hemen arkasindan onu koyacaklar uzun sureligine saklamiyorlar turkiyede oldugu gibi tek iyi tarafi bedava koyuyorlar !!!

canım inş tutar...tek tutan var ...........inş canım ama demekkı tr değıl çunku burda öle yapmıyorlar onun için saşırdım ..ama ıyı ya..bedava olması guzel rabbım kımsenın emeğını boşa çıkarmasın..sonuç ne zamannnnnnnnn

el muallim bişey sorcam sen rahim filmi cektirdin miydi ve cektirdiysen adeti zamanında bi değişiklik olmuşmuydu...senin sonuçların için dua ediyorum canım seninde beklerim dualarını...

canım benım inşş herkes ıçın herşey ıyı olur...............dualarımdasın inş canım.........ben rahım fılmı yıllar oındce ıkı kez cektırdım çok acılıydı ..ama adet duzenım hıç değışmedı bu ayda tedavı esnasında hıstereoskopı oldum canım ınş hayırlı olur................sen ne yaptın ve yapıyosun yaz............rabbım kolaylık versın canımmmmmmmmm

arkadaşlar günaydın bugün benim transferimin 3. günü ama bende ne ağrı ne de sızı var nerdeyse unutacam tüp bebek yaptırdığımı neden ya Alllahım tutmadımı acaba ne dersiniz.benim gibi olan varmı

canım telaş etme benım ..benımde kaç gundur yok belırtı fılan ....ne yapalım beklıcem olması şart değıl aslında ama ışte bız sabırsızız.........ve bende umutsuzluk başlıyo gıtgıde..............bak arasıra elgızın sayfasına gel oraya takılıyoruz bekelyenler 5 kışıyız sende oldun................inş gececek............bızım az kaldı tabı.......rabbım guldursıun bızı canım................

Back
X